Scene

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Scene on jossakin päin harvinainen ja toisaalla yleinen teinihirviö, joka muistuttaa sekä emoa että pissistä. Scene voi olla kumpaa tahansa sukupuolta, mutta naaraan piirteet vievät voiton, tai vähintään näkymän hänen taakseen valtavien hiustupeerausten ja muovisten hiestenpidennysten takia. Scenejen elämäntehtävä on masentaa normaalia ihmispersettä laittamalla itsestään epäinhimillisen kauniiksi (makuasia) muokattuja kuvia nettiin.

Toisin kuin emous sceneys on puhtaasti muoti-ilmiö. Siihen ryhdytään, kun haetaan itsetunnon korotusta hautautumalla krääsä ja ehostusvuoreen. Tyyliin kuuluu pissisksen omainen ihkutus kaikkeen yli-inhimillisen suloiseen, kuten Hello Kitty-fanitavaraan. Myös miljoonat rusetit ja hiuskoristeet tiarasta hiusruusuun ovat varsinkin naaraspuolisten keskuudessa suuri villitys.

Kun naaraspuolinen scene ottaa itsestään kuvan johonkin internetin yhteisöpalveluun, hän pitää huolen siitä, että kuva on otettu viistosti ylhäältäpäin, rintojen herutus on kohdallaan ja kaikki helyt näkyvät kuvassa. Toisinaan (lue: aina) naarasscene on pukeutunut vain toppiin, push up -liiveihin ja alushousuihin, jotka on mitä ilmeisimmin lainattu poikaystävän vaatekaapista.

Näin tunnistat Scenen[muokkaa]

Naaraan tuntomerkit:

  • Joskus poikamaiset vaatteet
  • Lukuisat lävistykset
  • Blondit, brunet tai mustat revityt hiukset, joissa myös shokkivärejä ja ehdottomasti pesukarhuraitoja. Useimmiten myös hiustenpidennyksiä.
  • Ajan kanssa laitetut meikit, joihin kuuluvat paksut kerrokset kakkuluomiväriä, miljoonat irtoripset ja pandarajaukset.
  • Vaatteina seksimekot ja pitkät löysät topit.


Uroksen tuntomerkit:

  • Samanlaiset hiukset kuin naaraalla, kuitenkin valtaosalla lyhyempänä versiona.
  • Tiukat pillifarkut ja hupparit, sekä hihattomat paidat ja pändi t-paidat.
Wiki letter w.png Tämä artikkeli on syvältä, koska se on tynkä.
Laajentamalla artikkelia voit nostaa Hikipedian lähemmäs pintaa.