Sielunvihollinen

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Sielunvihollinen on pahuuden ruumiillistuma. Johanneksen ilmestyskirjan pohjalta tekemieni tutkimusten perusteella hän saattaa olla eri henkilö kuin Saatana. Hän lienee Saatanaa pienempi paha, joka vain yrittää kannustaa ihmisiä paheellisiin tekoihin arkipäiväisissä yhteyksissä. Sielunvihollinen on kuitenkin saanut aikaan perin rumaakin jälkeä.

Nykypäivänä ajatellaan, että Jumala loi Sielunvihollisen vastustajakseen suunnilleen samoihin aikoihin kuin Perkeleen Saatanankin. Tästä järjen riemuvoitosta on siis aika kauan aikaa. Sielunvihollinen haisee pierulle ja pesee hampaansa ani harvoin. Heinäkuussa 2005 syntyi iso mellakka, kun Sielunvihollisen arveltiin vuokranneen itselleen kesämökin Suomen maaseudulta. Sielunvihollisella luullaan olevan majapaikka jossain päin maailmaa. Sen tarkkaa sijaintia kukaan ei tosin voi täysin varmasti osoittaa. Monet sanovat, että Sielunvihollinen on halutessaan kykenevä muuttamaan muotoaan.

Sielunvihollinen on joidenkin mielestä merkittävä kulttuurin ilmentymä. Häntä on kuvattu muun muassa CMX:n teoksessa "Sielunvihollinen" jotakuinkin seuraavin sanoin:

Vihollinen sielun tietää,
mihin lyödä syvät haavat,
jotka eivät parane,
kuin hitaasti, niin hitaasti,
jos ollenkaan.

Sielunvihollinen nousi iltapäivälehtien otsikoihin vuonna 666, kun hän aineellistui. Nykyään Sielunvihollinen asuu Tiranassa ja kertoo olevansa syvästi infernaalinen mies. Hän on myös perin vittumainen haastateltava.

Sielunvihollisen nimissä ilmestyi syksyllä 2005 joitain kirjoituksia Jippiin ja Suomi24:n foorumeille, mutta on epäselvää, oliko niiden takana todella itse Sielunvihollinen.

Katso myös[muokkaa]

Black.png edeltäjä:
Rehtori
Pimeyden herra
(1500-1630)
seuraaja:
Alucard