Ruben Stiller

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Stop hand.png Ruben Stiller on julistettu idiootiksi, sillä hän on perse ihmiseksi ja vihjeetön kasa tyhjänpäiväistä roskaa,
eikä hänen sanansa ja tekonsa arvolla ole tekemistä niiden asioiden kanssa, joihin ne saattoivat pyrkiä.

”Voihan kökkötraktori!”

~Ruben Stiller esittelee ylpeänä ihan itse kehittämänsä uudissanan!

Ruben Stiller, äännetään [rubæn ʃtillæ(r)], (s.1961) on ulkosuomalainen ruudinkeksijä, joka tunnetaan parhaiten hieman sönköttävästä mutta samalla raflaavasta puhetyylistään. Stiller on häiriköinyt huomiotaherättävästi erityisesti Suomen Yleisradiossa sekä radion että television puolella. Stiller pitää itseään fiksuna ja satiirisena älykkönä; tosiasiallisesti Ruben Stiller edustaa aikuiskakaramaista suunsoittojournalismia. Hänen omasta mielestäänkin suurimpia saavutuksia on solvata erilaisia julkisuuden henkilöitä mukamas hyvinkin hauskoilla pilkkanimillä. Stiller edustaa tiettyä henkistä sukulaisuussuhdetta Jouko Turkkaan, mitä ei myöskään erityisenä ansiona voitane pitää.

Stiller on mielellään häärinyt poliitikkojen ympärillä saamatta oikeastaan aikaiseksi muuta kuin paljon puheita ja vähän villoja. Stillerillä on ollut äärimmäisen vähän omaa sanottavaa (paitsi Israelin ja erityisesti sen aseellisen tukemisen suhteen), mikä on myöhemmin johtanut ilmeiseen turhautumiseen ja väsymiseen. Aivan viime aikoina Ruben Stiller on esiintynyt varsin vähän julkisuudessa, eikä vähiten siksi ettei kukaan ota häntä enää vakavasti.

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.