Sailor Moon

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Graalin malja on myös voimakas ase japanilaisessa piirretyssä Sailor Moon.

~Wikipedia[1]

Sarjan päähenkilöt escheriläisesti kuvattuna.
Anime icon mid.jpg
Osa artikkelisarjasta
Anime ja Manga


Fuckyea analsex anime.gif Tämä sivu on seksiteemakyllästeinen.
Mikäli olet perverssi friikki, jatka lukemista. Mikäli et ole, koeta jotain muuta.

Sailor Moon on ensimmäinen japanilaisten kehittämä "taikatyttöanime". Tämän huomaa tyttöjen hameiden pituudesta ja taipumuksesta kirkumiseen. (Myöhemmin ilmestynyt Tokyo Mew Mew on melkoisen törkeä kopio tästä sarjasta.) Päähenkilönä on aluksi äärimmäisen lapsellinen ja kaikesta valittava Usagi Tsukino, Tokiossa Juubanin yläkoulussa kahdeksatta luokkaa käyvä teinityttö, mutta myöhemmin mukaan tulee myös muita tyttöjä. Heitä kaikkia yhdistää pitkäsäärisyys, kimittävä puheääni, lyhyet hameet ja isot tissit. Yhdessä nämä tytöt pelastavat maailman[2] suunnilleen joka jaksossa. Juoni on melkoisen olematon. Taistellaan pahiksia vastaan (siis jos taistelemiseksi lasketaan se, että pyöritään puoli minuuttia paikallaan huudellen käsittämättömyyksiä ihmehyökkäysten laukaisemiseksi naisdemonimörököllien odottaessa kiltisti paikallaan), kiljutaan, taistellaan vähän lisää ja sitten loppuaika söpöstellään ja painitaan suhdeongelmien ja muiden tyttöjen kanssa.

Taustaa[muokkaa]

Sailor V(enus) esittelee avujaan liikkeitään. Tämäkin kuva on liittyvinään artikkeliin aivan uskomattoman kiinteästi.

1990-luvun alussa eli Tokiossa nuori piirtämisestä pitävä nainen nimeltään Naoko Takeuchi. Hänen elämänsä oli helkkarin tylsää ja pirun pitkäveteistä, joten eräänä iltana hän alkoi miettiä:

”Jospa kirjoittaisin ja piirtäisin sarjakuvan, jossa mesoaisin isotissisenä, blondina ja liian lyhyeen hameeseen ja korkokenkiin pukeutuneena ja saisin pikkusormeni kiedottua kaikkien komeiden kundien ympärille?”


Siiderin, kahvin ja tyttömasturbaation täyteisen yön jälkeen Takeuchi kiikutti luonnoksensa läheiseen painotaloon, missä kustantaja ensin loi piiitkän katseen musteen, siiderin ja vaginanesteiden hajuiseen naiseen, minkä jälkeen loi piiitkän katseen neidiltä saamaansa paperinippuun, minkä jälkeen antoi Takeuchin aivopierulle tuomionsa:

”Kieltämättä ihan kivoja ihmishahmoja, mutta onko neiti tullut ajatelleeksi että julkaistavassa materiaalissa tulisi olla mukana muutakin kuin hillitöntä panemista?”


Takeuchi oli alkuun musertunut, mutta hän kuitenkin vannoi että saisi vielä tekeleensä julkaistuksi. Täyttääkseen kustantajan antaman ehdon hän keksi vartissa kliseisen juonen, jonka mukaan päähenkilö, jolle hän oli antanut nimen Minako Aino, oli uudestisyntynyt venuslainen prinsessa ja että hänen tehtävänsä oli taistella pahoja demonimörköjä vastaan käyttäen apunaan rakkaudesta kumpuavia voimiaan - pukeutuneena minihameeseen ja korkokenkiin. Koska tämä sankarin irvikuva käytti naamiota, päätti Takeuchi antaa hänelle kaikkien muiden kliseiden kruunuksi vielä salanimen, Sailor V.[3]

Codename: Sailor V:n julkaiseminen alkoi vuonna 1991 kaikkien japanilaisten pervojen suureksi iloksi ja Takeuchista tuli pikapikaa varsin rikas. Pian Toei Animation -studioista otettiin yhteyttä neiti Takeuchiin ja pyydettiin tätä keksimään lisää hahmoja televisiosarjaa varten. Takeuchi keksikin oikopäätä sarjaa varten uuden päähenkilön, joka muistutti lähes joka suhteessa (ulkoasu, taustatarina, taistelutapa) Minako Ainoa, mutta erosi yhdellä merkittävällä tavalla: Usagi Tsukino oli paljon tätä ärsyttävämpi ja tyhmempi. Huomattuaan viimeinkin jättäneensä liiasta siiderinjuonnista aiheutuneesta humalatilastaan johtuen Minakon salanimen neljä viimeistä kirjainta pois hän määräsi ne lisättäväksi sarjaan, jolloin Sailor V:stä tuli Sailor Venus. Myös muita hahmoja Takeuchi piirteli sarjaa varten, mutta yksikään näistä ei ylittänyt Usagi Tsukinoa ärsyttävyydessä.

Ärsyttävyydestään huolimatta ja ulkomuodostaan johtuen Usagin eli Sailor Moonin seikkailuista tuli hitti Japanin televisiossa, kiitos vanhempien, jotka antoivat lastensa katsoa sarjaa, koska eivät tienneet sen eroottisesta sisällöstä. Japanista sarja levisi vähitellen muuallekin maailmaan, kuten Yhdysvaltoihin, Ranskaan, Venäjälle, Meksikoon ja Pudasjärvelle. Suomikin sai sukeltaa Usagin aivopi(e)rujen maailmaan vuonna 2002, kun paheen pesänä tunnettu SubTV ylitti jälleen itsensä esittämällä sarjan ensimmäisen tuotantokauden, kiitos erään ruotsalaisen kellarissa asuvan läskimahan kanavan toimitukseen lähettämän videokasettikokoelman. Kanava maksaa kaikessa hiljaisuudessa edelleen sarjaa katsoneiden lasten psykiatrisen hoidon kuluja näiden seksuaali-identiteetin murennuttua johtuen sarjassa esiintyneistä lonkeroista ja/tai epärealistisista ja vahingollisista naisroolimalleista.

Henkilöt (Soturi-merimiehet)[muokkaa]

Tämän kuvan ja nämä pakarat ja sääret nähtyään lukijalla ei pitäisi enää olla pienintäkään epäilystä sarjan tärkeimmästä kohderyhmästä. Nyt ota käsi pois housuista ja siirry takaisin artikkeliin.

Usagi Tsukino (Sailor Moon)[muokkaa]

”BUUU HUUUU!...”

~noin 78 prosenttia Usagin repliikeistä

Juubanin yläasteen Tokion Japanin Universumin pahin itkupilli. Usagin saavat itkemään mm. seuraavat tilanteet:

 • huonon arvosanan saaminen kokeesta
 • koulusta myöhästyminen
 • koiranpaskaan astuminen
 • kuukautisten alkaminen
 • lonkeroiden raiskaamaksi joutuminen[4]
 • Se ettei saa juoda koko yötä siideriä ja notkua Pornhubissa klo 3 aamulla
 • Panokumppanin liian iso kulli

Paitsi itkupilli, Usagi on myös äärimmäisen tyhmä. Hänen koulumenestyksensä on niin heikko, että hänen istuessaan alas pulpettiinsa kolmeksi tunniksi koetta tekemään on seurauksena se, että hänen edessään, takanaan ja molemmilla sivuillaan istuvat saavat kokeesta nelosen vain olemalla hänen läheisyydessään (Usagi itse saa poikkeuksetta neljä miinuksen). Ainoa poikkeus tähän on hänen ystävänsä Ami (kts. alempaa). Usagilla on myös todella paljon ongelmia ihastuksensa, Mamoru Chiban, kanssa. Kaikesta tästä huolimatta Usagi on ihmeellisen Kristalli Tokion kaikkivaltias diktaattori, 'Queen Serenity'.

Ami Mizuno (Sailor Mercury)[muokkaa]

Ami luonnollisessa elinympäristössään.

Ami on aivan saatanallisen nörtti oppilas, jonka elämä pyörii läksyjen ympärillä ja joka on naimisissa tietokoneensa kanssa. Hänelle tarjottiin 15-vuotiaana opiskelupaikkaa Heidelbergin yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta, mutta hän kieltäytyi koska joutui lonkeroiden raiskaamaksi. Sailorvoimanaan hallitsee saippuakuplilla ja jäällä pelleilemisen sekä muiden soturimerimiesten hukuttamisen. Käyttää räikeän sinisiä asuja, jotka eivät sovi yhteen hänen nörttimäisyytensä kanssa. Käyttää toisinaan suuria Harry Potter-laseja.

Rei Hino (Sailor Mars)[muokkaa]

”Täällä kärähtelee!”

~Sergey Fukov[5]

Helposti hiiltyvä pyromaani ja temppelihuora, joka asuu erittäin sairaan ja pervon isoisänsä kanssa. Rei vie aina Usagin pojat, eikä tämä halua enää leikkiä hänen kanssaan.

Makoto Kino (Sailor Jupiter)[muokkaa]

Pahoinvoivan vihreään pukeutuva isotissinen hongankolistaja. Harrastaa karatea ja tappelua, joista jälkimmäisen vuoksi hänet erotettiin koulustaan ja siirrettiin samaan kouluun Usagin kanssa. Sailorvoimanaan hallitsee ukkosta ja salamoita tiarastaan kasvavan ukkosenjohdattimen avulla. Mahdollista sukulaisuussuhdetta Ukko Ylijumalaan tutkitaan.

Minako Aino (Sailor Venus)[muokkaa]

”C'est la vie nous.”

~Sailor Mercury[6]

”Kutsuiko joku minua?”

~Sailor Venus ei ole kielinaisia

Minako on ilmiselvä blondipissis, joka aina luulee olevansa parempi ja kauniimpi kuin kaikki muut - niinkuin onkin. Aseenaan hän käyttää ihmeellisiä sydänketjuja (Love and beauty attack ym.) On heti pikkuhousut märkinä kun vähänkin hyvännäköinen poika kävelee ohi. Jotkut lähteet ilmoittavat hänen olevan nymfomaani. Kilpailee innokkaasti mutta heikolla menestyksellä Usagin kanssa sarjan tyhmimmän blondeimman [7] hahmon tittelistä.

Tämän cosplayaajan näkemyksen mukaan Sailor Venus näyttää Johanna Tukiaiselta. Huomaa myös turri.

Chibi-Usa (Sailor Chibimoon)[muokkaa]

Ärsyttävä kimittäjä joka on aina itkemässä joka asiasta. Ehkäpä koko sarjan raivostuttavin hahmo. Chibi-Usalla on mitä ilmeisimmin identiteettikriisi, sillä hän väittää olevansa Usagi. On vain noin 9-vuotias, mutta hän luulee osaavansa taistella. Kristalli-Tokiossa tämä kakara on Queen Serenityn ja Prince Endymionin lapsi. Chibi-Usa varasti elintärkeän kristallin äidiltään, hävitti sen ja sai näin aikaan melkoisen sotkun.

Mamoru Chiba (eli Ruusuja Paiskova Heppu)[muokkaa]

”Lihapullapää!”

~Mamorun Usagista käyttämät solvaukset ovat nerokkuudessaan aivan omaa luokkaansa

Mukacoolisti pukeutuva skitsofreeninen fruittarinuorukainen joka tykkää hengata ostoskeskuksessa. Mamoru rakastaa Usagin kiusaamista ja itkettämistä. Ensimmäisen tuotantokauden loppumetreillä paljastui, että Mamoru Chiba on tietämättään Tokiota terrorisoiva ja ruusuja viskova Smokkinaamio. Jokseenkin ironisesti katsojille tämä oli ilmiselvää Smokkinaamion ensiesiintymisestä saakka. Katsojia vedätettiin ennenkuulumattomasti toisella tuotantokaudella, jossa mukaan astui ruusuja viskova Beduiini, joka näytti täsmälleen Mamoru Chibalta, mutta olikin vain tämän sivupersoona. Kristalli-Tokiossa hän on 'Prinssi Endymion', jolloin hänellä on nalkuttava vaimo (Usagi) ja kimittävä lapsi (Chibi-Usa).

Setsuna Meioh (Sailor Pluto)[muokkaa]

Pelkää torakoita ja tykkää ommella. Sailor-voimana ajalla pelleileminen. Kuuluu ulkoisiin suojelioihin. Tehtävänä vartioida jotain ihmeellistä aikaporttia.

Haruka Tehoh (Sailor Uranus)[muokkaa]

Poikatyttö, joka flirttailee tyttöjen kanssa. On lesbo Michirun kanssa. Tykkää hurjastella autoilla ja moottoripyörillä. Sailor-voimana ilmavaivat, vaikkakin animessa näyttää olevan maahyökkäys (World Shaking).

Michiru Kaioh (Sailor Neptune)[muokkaa]

Michiru tykkää vinguttaa viulua ja sotkea taideteoksia. Todella selvästi joku rikas hyväkäytöksinen nirppanokka. Seurustelee Harukan kanssa (eli on lesbo). Sailor-voimana sotkea paikat merivedellä.

Hotaru Tomoe (Sailor Saturn)[muokkaa]

Omituinen tyttö, jolla on jotain parantavia voimia. Äiti on kuollut ja isä täysin hullu. Ystävystyy kimittävän Chibi-Usan kanssa. Sailor-voimat ovat niin suuret, että ne rikkovat kaikki paikat ja sinun käsityskykysi. Hotarulle on jostain syystä uskoteltu, että Michiru ja Haruka ovat hänen vanhempiaan. (Johtuu kai siitä, että he kidnappasivat Hotarun tämän kotoa, koska eivät voi saada lapsia).

Tähtivalo-merimiehet[muokkaa]

Seya Kou (Sailor Star Fighter)[muokkaa]

Poika, mutta transformoituneena tyttö. Yrittää tehdä kolmiodraamaa Usagin ja Mamorun välillä. Rämpyttää kitaraansa ja riitelee Harukan kanssa. On laulaja ammatiltaan ja yrittää epätoivoisesti löytää prinsessaansa. (Sailor Kakyuta).

Taiki Kou (Sailor Star Maker)[muokkaa]

Transseksuaali, jolla on hirveä kukkomainen ääni. On myös laulaja kuten Seyakin.

Yaten Kou (Sailor Star Healer)[muokkaa]

Inhoaa fanipostia ja häntä luullaan homoksi, koska hän ei välitä tytöistä. (Jos ei nyt oteta huomioon Luna-kissaa) On myös transseksuaali.

Princess Kakyu (Sailor Kakuy)[muokkaa]

Muuntautuu Sailoriksi vain mangassa. Tähtivalojen prinsessa, joka on ollut kauan kateissa.

"Halpa kopio"-merimiehet[muokkaa]

Sailor Cosmos[muokkaa]

Väittää animessa, että on nimeltään "Toivon valo" (The Light of Hope). Mangassa kehtaa näyttää itseään enemmän ja kertoo olevansa Sailor Cosmos. Saattaa olla Usagin lapsi tai lapsenlapsi ja on Usagin ruumiillistuma.

Sailor Chibi Chibi Moon[muokkaa]

Pieni kersa, joka toistaa koko ajan nimeään "Chibi Chibi". Saattaa esittää järkeviäkin kysymyksiä. Hullu lapsi, joka lentelee sateenvarjolla ja tykkää syömisestä. On itse Sailor Cosmos.

Sailor Quartet[muokkaa]

Heitä voi myös kutsua Sailor A-steroidi Sensheiksi. Työskentelivät Kuolleen kuun sirkuksessa ja pukeutuvat liian seksikkäästi. Heidän nimensä ovat Cere Cere/Sailor Ceres, Palla Palla/Sailor Pallas, Jun Jun/ Sailor Juno ja Ves Ves/Sailor Vesta. Ovat jotain asteroideja. He ovat Sailoreita vain mangassa ja pitävät huolen ettei kukaan raiskaa Chibi-Usaa.

"Pikku"-Usagi ja ohessa mainittu pupuase.

Kousagi (Sailor Parallel Moon)[muokkaa]

On samanlainen itkupilli kuin Usagi, koska on tämän toinen lapsi. Syö kuin mikäkin lihava possu ja on Chibi-Usan pikkusisko. Hänellä on voimana joku pupuase. Ailurofoobikkona hän saa kohtauksen jos näkee kissoja. Näyttänyt itseään vain Parallel-manga extrassa.

Sailor Parallel Senshi[muokkaa]

Inner senshien isättömiä kakaroita, jotka vartioivat Kousagia. He ovat Parallel Mercury/Ami Jr. Parallel Mars/Rei Jr, Parallel Jupiter/Mako ja Parallel Venus/Mina. Eivät tykkää Kousagista, koska tämä on totaalinen ääliö. Kousagi ja Parallel Senshi pervoilevat ainoastaan Parallel manga-extrassa.

Havaitut taudit[muokkaa]

Muuntautumiseen käytettävä kuudil muuntautumiskynä.

Ei me kaikki olla täydellisiä, ei edes niin täydellinen Usagi Tsukino! Kun Sailor Moon alkoi ilmestyä ensimmäisen kerran Intiassa, kaksi paikallista nuorta lääketieteen tohtoria kiinnostuivat taikatyttöjen omituisista taipumuksista itkeä ja nyyhkyttää mitä kummallisimmissa paikoissa, kuten maassa, sekä puolet päätä peittävistä silmistä. Usagi ja tämän kaverit lennätettiin Finnairilla suoraan Intiaan lisätutkimuksiin, jossa selvisi kuin selvisikin monta kummallista seikkaa.

Ylikasvaneet ja rähmäiset silmät
Silmään pistävin taudin oire olivat lautasen kokoiset silmät. Mutta kun nuori tohtorimme hra. Abu Meher Baba O'Riley Khan Dhabi, huomasi Usagi-neidin suloiset, vuotavat ja säihkyvät silmät, ei tutkimuksista tullut mitään. Ihan otti tohtoriakin sydämestä. Se väite, että niillä kuvataan paremmin tunteita, taitaa olla signeerattu. Mutta siitäpä päästäänkin tuumasta toimeen, ylitunteikkuus.
Ylitunteikkuus
Mitä ilmeisemmin Sailor Moonin tyttöset omaavat ADHDn, tai jonkin em. variaation. Oireet näkyvät heidän jokapäiväisessä elämässä, kuten ilmassa pyöriminen, johonka kukaan muu kuin ADHD-potilas ei pysty, asian nimeltä painovoima vuoksi, hillitön itku, sekä kimittävä ääni.
Omituinen luunrakenne
Vaikka Sailor Moon ja kumppanit vastustelivatkin, oli professoriemme pakko riisua tyttöset vaatteistaan ja tutkia omituinen luunrakenne. Heti ensikäsittelyssä huomattiin rintojen alta luiden puuttuminen, mutta heti lantion kohdalla alkoivatkin lantioluut työntyä esiin. Mitä ilmeisemmin taikatytöiltä puuttuvat poskiluut täysin, sillä suuret silmät peittävät posketkin. Myös jalkojen ylikasvua huomattu. Vaginaa ei havaittu/kadonnut.
Liiallinen karvoitus
Kyllähän sen jo heti huomasi, tuumasi Abu Dhabikin tyttöjen karvaisuudesta. Eipä olisi kiva sattua Sailor Moonin kanssa samalle kadulle, sattuu hiukset lentelemään nimittäin miten sattuu ja minne sattuu. Hiuksissa omituisia, yli pään kokoisia kiharoita, omituisen hulmuavat, mitä ilmeisemmin ainut asia ilmassa pyörimisen lisäksi mikä uhmaa tällätavoin painovoimaa.

Katso myös[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]

 1. https://twitter.com/wikipediasanat/status/1319594447592710145
 2. eli siis Tokion, tosin paikallisilta asiaa tiedusteltaessa yleinen vastaus onkin "mitä, onko Tokion ulkopuolellakin jotain?" Vrt. stadilaisiin
 3. minkäänlaiset yhtymäkohdat toiseen naamioituneeseen ja V-nimiseen henkilöön ovat täysin satunnaisia - luultavasti
 4. tosin ollaksemme rehellisiä, etköhän sinäkin itkisit viimeistään tässä tilanteessa
 5. juuri saamamme tiedon mukaan Fukov ei liity sarjaan mitenkään, mutta...
 6. vapaasti käännettynä: "Tää on niin tätä"
 7. liekö näillä käytännössä mitään eroa