SPR

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Unnews crooked teeth.jpg Buahhahahahaa!
Tämä sivu haluaa imeä vertasi!
Punaisen Ristin Kannattajain Liikkeen symboli, jossa "R+V" tulevat sanoista Ristiretket ja Veri. SRP:n symbolinen risti muistuttaa paljon tätä alkuperäistä punaista ristiä.

SPR on osa kansainvälistä kristillistä Punaisen Ristin Kannattajain Liikettä (PRKL), joka on ehkä maailman tunnetuin ristiretkiä tuottava ja verta keräävä järjestö. Järjestön tunnus on punainen tasapää risti, jossa lukee PRKL, V+R. Järjestön perustajana pidetään Vlad Seivästäjää. SPR käyttää keräilystään saamansa rahat muunmuassa palkkojen maksuun sekä 'palvelu- ja konsultointikuluihin'.

Kampanjat ja keräykset[muokkaa]

Punainen Risti järjestää vuosittain useita keräyksiä erityiseen katastrofirahastoon, jonka avulla ristiretkiä tuotetaan. Näistä tunnetuin on Nälkäpäiväkeräys. Myös muiden "tuomiopäivän ratsastajien" nimiin on tehty omat keräykset; (esimerkiksi vähemmän tunnettu kuolemanpäiväkeräys.) Muita Suomen Punaisen Ristin toimintamuotoja ovat esimerkiksi veripalvelutoiminta, ensiapuryhmätoiminta, kansainväliset katastrofit sekä erilaiset kampanjat(mm. HIV/AIDS -kampanjat).

Verenluovutus[muokkaa]

SPR pitää yllä myös kansainvälisen veripankin tilejä, joille kuka tahansa yli kahdeksantoista vuotta täyttänyt voi luovuttaa verta omasta vapaasta tahdostaan. SPR:n veripalvelu on tullut tunnetuksi maailmalla erikoisesta tavastaan ottaa verta rektaalisesti (anuksen kautta). SPR:n työntekijät väittävät tämän parantavan veren laatua huomattavasti, vaikka tieteellinen näyttö asiasta puuttuukin. Jotkut uskovat, että rektaalimenetelmää käytetään vain siksi, että suurin osa SPR:n työntekijöistä on sadisteja.

Punaisen Ristin Kannattajain Liike (PRKL)[muokkaa]

Kaikki Punaisen Ristin työntekijät kaikkialla maailmassa kuuluvat Punaisen Ristin Kannattajain Liikkeeseen, jonka tärkein tavoite on järjestää ja ylläpitää ristiretkiä ja kerätä verta. Verenkeräämisen tarkoitusta on kyselty PRKL:n edustajilta kautta aikain, mutta yhtään kunnollista syytä ei ole vielä medialle annettu. Jotkut salatieteistä kiinnostuneet ihmiset väittävät kaiken veren menevän heidän pääkonttoriinsa Transylvaniassa, mutta pussitetun veren liikkeitä maailmalla on hankalaa seurata, koska niitä kuljettavat kesytetyt vampyyrilepakot, jotka eivät näy tutkissa.