Sisäinen kauneus

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

”Sisäinen kauneus... Pyh, rumien puhetta!”

~Wagner

”Sisäinen kauneus on turhaa, sehän näkyy vasta ruumiinavauksessa”

~Blondi

Sisäinen kauneus on jotain, joka on paljon tärkeämpää kuin ulkoinen kauneus. Siksi on valitettavaa että ihmisestä huomataan aluksi ainoastaan ulkoinen kauneus. Yleensä paremman näköisille ihmisille suodaan ensin enemmän huomiota kuin aivan tavallisille tallaajille. Kukaan Teräsmiestä lukuun ottamatta ei pysty huomaamaan sisäistä kauneutta ensi silmäyksellä, mikä on joissain tapauksissa sääli. Sinun kohdallesi emme kuitenkaan usko tälläisen pettymyksen osuvan.

On tärkeää huomata, että "sisäinen kauneus" EI ole pelkkä fraasi jolla lohdutetaan ulkoisesti rumia ihmisiä sen vuoksi että he ovat taas ajaneet sokkotreffikumppaninsa karkuun. Esimerkiksi minulla on oikein kaunis perna.

Ihmiset arvostelevat muita usein ulkonäön perusteella. Ulkoisen kauneuden kohdalla halutaan usein näyttää julkisuuden henkilöltä tai halutaan ehkä saada jokin tietty piirre hänestä. Pahiten tämä vaikuttaa nimenomaan herkässä teini -iässä oleviin nuoriin. Siksi moni nuori tavoitteleekin paitsi Claudia Shifferin nenää myös David Hasselhoffin maksaa.

Sisäisen kauneuden parantaminen kirurgian keinoin[muokkaa]

Siinä missä ulkoiseen kauneuteen voidaan vaikuttaa plastiikkakirurgian keinoin, sisäisen kauneuden tavoittelijat joutuvat turvautumaan tavallisten kirurgien käsittelyyn. Jos tavoitteenasi on saada sileä perna tai hoikempi ohutsuoli hinnalla millä hyvänsä, ota heihin yhteyttä.

Nykyään siis sisäinenkin kauneus voidaan aiheuttaa, kunhan rahaa vain riittää. Sopivalla muotoilulla voidaan saada kaunis ja virheettömän muotoinen haima ja haluttaessa esimerkiksi sappirakkoon voidaan laittaa eroottisesti houkutteleva kauneuspilkku.

On muistettava että sisäinen kauneusleikkaus on tarpeellinen, jos ihminen loukkaantunut niin vakavasti, että sisäelimet ovat aivan hirviömäiset, eikä esimerkiksi polvilumpion piirteitä enää voida tunnistaa. Tällöin sisäinen kauneusleikkaus pelastaa ihmisen loppuelämän leikkaamalla hänet sisäisestikin ihmisen näköiseksi.