Sauna-belt

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tyypillinen "ennen ja jälkeen"-kuva

Sauna-belt on Ostos-TVn yksi suurimmista kusetuksista Aromipesän jälkeen. Ostos-TV mainostaa Sauna-Beltin antavan sinulle vatsalihakset, mutta viimeisetkin lihaksesi surkastuvat armottomaksi makkaraksi Sauna-beltiä käytettäessä.

Mainoksessa koetetaan todistaa, kuinka Sauna-Belt toimii. Ja sehän toimii; näet lopputuloksen oheisessa kuvassa.

Tekniikka[muokkaa]

Sauna-Belt käyttää saunatekniikkaa nimensä mukaisesti. Vyö kuumentaa rasvakerrostasi saunan tavoin, ja lopulta höyrystää sen hengitysilmaan. Sauna-Beltin säännöllinen käyttö voi mahdollistaa muutoksia elimistössäsi. Puutteellinen tai epäsäännöllinen käyttö johtaa rasvakerroksen osittaiseen sulamiseen, joka ilmenee ulospäin selluliittina, pahimmillaan manboobs-ilmiönä.

Varmin tapa on pukea Sauna-Belt ylle perinteisessä saunassa. Tilastollisesti metodi tehostaa tuloksia seuraavan kaavan mukaisesti:

(rasvaprosentti * ilman lämpötila) / käyttäjän ikä

Kehityshistoria[muokkaa]

Prototyypit olivat kömpelöitä puurakennuksia, joita ei mitenkään voinut asettaa sängyn alle käytön jälkeen. Lisäksi puurakennelmiin mahtui useita ihmisiä, jolloin kappalemyynti olisi tilastollisesti laskenut. Lopullinen tuote on One Person Only-metodin mukainen, yksi ihminen kerrallaan.

Testausryhmä[muokkaa]

Sauna-Belt:n tekniikka on ollut salaa testauksessa vuosisatojen ajan erityisesti Skandinavian maissa. Erityistä huomiota nauttii Suomi-niminen maa, jonka kansa käyttää vakituisesti Sauna-Beltin prototyyppiä. Suomalaiset ovat kaikki tuotteen lupausten mukaisesti kiinteävartaloisia, anti-masentuneita ja lihaksikkaita.