Soittoääni

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Soittoäänet tulivat levitykseen jo ennen kuin suomalaiset olivat vieroittuneet "normaalista" puhelimesta.
Jos etsit tietoa Nokia tunesta, on korkea aika vaihtaa merkkiä...

Soittoäänet ovat mobiilioperaattoreiden keksimiä huijauksia, joilla rahastetaan tavallisia ihmisiä ja pakotetaan heidät maksamaan piilomaksuja piipityksistä, joiden perimmäinen funktio on saada päänsärkykapseleiden myynti nousuun.

Historia[muokkaa]

Ensimmäiset soittoäänet toi suomalaisille markkinoille Radiolinja syksyllä 1998. Niiden myynti kasvoi aluksi räjähdysmäisesti, mutta romahti sitten rajusti, kun suomalaiset tajusivat, että Wilhem Tell-soittoääni löytyi jo valmiiksi kännykästä, eikä sitä tarvinnut tilata. Sitten, vuosien tappion jälkeen Sunrise Avenuen biisi Fairytale Gone Bad julkaistiin, ja se mullisti soittoäänimarkkinat täysin. Vuonna 2006 yhdeksällä ihmisellä kymmenestä oli kyseinen biisi soittoäänenään. Vuonna 2007 Tea Hiillosteen Tytöt tykkää oli suurin kassamagneetti, vaikka sitä tilattiin yleisemmin polyfonisena, sillä kyseinen biisi aitona soittoäänenä oli aiheuttanut sadoille ihmisille aivoinfarkteja.

Tilausohjeet[muokkaa]

Tilaa ilmainen soittoääni! Saat korotonta maksuaikaa!

Tilaa uudet hittisoittarit Jambalta! Lähetä esimerkiksi tekstiviesti END tilataksesi Anna Abreun End Of Love. Lähetä tekstiviesti numeroon 17333733. Soittoäänen hinta on 2,37 euroa.

Hintaan lisätään automaattisesti tekstiviestin hinta (0,80€), paikallisverkkomaksu ja gprs-siirtomaksu. Lähettämällä tekstiviestin rekisteröidyt Jamban klubiasiakkaaksi. Laskutus on 40€/vko ja saat NELJÄ ilmaista soittoääntä joka kuukausi. Voit tilata myös logoja ja kuvaviestejä lisähintaan 7€/kpl. Lähetämme sinulle päivittäin Jamban uusimpia tarjouksia ja niiden tilausohjeita, ja joskus myös soittelemme niistä. Jos haluat irtisanoutua palvelusta, lähetä tekstiviesti LOPETA numeroon 17333733 (tekstiviestin hinta 3,55€), ja sen jälkeen VARMISTA numeroon 17333733. Kirjoita vahvistuksen saatuasi kirje, josta tulee ilmetä 1) Puhelinnumerosi, 2) Osoitteesi, 3) Syntymäaikasi, sosiaalitunnuksesi ja koko nimesi, 4) Luottokorttitietosi, 5) Irtisanomisen syyt ja perustelut (vähintään 200 merkkiä), 6) Oma ja molempien huoltajiesi sekä puhelinoperaattorin allekirjoitus. Kirje toimitetaan pääkonttorille omatoimisesti. Mikäli kirje on puutteellinen, tai perustelut eivät kelpaa, voidaan irtisanomisilmoitus hylätä. Kiitos, että käytät Jamban palveluita.