Saatananpalvonta

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Huom. tämä artikkeli käsittelee joidenkin herähtäneiden kristittyjen postuloimaa pimeyden ja julman sijoiltaanmenon ilmaantumaa psykoottisesti masentuneiden nuorten keskuudessa. Tätä ei pidä sekoittaa satanismiksi kutsuttuun ajatusrakennelmaan. ”Meillä ei todellakaan ole mitään tekemistä jonkun randilaisten burleskisnobien Hippo-klubin kanssa”, painottaa Azazel ennen kuin hyppää Suomen ja Ruotsin rajasillalta hyiseen koskeen.
Stop hand.png Tämä artikkeli häpäisee piruja ja on törkeää saatananpilkkaa!
Artikkelin keskustelusivulla voi keskustella vainajien ja kirottujen kohtaamisesta, mutta tuhoisampaa on lähteä ulos remuamaan, kiroamaan Jumalaa ja paahtamaan vaahtokarkkeja.

”aamutähti, valontuoja
anna minulle anteeksi
jos mieleni tekee paeta sinua
jätän rikotun elämäni
ruhjottuni, rikkomani
kumartaen väistyn tieltäsi”

~A. W. Yrjänä

Saatananpalvonta on uskonto, jossa ihmiset palvovat Saatanaa. Varsin yleistä Yhdysvaltain perustamisen kannattajien ja kommareiden keskuudessa. Saatananpalvonta on eri, kuin saatanan palvonta, joka taas on samaa kuin anaaliraiskaus. Saatananpalvonta pitää myös sekoittaa satanismiin, joka puolestaan on ihmisten uhraamista pokémoneille. Saatananpalvonnan riittimuotoja ovat synkän kaverijoukon kokoontuminen synkän pelilaudan äärelle, eläytyminen Saatanan tai muun demonin alaiseksi ja lukuisten erikokoisten, -väristen ja -näköisten noppien heittely ihmisten kohtalon ratkaisemiseksi. Nämä roolipelit ovat saatananpalvonnan syntisin muoto.

Maailman vaarallisin ja tunnetuin saatananpalvoja.

Saatananpalvojat muiden ihmisten keskuudessa[muokkaa]

Saatananpalvojatkin ovat ihan normaaleja ihmisiä, siinä missä muutkin. He tosin noudattavat tarkasti saatananpalvonnan profeetan Anton LaVeyn ohjeita, ja täten eivät tule paljastetuiksi 666Mekka69:n ulkopuolella. Saatananpalvojat välttävät kulkua suurissa joukoissa esimerkiksi S-Marketin ja Lidlin läheisyydessä. Saatananpalvojat viihtyvät myös kaupungilla. Monesti heidän huomaa kyyläävän tuhmat mielessä nuoria ateisteja. Nämä ateistit ovat helppo nakki tuhmiin kiltteihin leikkeihin. Heitä myös usein käännytetään saatananpalvontaan.

Saatananpalvonnan historiaa[muokkaa]

Vuonna 666 eKr. syntyi nykyisen saatananpalvonnan profeetta, Anton LaVey. Antonia rasittivat nykyiset uskonnot, joten hän halusi luoda coolimman ja synkkää puhuvan uskonnon, joissa piti käyttää synkkää puhuvia vaatteita synkkää puhuvalla kielellä ja synkkää puhuvilla jäsenillä. Läheiset kirkot oli poltettava ja kaikki lampaat uhrata ja juutalaiset ja jehovat paloitella paloiksi ja myydä niitä eteenpäin tavarataloissa piilotettuina tulitikkuaskeihin. Ja kaikki kristityt raiskattiin, homoseksuaalit mukaanlukien.

Uskonto syntyi Egyptissä, kun LaVey oli nauttimassa viagraa läheisen sarkofagin päällä samalla juoden ihmisen pääkallosta omaa vertansa, jota tuli, kuin esterin perseestä LaVeyn omasta nilkasta. Egyptin jumalat suuttuivat LaVeyn rumalle käytökselle, ja pakottivat tämän tekemään järkevän uskonnon, jossa ihminen sai tehdä ihan mitä lystää, mutta kunhan siinä sai polttaa kirkkoja ja vetää kamaa nenään.

Täten syntyi saatananpalvonta ja LaVey sai kuolla ylpeänä miehenä ja hänet haudattiin ryöstämänsä sarkofagin sisällä nykyisenkin Egyptin muumion kera Mount Everestin huipulle, siellä silloin kasvavan viikunapuun viereen. Nyt tosin viikunapuu on kuollut, kun jääkausi saapui ja Mount Everest on enemmänkin jään ja lumen peitossa.

Suomalaisista saatananpalvojista tunnetuin lienee Pekka Siitoin.

Vaalipäivä jo ovella kolkuttaa - Saatana jakaa hernekeittoa pitkäaikaistyöttömille.

Psykologit ryhtyivät tutkimaan saatananpalvontaa sieppaamalla yhden aloittelevan saatananpalvojan vakiokauppansa, Rock Gootin sisäänkäynniltä, raahaten tämän poliisiottein vastaanotolle. Psykologit tiesivät saatananpalvojien vaarallisuuden, joten he joutuivat sitomaan saatananpalvojan tuoliin kiinni naruin, ketjuin, kuparilangoin sekä pakkopaitaan lateksipuvun kera. Huoneessa ei ollut ilmastointia, joten se vaikeutti miehien työtä, ja saatananpalvoja kuoli huoneeseen kahden tunnin kuluttua kuulustelusta, johtuen kuumuudesta ja depressiosta. Psykologit saivat palkankorotuksen hyvintehdystä työstään.

Seuraavan kahden päivän aikana saatananpalvojat kuitenkin tulivat vastaanotolle suurien joukkojen kanssa tappaen psykologit ja polttaen kaikki muistiinpanot. Ruumiit uhrattiin 666Mekka69:n saunahuoneen kiukaalla.

Läheinen kirkko paloi kolmen kuukauden kuluttua saatananpalvojien vierailusta, ja kuollut saatananpalvoja alkoi poltergeistiksi vastaanoton vessassa ahdistellen seksuaalisesti naispuolisia potilaita tarpeillaan kuuden euron tuntipalkalla.

Vuonna 2004 portugalilainen tutkija kävi Suomen vierailunsa aikana 666Mekka69:ssä vierailulla, naamioituneena huoranunnaksi. Sen ajan, miten kauan viettely tehosi saatananpalvojiin, sai mies paljon tietoa kasattua. Valitettavasti hän joutui kirjoittamaan kaiken vesiliukumattomalla tussilla molempiin pakaroihinsa, ja pakenemaan, kun saatananpalvojat alkoivat eleillä epäilyttävästi ja painottaen sukupuoliviettiin liittyviä lauseita ja sanoja. Hän kokosi muistiinpanoistaan kirjan ja kuoli rikkaana miehenä vuoden 2004 lopuilla jouluaattona Portugalissa pyhiinvaelluksen aikana. Hänen peniksensä poltettiin juhannuskokon ohella haikein mielin vuonna 2005.

Saatananpalvojien tuntomerkit[muokkaa]

Nykyään lastenelokuvissakin houkutellaan lapsia saatananpalvontaan tekemällä taikuudesta ja henkimaailmasta muka viatonta ja kuvitteellista.
Tämäkin on oiva esimerkki, kuinka ihmisiä yritetään naruttaa - tällä kertaa suosikkisarjishahmoilla.

Saatananpalvojan tunnistat näin:

 • Saatananpalvojat kulkevat hevareina peittäen todellisen statuksensa ja näin käyttäen tätä asemaa tekosyynä saatanallisien viestien kirjoituksiin musiikissa, sekä arkielämässä.
 • Saatananpalvojat kuuntelevat 666Mekka69:ssä ruokailun ja rituaalien aikana black metallia.
 • Saatananpalvojat kulkevat ihmisten ilmoilla aurinkolasit päässä, neljät ketjut roikkuen taskusta takamukseen, Metallican fanipaita päällä ja ruskein sekä blondein hiuksin. Fanipaitana voi tosin käydä Gimmel, mutta se on harvinaista.
 • Saatananpalvojat käyvät sellaisissa hotelleissa, joissa on 666 kerrosta ja käyttävät hotellihuonetta numeroilla 666. Jotkut yksilöt tosin ovat saattaneet käyttää numeroa 69 myös.
 • Saatananpalvojat haluavat lemmikikseen porsaan, tai vuohen. Naapurisi voi olla aivan hyvin musta mies!
 • Saatananpalvojat eivät käy kirkossa muulloin kuin sunnuntaisin.
 • Saatananpalvojat ajavat aina Custom-mallisilla moottoripyörillä (Suosituin merkki on Harley Davidson)
 • Saatananpalvojat morkkaavat mustia miehiä.
 • Saatananpalvojat pukeutuvat aina mustaan nahkatakkiin ja mustiin farkkuihin (maastohousutkin käy)
 • Saatananpalvojat käyttävät käsimerkkeinä pirunsarvia, tai keskisormea shokeerausmielessä.
 • Saatananpalvojat kiroilevat paljon ja käyttävät ahkerasti Helvetti ja Saatana sanaa painottaen niitä sillä kyseessä on todellisuudessa arkirituaali Manalan demoneille.
 • Saatananpalvojat pelaavat aina roolileikkejä ja cosplaytä.
 • Tr00-saatananpalvojat kulkevat potkulaudalla öisin. Se on suurin tuntomerkki, mikä nyky-yhteiskunnassa on havaittu.
 • Saatananpalvojat nauravat lissuille. Jos saatananpalvoja seurustelee lissun kanssa, voit olla varma, ettei tämä ole tr00-saatananpalvoja. Voi tietty olla, että tämä saatananpalvoja aikoo uhrata lissun läheisen ostarin takana.

Joten, jos joku läheisistäsi, tai tuntemistasi henkilöistä tekee yllä mainitun listan mukaan jotain, hän on täysin mahdollisesti saatananpalvoja! Emme juridisista syistä väitä että he todella olisivat sitä mitä ovat vaan muistutamme että läheisesi hyvinvoinnin vuoksi häneen täytyy varmuuden vuoksi kohdistaa runsaita määriä moraalista närkästymistä ja epämääräisiä vihjailuja.

Henkimaailmaa harrastavalle ei messut kesken lopu. Jos musta kaapu kyllästyttää niin sen voi melkein lennosta vaihtaa valkoiseen.

Saatananpalvojan hoito[muokkaa]

Kaikkein ensimmäiseksi hoitotoimenpiteeksi kannattaa soittaa Riku Rinteelle niin hän tulee kavereinensa ajamaan uhrista lihavimmat syövänhenget ulos. Saatananpalvonnasta on vain yksi tie parantua ja se on uskoon tuleminen. Saatananpalvonnasta ei voi yksinkertaisesti tulla järkiinsä, vaan saman - saduista tutun - "hyvä vs. paha"-taistelun on ehdottomasti jatkuttava kentän toisella puolella. Tämän takia on äärimmäisen tärkeää ettei Saatanaan hairahtunutta potilasta ohjata psykiatriseen hoitoon, vaan sen sijaan nopeasti johonkin Saatanalla pelottelevaan, fundamentalistikristilliseen lahkoon. Esimerkiksi Nokian Herätys ja Cityseurakunnat ovat liikkeitä jotka ovat erikoistuneet pitämään kannattajakuntansa maailmassa jännitystä maalailemalla jatkuvaa henkimaailman taistelua, ja juuri näissä liikkeissä saatananpalvonnan hoitotulokset ovat olleet suorastaan erinomaiset.

Myös Suomen valtiollinen oikeus katsoo tämän tyyppisten lahkojen johtohahmojen olevan niin neutraalilla mielellä asiaan perehtyneitä että saatananpalvontaan liittyvien rikosten yhteydessä heitä voidaan kuulla luotettavina asiantuntijoina oikeudessa.[1]

Triviaa[muokkaa]

 • Saatananpalvojat kuolevat usein ruokamyrkytykseen, tai sukupuolitauteihin mädänkuun aikaan.
 • Saatananpalvojien suosima seksiasento on 69.
 • Saatananpalvojien morsiamina eivät saa olla muut kuin gootit, hevarit, toiset saatananpalvojat tai nunnat.
 • Saatananpalvojille ei kannata sanoa vastaan koska silloin he taikovat sinut Mustalla Magialla, joka tuhoaa esimerkiksi ateistit heti, koska he eivät tajua ainoata ja oikeaa, todistettua ja perusteltua maailmankatsomusta on elikkä kristillistä kreationismia. Koska he eivät tajua tätä totuutta niin he eivät osaa rukoilla Jumalaa auttamaan heitä, koska he luulevat että evoluutio on totta, jotenka he tuhoutuvat heti. Heistä ja muista vääräoppisista pakanoista (mm. hindulaiset, buddhalaiset, islamilaiset, taolaiset, panteistit, deistit...) ei ole mitään vastusta Saatanan boostaamille (+10 kaikkiin hyökkäysheittoihin) saatananpalvojille koska he eivät tiedä kristillistä Universaalia Totuutta ja osaa rukoilla todellisia henkivaltoja (elikkäs hyviä tai pahoja henkivaltoja) avukseen. Ainoastaan kristityt voivat vastustaa saatananpalvojia koska heidän rukouksensa voima voi torjua saatananpalvojien ylivoimaiset taiat.
 • Saatananpalvojat ulvovat täysikuuta ja kusevat ränniin kaatosateen ja ukkosen aikaan. Ovat hyvin filosofista porukkaa nääs.
 • Saatanapalvojat palvovat Saatanaa.
 • Saatananpalvojat käyttävät, kovassa puutteessa eläviä nössöjä kun sattuvat olemaan, eläimiä seksuaalisten halujensa tyydyttämiseen.
 • Samoin lapsia. Erityisesti nuoria saatananpalvojia.
 • Saatananpalvojan perusruokavalioon kuuluvat: Vuohen muserretut sarvet sekä kivekset, jogurtti kermaviilin kera, piimä sekoitettuna lampaan vereen, sonnin sorkat ja kyljys. Jälkiruokana menevät jäätelö ja vastasyntyneen lapsen napanuora lapsiveden kera. Baarissa saatananpalvojat juovat puhdasta (100%) alkoholia tai neitsyen kuukautisverta.
 • Saatananpalvojat yleensä suosivat uhrattavina eläiminä kääpiökoiria sekä vuohia. Myös muut uhrieläimet ovat suosittuja, tyylikkäimmistä ja parhaimmista uhrieläimistä voi lukea tarkemmin saatananpalvojien keskeisimmistä muoti- ja uhrilehdistä.
 • Saatananpalvojat haluavat joutua kuolemansa jälkeen Helvettiin. Tosin jos ja vain jos uskovat kuolemanjälkeiseen elämään.
 • Jokainen menestynyt saatananpalvoja on aina aloittanut uransa Harry Pottereista tai roolipeleistä.
 • "ÖÖÖÖÖRRGHHÄÄÄÄGG", sanoo saatananpalvoja useasti.
 • Saatananpalvojat örisevät paljon. Niitä tulee varoa. Hui. Vaarallisia ovat saatananpalvojat.
 • Saatananpalvojat käyttävät seksuaallisesti hyväkseen ateisteja, jotka eivät voi estellä näitä hurmureita.

Viitteet[muokkaa]

Viihdettä aiheesta[muokkaa]

Katso myös[muokkaa]