Samuli Edelmann

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
On olemassa henkilöitä, joiden nonverbaalinen viestintä rajoittuu sanomaan "Olen paskiainen."
Edelmann itkettää Esko Salmista ja jotain rouvaa teatterin takahuoneessa.
Kiitos.
Samuli Edelmann ja Juha Veijonen kävivät samaan aikaan ammattikoulua lapualla.
Adult neon trans.gif Tämä artikkeli on luokiteltu K18-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, sivu saattaa kiinnostaakin!
Stop hand.png Mahtava, kunnianarvoisa Samuli Edelmann on julistettu idioottien joukkoon kelpaavaksi.
Hätätapauksessa ota yhteys valvojaan, mikäli koet jääneesi ulkopuoliseksi.

Samuli Edelmann (s.1968) on ex- ylipainoinen punaniska, nykyinen atleetti, joka on törmäillyt julkisuuteen satunnaisen säännöllisesti aina 1980-luvun loppupuolelta lähtien. Edelmann on esittänyt paitsi itseään, myös herkkää ja sensuellia Jim Morrisonia huumeiden viihdekäyttäjän ominaisuudessa.

Samuli Edelmann merellä[muokkaa]

Samuli Edelmann on varsin kookas henkilö, joka osaltaan antaa hänelle hyvät mahdollisuudet toteuttaa ominta itseään. Mikäli Samuli Edelmann päättäisi hypätä laivan kannelta mereen, hän myös tekisi sen. Siksi Samuli Edelmannia ei mielellään lasketa risteilyaluksille. Tätä varten rajavartiolaitos ja tulli on alituisessa valmiudessa, kuten myöskin eri varustamojen turvallisuudesta vastaava henkilökunta. Mikäli Samuli Edelmann havaitaan matkustajaterminaalissa, tietää se välitöntä valmiustilan nousua.

Samuli Edelmann levyttää[muokkaa]

Samuli Edelmann tahtoi ennen kaikkea yhtä Ainoa. Vielä ei ole tiedossa, ketä Ainoa hän lopulta tarkoitti. Herkimmillään Edelmann on ollut tulkinnoissaan kuvatessaan ihanaa pihavaloa ja ihanaa ilmaa. Läpimurtonsa Edelmann teki levyttämällä Matti Eskon hengessä kappaleen alkoholiongelmaisesta rekkamiehestä, joka ajoi usein viinipäissään Wienistä kaljalle Lyypekkiin. Laulussa esiintyy myös rekkamiesten keskuudessa tunnettu suttura Peggy, josta kaikki ovat kuulleet mutta kukaan ei ole nähnyt. Edelmann on julkaisssut myös useita duettoja, yleensä hyvännäköisten naisartistien kanssa joka kertonee jotain Edelmannin naismausta. Miehen kanssa Edelmannin ei ole kuultu duetoivan, ainakaan julkisesti. Useiden kännäys- ja vonkausbiisien lisäksi Edelmann on levyttänyt myös virsiä.

Elokuvissa[muokkaa]

Samuli Edelmann on nähty elokuvissa sekä esittävänä että katsovana osapuolena. Katuvana osapuolena hän on usein ollut elokuvien ensi-iltojen jälkeen. Samuli Edelmann on esittänyt mallorcalaista pizzakuskia, härmäläistä häjyä ja Jim Morrisonia. Nykyisin hän suunnittelee uusintafilmatisointia Humphrey Bogartin klassikosta Maltan haukka ja on tätä tarkoitusta varten muuttanut perheineen Maltan saarelle.

Somali Edelmann[muokkaa]

Lähetystyötä tehdessään Samuli Edelmann muuntautuu kätevästi Somali Edelmanniksi. Tällöin hän on lipas kädessä lähestyvä lähetystötyöntekijä, joka ilmoittaa olleensa ehdolla Big Brotheriin ja edustavansa muutoinkin kestämättömiä arvoja.

Katso myös[muokkaa]

  • Somali Edelmannin hyvänkerääväisyyskiertue Virsistä viis veisattiin.


Kokeellinen symbioosihoito oli menestys
Kiitos taas.