Steve Harvey

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Stop crap.png Voi olla, että tämä artikkeli on syvältä, mutta se on ryöstetty muun kielisestä Uncyclopediasta vaihtelevantasoisella menestyksellä. Varasta itse paremmin!


Steve Harvey
SteveHarvey1.jpg
Steve Harvey: Walk like woman, talk like a man
Koko nimi: Steve "Broderick Stephen" Harvey
Syntymäaika: 17. tammikuuta 1957
Syntymäpaikka: Jossain päin Virginiaa
Uskontokunta: huono komiikka
Kuolintapa: vielä suunnitteluvaiheessa (monella)
Hiusten väri: Mitkä vitun hiukset?
Saavutukset: liian paljon lueteltavaksi tässä, lukee alempana
Miksi mainitaan
Hikipediassa:
se on vittu Steve Harvey
Pilkkanimet: ei havaittu

Steve Harvey on karismaattinen showisäntä monista suosituista amerikkalaisista tv-ohjelmista, kuten: "Family Feud, Little Big Shots, The Steve Harvey Morning Show" ja "Fucking Over Texas". Kuten useimmat näyttelijät, Steve Harvey on aiheuttanut yli 190 miljardin dollarin vahingon Yhdysvaltain taloudelle, vaikka hän ei ole aiheuttanut yhtä paljon vahinkoa kuin yksi hänen suurimmista kilpailijoistaan, Selena Katrina. Steve Harvey ei kuitenkaan aina ollut tämä monumentaalisen kova menestyjä kuin tänään, hänen täytyi taistella asemastaan hien, veren ja Karibian kautta.

Varhaiselämä[muokkaa]

Steve Harvey syntyi 17. tammikuuta 1957 köyhään valkoiseen perheeseen Virginiassa. Hänen isänsä oli kaivosmies, ja koska hän kantoi aina suorastaan monumentaalisen suuren määrän nokea ja tuhkaa hänen ihollaan, ja koska Steve oli aina melko lähellä isäänsä, Harveyn perhe vähitellen muuttui mustaksi. Ihon värin muuttumisen lisäksi tuhka vaikutti Steven mieleen, tappaen puolet hänen aivosoluistaan, ja ikuisesti pyyhkimällä pois aivan pienetkin hyvän komiikan taidot jotka hän sai syntyessään. Kun hän kypsyi, hänen perheensä, ystävät, tuttavat löyhillä suhteilla, huumediilerit, ministerit ja syndikalistiset vasemmistolaiset mediassa huomasivat hänen puutteen komiikan taidoissa, he kaikki vakuuttelivat hänet onnistuneesti kokeilemaan stand up -komiikkaa. Lapsena hän säikytti kaikki pois ympäriltään hänen häkellyttävällä kyvyttömyydellään kertoa hyvä, toimiva vitsi. Häntä oli revitty kalsareista, kiusattu ja hakattu, kunnes hänen nenästään tuli niin litteä ja leveä, että hänen kasvoistaan itsessään tuli absoluuttinen vitsi. Valmistuttuaan lukiosta, hän lopetti epäonnistuneen komediauransa, liittyi korkeakouluun, sai hyvän työpaikan, löysi rakastavan vaimon ja tuli varakkaaksi aidolla kovalla työllä.


Hihihii. Kunhan vitsailin.


Ensimmäiset tumpeloinnit komedia-alalla[muokkaa]

Steve Harvey, kun hän valmistui yliopistosta ollessaan Fri Ed Mellonin veljeskunnan jäsen, päätti hän pilata elämänsä ryhtymällä stand up -koomikoksi, eikä jahtaamalla hyvää uraa joka sopi hänen yliopistolliseen koulutukseen. Hänestä tuli pian köyhä, koska hänellä oli häkellyttävä kyvyttömyys kertoa vitsi. Hän alkoi epätoivossa nukkua autossaan, peseytymään bensa-asemalla, kitisemään kovaa, vaihtamaan rasistisiin vitseihin, imemään liberaalitelevisiokanavoiden mulkkuja, kitisemään kovaa ja kitisemään kovaa. Lopulta hänen kovan työnsä ja uskollisuutensa monumentaaliseen menestykseen, ABC alkoi kyllästyä hänen loputtomaan valittamiseen, palkkasi tämä Harveyn isännäksi ohjelmaan Its Showtime at the Apollo. Pitkän ajan ABC:n leivissä ollut Harvey rikkoi monta maailmanennätystä, kuten esimerkiksi:

  • Suurin määrä murahduksia amerikkalaiselta yleisöltä yhdessä yhden tunnin tv-lähetyksessä
  • Suurin määrä murahduksia amerikkalaiselta yleisöltä yhden komiikkauran aikana
  • Kovaäänisin murahdus ikinä nauhoitettu
  • Pisin murahdus ikinä nauhoitettu
  • Korkeimmat tuulennopeudet jotka osuvat Texasiin
  • Eniten tulvia aiheutettu Texasissa
  • Suurin määrä rahaa tienattu hokemalla "White people be crazy"


Myöhempi ura[muokkaa]

Kun hän lähti roolistaan ABC:ltä, Steve Harvey etsi muita keinoja 'tienata' rahaa. Hän päätti olla tähti Steve Harvey Showssa vuodesta 1996 vuoteen 2002. Tämä show olikin kuuluisa, mutta vain ikinä afroamerikkalaisten, kokaiiniaddiktien, prostituioitujen ja muutaman keski-ikäisen munahaukan keskuudessa, koska showllahan oli selvä rasistinen viesti valkoisia, aasialaisia, ja muutenkin muita ei-afroamerikkalaisia vastaan. Melko helposti huomattavasta rotusisällöstä huolimatta, kukaan ei nähnyt sitä aivan kaameana rasistishowna, koska Presidentti Barack Obama sanoi: "How is that racist, they aren't even black!". Shown kaameasta epäonnistumisesta huolimatta, ja myös muidenkin pikkujippojen lyhyistä elämistä, otetaan mukaan myös kapeanäköinen yleisö, mutta enimmäkseen aivovaurio jonka Harvey sai siitä tuhkan tahattomasta imppaamisesta, Steve Harvey jatkoi isäntänä gameshowssa, joka käänsi uransa suunnan, sai aikaan Harvey-brändin, tottakai puhun showsta nimeltään... Family Furd


Family Furd[muokkaa]

Hei, eihän toi oo oikein


Family Turd[muokkaa]

Eips.


Shizzle my Nizzle[muokkaa]

Lämpenee...


Ohjelma, jossa kilpailijat kahdessa perhejoukkueessa arvaavat muiden ihmisten vastauksia mielivaltaisiin aiheisiin, jotka esittävät jotkut vammaiset taaperot Malesiasta toivossa palata ohjelman seuraavaan jaksoon ja tehdä sama vitun asia niin monta kertaa, kunnes sama perhe voittaa pelin viiden jakson aikana putkeen saadakseen uuden auton, jonka perhe joutuu sitten jollain ilveellä jakamaan tasan[muokkaa]

Täydellistä.


Mutta mihinkä jäinkään... Ai niin! No, tämähän oli kaiken kruunaava saavutus Steve Harveylle ja hänen jälkeläisilleen. Viimeisten 7 vuoden aikana Steve Harvey on ollut Family Feudin isäntä, aina siitä lähtien, kun alkuperäinen isäntä, jota kukaan ei tunne, josta kukaan ei välitä, heitti lusikan nurkkaan. Yleisö villisti ympäri Amerikkaa ja maailmaa on suorastaan jumaloinut tätä showta! Steve Harvey takoo enemmän rahaa tästä ohjelmasta vuodessa kuin hän teki muilla ohjelmillaan, jotka hänellä oli aiemmin urassaan. Asiantuntijat spekuloivat, että tämä tiivistyy yksinkertaiseen tosiasiaan, että ohjelmassa Steve Harvey ei kerro vitsejä, vaan antaa valkoisten perheiden tehdä itsensä tyhmän näköisiksi vain yleisön viihdyttämiseksi. Kriitikot meuhkaavat, että kun shown isäntä seisoo yhdessä paikassa ja hymyilee, eikä yritä sanoa jotain hauskaa, se on täydellistä hauskuutusta isännältä, viittaan tietysti Steveen. Show on ollut kiistattomalla menestyksen polulla Steven isännöinnin alla, ja mitä todennäköisemmin jatkaa amerikkalaisen yleisön viihdyttämistä sen mieltä turruttavalla typeryydellä vuosia, EI.. vaan oikeastaan VUOSIKYMMENIÄ! Tämä myös oli show, joka loi Steve Harveylle suuret tulot, ja toistaiseksi myös Steven katsotuin show ikinä.


Fucking Over Texas[muokkaa]

25. elokuuta 2017, Steve järjesti hänen villeimmän ja hauskimman komediashown matkustaen läpi Atlantin valtameren, missä hän alkoi holtittomasti pyöriä ympyrää. Ajan kuluessa, vauhti vain lisääntyi ja lisääntyi, kunnes syntyi voimakas tuuli joka syrjäytti hänen kehonsa, tämän tuulen nopeudeksi mitattiin jopa 190 mailia tunnissa! Juuri nyt tämä koomikko, showisäntä ja ammattimainen musta henkilö alkoi hitaasti liikkua kohti Texasia. Kun hän lähestyi, Yhdysvaltain valtiollinen sääpalvelu kaappasi hänet tutkaansa ja sekoitti hänet hurrikaaniksi ja ilmoitti Amerikan kansalle, että luokan 4 myrsky, jota kutsutaan hirmumyrskyksi "Harold", osuu pian Corpus Christin kaupunkiin. Amerikkalaiset heti alkoivat tutkia kartalta, että missä vitussa tämä kyseinen corpus christi oikein oli. Mutta se oli liian myöhäistä. Ennen kuin amerikkalaiset saivat selville tämän mystisen kaupungin sijainnin, Harvey oli jo Texasin päällä. Nyt vasta amerikkalaiset näkivät myrskyn voiman ja luonteen. he näkivät hänet, hän oli paljon suurempi kuin normaalikokoinen koomikko olisi. Hän alkoi murjoa vitsejä hänen uran alkuajoilta. Noin 40 ihmistä kuoli heti hänen paskan huumorintajunsa takia, ja monet seurasivat heitä tappamalla itsensä, joka ei oikeastaan siinä vaiheessa ollut mikään huono idea. Vitsit, joita Harvey suolsi olivat niin suolaisia, myrkyllisiä ja paskoja, että jopa maanalaiset putketkin räjähtivät. Jätevesi tursusi viemäreistä ylös aiheuttaen paskatulvan joka levisi Houstonin piirikunnassa laajasti, johon myös tämä kumma Corpus Christi kuului, hukuttaen puolet alueen väestöstä. Kun texasilaiset elivät oikean elämän painajaista ja tietenkin haistoivat jäteveden, jätevesi alkoi tulvia uusilla alueilla aiheuttaen lisää paskatulvia, texasilaiset alkoivat luopua toivosta. Kaksi tuntia Harveyn iskun jälkeen, selvisi että 80% Texasin väestöstä kuoli myrskyn aikana. Itsemurha oli pääsyy. Selviytyjänä tohtori Martin Luther King Junior Blv Street kertoo selviytyneenä: "On parempi, että ne köyhät sielut kuolivat kuin olisivar kärsineet rangaistusta, jonka Saatana oli avannut heitä päin". Saatana kiistää yhteytensä Steve Harveyn kanssa.


Stop hand.png Steve Harvey on julistettu idiootiksi, sillä hän on todistetusti tyhmempi kuin vasemman jalan saapas.
Viimeksi mainittu valmistelee tutkimuksen johdosta kunnianloukkauskannetta.

[[Luokka:]]