Ruumiistairtautumiskokemus

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kehostapoistumiskokemus eli ruumiistapoistumiskokemus (engl. out-of-body experience, OOBE, suom. LSD-matka) on muuntunut tajunnantila, jossa henkilö kokee tajuntansa irtaantuneen omasta kehostaan.

Yleensä ruumiistairtautumiskokemus tapahtuu yleisen tiedottomuuden aikana, kuten nukkuessa, tajuttomana, kännissä, juuri LSD:n ottamisen jälkeen ja vanhaa Suomi-pornoa katsoessa. Tässä yleensä näkee ikään kuin nousevansa pois omasta kehostaan, monta kilometriä oman kehonsa yläpuolelle, ja näkee itsensä ikään kuin ulkoapäin. Jotkut pystyvät liikkumaan lähistöllä, jotkut menevät minne haluavat tai joku haluaa käydä vessassa. Jotkut kertovat käyneensä sukulaisia tapaamassa, mutta useimpien tiedetään käyneen kaljalla.

Kehostapoistumiskokemus liittyy toisinaan kuolemanrajakokemuksiin, jotka ovat täysin tavallisia kokemuksia, jossa kuolema on hyvin lähellä ja ihminen on ihanassa kännissä.

Astraaliprojektioksi nimitetään ilmiötä, jossa kehosta irronneen astraalikehon kerrotaan liikkuvan fyysistä maailmaa baittaamassa olevassa astraalimaailmassa jossa kaikki on aivan sekaisin ja sota jyllää.

Female-UN.jpg Sinä olet lesbo ja tämä artikkeli on tynkä, koska tässä laatikossa lukee niin.
Laajentamalla artikkelia saat laatikon ehkä katoamaan
.