Seppo Lehto

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Waffen-ss poster eintritt.jpg Tätä artikkelia eivät ole sosialistit eivätkä sivarit vääristelleet.
Edellä mainittujen kaltaiset tyhjäntoimittajat pitäkööt jatkossakin näppinsä erossa MIESTEN asioista!
Stop hand.png Seppo Lehto on julistettu idiootiksi, sillä hän ei ole osallistunut julkiseen elämään,
kuten vapaan kansalaisen velvollisuuksiin kuuluu.

”Kansaamme uhkaavat islamin yö ja kommarit katalin aikein. (...) Vaan Arje on poissa, Kuismaa ei näy, on kuollut Siitoin tuo mystikko loitsija. Silloin tehtävään käsiksi käy Hervannan Historioitsija”

~Casey Ryback ja Katkotut kädet kappaleessaan Hervannan historioitsija

”Minulla oli aikanaan koira nimeltä Musti ;), en siis voine kutsua neekereitä "mustiksi" leimaamatta heitä koiriksi ;)?”


”Suomi suomalaisille ;) ja bongorummuttajat viidakkoon;)”

~Ilmeisesti Seppo Lehdon oma kommentti. Vaikuttaa ainakin hymiöiden käyttö olevan hallussa...

”Te, Klaus "rampakäsi" Juutilainen ja Pekka "aina kännissä" Siitoin, ette saisi SL:ää jyvälle vaikka seisoisitte viiden metrin päässä.
Älkää siis uhotko vaan keskittykää siihen mitä parhaiten taidatte eli barbaran pumppaukseen ja kiljun juontiin.
Haloska-jutkusikoihin ja juopposikoihin vittuuntuunut lesbovittu”

~Seppo Lehto kommentoi Totaalisessa sodassa
Seppo Lehto pystyttämässä vaalimainoksiaan
Wikipedia-logo-en.png
Bruuu-hhuuu-hu-uttokansantulo! Wikipedian niin kutsutut "asiantuntijat" eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta (vielä) yhtään mitään!
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Seppo Lehdosta.

Seppo Lehto (myös Šibbolet) on tamperelainen yhteiskunta-aktivisti ja Suur-Suomi-aatteen kannattaja. Seppo Lehdon johtamia yhdistyksiä ovat mm. Suur-Suomi-yhdistys ja Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys. Lehto on osallistunut ehdokkaana useisiin eduskunta- ja kunnallisvaaleihin. Mielipiteidensä vuoksi hänet on tuomittu useasti kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja törkeästä kunnianloukkauksesta. Lehdolla on hyvät suhteet Venäjän tsetseenikapinallisiin. Lehdon merkittävin yhteiskunnallinen saavutus oli Paavo Väyrysen pudottaminen 1994 presidentinvaalien toiselta kierrokselta tuomalla mediassa esille Väyrysen Venäjältä tilaaman nootin.[1] Toiselle sijalle pääsee James Hirvisaaren erotuttaminen Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä (Lehto sattui heilaamaan gospel-laulajamme linssinkantamalle).[2]

Synty

Seppo Lehto -riivaajahenki nousee Itämerestä.

Seppo Lehto sai alkunsa 60-luvulla, kun eräs aloitteleva okkultisti nimeltään Pekka Siitoin lausui muinaisen kielletyn kalevalaisen loitsun ja herätti näin ikiunta nukkuvan muinaishengen Iku-Turson Itämeren pohjasta. Kokemus järkytti pahasti aloittelevaa okkultistia, ja hän alkoholisoitui pahasti. Iku-Turson oli meren pohjaan tuominnut Väinämöinen, kuten Kalevala kertoo:

"Vaka vanha Väinämöinen tarkoin toiste tutkaeli, kolmasti kovin kysyvi: "Iku-Turso, Äijön poika! Miksi sie merestä nousit, kuksi aallosta ylenit?"

"Iku-Turso, Äijön poika, jo kerralla kolmannella sanan vastaten sanovi: "Siksi mie merestä nousin, siksi aallosta ylenin: oli mielessä minulla surmata suku Kalevan, saa'a sampo Pohjolahan. Kun nyt lasket lainehisin, heität vielä herjan hengen, enpä toiste tullekana etehen imehnisille."

Silloin vanha Väinämöinen heitti herjan lainehisin. Itse tuon sanoiksi virkki: "Iku-Turso, Äijön poika! Ellös sie merestä nousko, ellös aallosta yletkö etehen imehnisille tämän päivyen perästä!"

Senpä päivyen perästä ei Turso merestä nouse etehen imehnisille, kuni kuuta, aurinkoa, kuni päiveä hyveä, ilmoa ihailtavata.""

Herätetty henki alkoi riivata erään kurulaisen laukkuryssän Seppo-nimistä poikaa. Seppo sai kalevalaisen hengen vierailun seurauksena yli-inhimilliset verbaaliset kyvyt – erityisesti pilkkalaulun alalla. Myöhemmin haudankaivajana toimiessaan Seppo löysi maahan kätketyn Väinämöisen kanteleen palasen, joka voimisti Sepon maagisia voimia entisestään ja teki hänestä rautaisen Suur-Suomi-aatteen kannattajan. Oletettavasti Iku-Turson päämääränä on näet kostaa Väinämöiselle ja surmata Kalevan suku (=suomalaiset) provosoimalla Venäjä hyökkäämään Suomeen.

Viholliset

Kuten kaikilla supersankareilla, on Seppo Lehdolla myös lukuisia vihollisia. FSB rahoittaa okkultistista muinaisia jumalia palvovaa ryhmää, jonka tavoitteena on vangita Seppo ikiuneen Cthulhun seuraksi Kylmäkoskella sijaitsevaan R'lyehiin. Pahisryhmittymään kuuluvat ainakin norsunluurannikkolainen merikapteeni Sylvain Kipré, johtava kihlakunnansyyttäjä Jouko Nurminen, syyttäjä Ulf Reimers, käräjätuomari Anja Aulomaa, monikulttuuritoimittaja Maila-Katriina Tuominen, päätoimittaja Matti Apunen, kansakunnan kiihottuja Mika Illman ja poliisimestari Hannu Uurasjärvi. Muita vihollisia ovat Vladimir Putin, Paavo Väyrynen, Matti Vanhanen, Astrid Thors, Josef Stalin, Dmitri Medvedev, neekerit, muslimit ja Tarja Halonen. Sepon vihollisia yhdistää se, että kaikki ovat ns. Ryssäläisiä Tahoja tai vaihtoehtoisesti Miehittäjä-ryssiä.

Periviholliset

Pääartikkeli: Totaalista sotaa

Teräsmiehellä on Lex Luthorinsa, Lepakkomiehellä Jokerinsa ja Seppo Lehdolla on myös perivihollisensa Klaus von Grewendorp. Seppo ja Klaus olivat aikoinaan liittolaisia ryssän vastaisessa taistelussa, mutta myöhemmin he riitaantuivat tuntemattomasta syystä.

Muita Lehdon perivihollisia ovat Totaalisen sodan mukaan muuan ikiteekkari Mika Pirhonen, tamperelainen sm-domina Villi-Ira, juutalaisseurakunnan johtaja Gideon Bolotowsky sekä venäläisen klubin puheenjohtaja Boris Verikov. Klausin ja Sepon riidat alkoivat Verikovin heitettyä herrat ulos Tampereen Venäläisellä klubilla olleesta Mannerheim-seminaarista. "Verikov" onkin antanut runsaasti lausuntoja Totaalisessa sodassa.

Sepon kavereina pyörivät esim. dipl. insinööri Olli Heikkilä ja tamperelainen taiteilija ja rap-muusikko Petri Kaivanto.

Esimerkki Lehdon ja Pirhosen mittelöstä Totaalisessa Sodassa

Mika Pirhonen vaatii Lehdon-vastaisia toimenpiteitä:
[Joku guru, jota edes hiukan kiinnostaa: Kuka omistaa 153.1.4.51:n? Voiko tältä henkilöltä todellakaan saada yhteyksiä poikki.]

[Poliisi: Tehkää nyt tälle ihmiselle jotain. Kai pakkohoitoon voi vielä määrätä viranomaispäätöksellä?]

[Suojelupoliisi: Suojelkaa tämän maan kansalaisia tältä kansalaiselta, pyydän. Tai nyt kun huomasin omalla nimelläni postia, jonka kohta tarkistan, niin suojelkaa tuota kansalaista, ennenkuin menen käymään henkilökohtaisesti hänen luonaan. Asun näköjään samassa kaupungissa. Kolme päivää jaksan hillitä itseni, mutta sitten pinna alkaa olla täynnä.]

Kiitos.
Mika Pirhonen. *lakinaiseni syö seppolehdon pian aamiaisekseen, jos ei häirintä lopu*

Lehto vastaa ja kertoo mittelöistään oikeuslaitoksen kanssa:
Mika Pirhonen riehuu ja mollaa nimeäni ja henkilöäni eri uutisryhmissä. Kuka perkele laittaisi stopin touhuilleen?
...............................................
OHESSA TARKENNUS KANSANKIIHOTUSTUOMIOIHINI;), JONKA JÄLKEEN SUOSITTELEN TUTUSTUMAAN MIKA PIRHOSEN VUODATUKSIIN JA NAURAMAAN KO. TYYPIN SPAM-HERJOILLE.
................................................
MIKA ( mikä mikä mies ) Pirhosen on syytä mennä itseensä kaikessa herjanheitossaan: )
Hän on ilmeisesti hakusanojen perusteella jo pitempään harrastanut Seppo Lehdon vastaista toimintaa. Jos hän nyt on saanut jtkn. kautta vastinetta, niin heti on itkemässä. Voi, voi kun pää on pipi, eikä tutti löydy, kun hiiri söi sen;)
Ohessa tarkennuksia KANSALLIMIELISILLE :)
Tarkennus:)

1) 15.1.1997 Tampere Käräjäoikeus

2) keväällä 1998 Hki Käräjäoikeus
Ensimmäisen kansankiihotusoikeudenkäynnin tuomiaika oli 15.1.1997 Tampereella, josta 70 pvs, jotka on muutettu v. 2001 35 vrk:ksi vankeutta. ( Ensimmäiset käräjät aiheesta jo 16.11.1996, jolloin syyttäjä vaati mm. suoraan vankilaan toimittamista ja mielentilatutkimusta hoitoonsaattamiseksi. Heitin takaisin omat väitteeni, niin että syyttäjä rupesi helottamaan, oikeuden tuomari keskeytti tuolloin puheenvuoroni ).

Esimerkki Lehdon ja Villi-Iran mittelöstä Totaalisessa Sodassa

Lehto lähestyy Villi-Iraa:
Onko SM-huora Villi-Ira jo luopunut ryssäläisyydestään, lopettanut pillun ja piiskan maksullisen jakelun ja hankkinut itsensä raskaaksi.
Kävimme sivuillanne http://www.seksilipas.net
Pantavuusarvonne kyllä laski huomattavasti kun katsoin gallerianne erite-osastolla olevia paskaleikki-kuvianne. Kuvien perusteella epäilemme kelpaatteko edes suomalaisen Laatokan rantojen uudisasukkaan äidiksi. Pikemminkin eritekuvanne viittasivat paviaani-Putin irstaaseen hoviin Moskovan oblastissa.
Sujelkaa suomalaisvittuja ry.
P.S Onko Klaus Juutilainen tai Boris Verikov vieraillut Tampereen bordellissanne City-käytävässä.

Villi-Ira vastaa:
hei !
Tämä on taas se samainen hullu sekopää, joka tauon jälkeen on keksinyt paskanjauhannan. Odotan, että tapaisin tällaisen sekopään livenä. Hakkaisin kyrvän niin, että se irtoaisi muistoksi lattialle..Hharmi, että hän vaivaa, näin monia ihmisiä. Rriittäisi kun häiriköisi vain minua.
tv villi-ira

Lehto kommentoi:
Hyi Iraa millaista kielenkäyttöä -
Seppo Lehto - puhtaan rodun, suomenkielen ja sukuelinten psta

Myös Suojeluskuntien Nahkuri kommentoi:
Miksei Ira sovella kyrvän irti hakkausta maassamme huolestuttavasti lisääntyviin neekereihin?
Suojeluskuntien nahkuri

Suurin arkkivihollinen

Pahin Lehdon arkkivihollisista on entiteetti nimeltä miehittäjä-ryssä, joita on hänen mukaansa kaikkialla. Siitä huolimatta miehittäjä-ryssä on kansallisuudeltaan tai ainakin sukujuuriltaan venäläinen, muunmaalaiset miehittäjä-ryssät luetaan ryssäläisiksi tahoiksi. Venäläisyydestään huolimatta miehittäjä-Ryssä ei välttämättä omaa fyysistä olomuotoa, vaan voi kiusata tamperelaisia herrasmieshistorioitsijoita eräänlaisena riivaajana, pahana henkenä tai metsänpeikkona. Sattuessaan pahalle päälle miehittäjä-ryssä miehittää esimerkiksi satunnaisen tamperelaisen poliisin pääkopan ja käskee tätä pidättämään Lehdon kesken aluepalauttelun.

Miehittäjä-ryssää vastustavan kaartin henkisenä johtohahmona Lehto yrittää kovastikin rehennellä natsisaksallaan, vaikka hänen saksantaitonsa onkin niin onneton, ettei vastaavasti takeroivaa mökellystä kuule edes Duisburgin kurjimmissa siirtolaisghetoissa.

Tuomion kellot soivat

Seppo Lehto on tuomittu Lauta-Matin julkisesta pilkkaamisesta asianmukaiseen kahden vuoden ja neljän kuukauden (2v 4kk) ehdottomaan vankeuteen, jota suorittamaan Seppo pääsi viimeinkin 25.6.2010.

Seppo on myös saanut terroristijärjestö Al-Qaidalta Fatwan. Syynä lienee näköispiirros profeetta Mohammedista.

Katso myös

Aiheesta muualla

Lähteet