Siionin viisaiden pöytäkirjat

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Siionin viisaiden pöytäkirjat on salainen asiakirja jonka ovat kirjoittaneet maailmanvaltiutta tavoittelevan juutalaissalaliiton johtajat 1800- ja 1900-lukujen taitteessa. Asiakirja selventää järjestön toimintaa ja tavoitteita, jotta valtavaan salajuoneen saataisiin jotakin järjestystä. Asiakirja vuosi luonnollisesti julkisuuteen hyvin pian kirjoittamisensa jälkeen. Tämä on hieman erikoista ottaen huomioon sen, että asiakirjan tehneen tahon vaikutusvalta ulottuu kaikkialle.

On kuitenkin huomautettava, että Siionin viisaiden pöytäkirjojen laatijoilla ei ole pahoja tarkoitusperiä, vaan tavoitteena on maailmanrauha ja yleinen harmonia lempeän[1] itsevaltiaan vallassa ja vastuulla. Tätä eivät natsit ymmärtäneet.

Huomaa, että jos sukupuussasi ei ole vähintään yhtä henkilöä, joka on Pöytäkirjat allekirjoittaneiden joukossa, sinulle nauretaan Bilderberg-kokouksessa.

Historia[muokkaa]

Pöytäkirjojen varhaismuotoja kertovat luotettavat tahot liikkuneen jo 1600-luvulta alkaen. On tosin täysin loogista olettaa, että vähintäänkin niiden idea on ollut taustalla jo mustaa surmaa edeltäneiden kaivonmyrkytysoperaatioiden tapahtuessa. Ehkä jo aiemminkin. Sittemmin pöytäkirjat alkoivat saada lopullista muotoaan ja lopulta vapaamuurareiden sekä illuminatin eliitin yhteistyöllä saatiin aikaan kirjoitettu ja yhtenäistetty versio Suunnitelmasta. (Joka vuosi julkisuuteen pian tämän jälkeen. Sattumaa? Ehkä. Tai sitten osa Suunnitelmaa...) Totuus tuli ensimmäisenä julki missäpä muuallakaan kuin Venäjällä. Se aiheutti yleisen kohun ja näytteli osaansa eräissä myöhemmissäkin ilmiöissä.

Suunnitelma[muokkaa]

Pöytäkirjojen sisältämän suunnitelman tavoitteena on pienen vapaamuurari-illuminatisti-juutalaiseliitin nostaminen maailmanvaltiuteen. Mikäpä muukaan. Suunnitelmaan kuuluu maailmansodat ja muukin yleinen epävakauden lietsonta. Poliittinen juonittelu, korruptio, terrori ja kaikenlainen julmuus ja sekasorto ovat Pöytäkirjojen mukaan täysin hyväksyttäviä keinoja.[2] Pöytäkirjat siis noudattavat suuremman hyvän etiikkaa. Kaiken aikaa on muistettava, että tarkoitus on hyvä. Niin hyvä että se pyhittää mitkä tahansa keinot. Salaliitto on suuri ja ulottuu kaikkialle. Eikö vain Yhdysvaltain presidenteistä käytännössä jokainen ole ollut vapaamuurari? Ja entäpä Risto Ryti? Se on kaikkialla. Kaikkialla.

Totta vai tarua?[muokkaa]

On väitetty, että kyseessä on vain antisemitistinen, propagandataekoituksessa tehty väärennös. Näin väittäneistä tutkijoista on riippumattomien tahojen toimesta sittemmin löydetty vapaamuurariyhteyksiä ja muuta hämärää. Sen sijaan dokumentin aitouteen on uskonut niinkin merkittävä taho kuin kirjallisuuden nobelisti Aleksandr Solženitsyn[3]. Tietenkin salaliitto on tehnyt kaikkensa mustamaalatakseen totuuden puhujat ja saanutkin heidät kaikki vaikuttamaan hulluilta foliohatuilta.

Katso myös[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]

  1. tässä yhteydessä lempeä on merkitykseltään väljempi kuin Johanna Tukiaisen Ei. Metafora on liian likainen edes kirjoitettavaksi loppuun. Mutta siitähän sinä pidät.
  2. Toisaalta: "Kaikki eripura ja sekasorto EU:n sisällä on äärimmäisen tervetullutta, sillä ne heikentävät EU:ta ja lopulta kaatavat koko utopistisen projektin." (Immonen 2015). Immosta ei tosin tohdi viisaaksi kutsua, mutta juutalaisten projekti ulottuukin kaikille portaille.
  3. joka ei missään tapauksessa ollut yksityishenkilönä höyrypäinen fasisti, ehei.