Rick Santorum

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
'Santorum', purported to mean 'a frothy mixture of lube and fecal matter that is sometimes the byproduct of anal sex'.

~Dan Savage

Vaikka Santorum onkin Jeesuksen kaltainen, häntä ei pidä luulla Jeesuksen inkarnaatioksi, sillä inkarnaatio on hindulaisten harhaoppia.

Richard John "Rick the Dick" Santorum on perheellinen kristitty. Hän sai kuuluisuutta vuonna 2012 ja 2016 ollessaan ehdolla USA:n republikaanien ehdokkaana. Näistä ensimmäinen kampanja oli menestyksekkäämpi ja lanseerasi hetkeksi neuleliivin äärikonservatiivien ja ironisten hipsterien suosikkiasusteeksi.[1]

Santorum tunnetaan siitä, että hän on vahva-arvoinen perhearvoja kunnioittava oikeistokonservatiivi, joka uskoo että yhteiskunnalla, hallituksella ja muulla vastaavalla saa olla vain hyvin rajoitettu rooli yhteiskunnassa. Yhteiskunnan osa yhteiskunnassa on sen sijaan syytä korvata uskonnolla. Tämän vuoksi yhteiskunnan vähyys taroittaa sitä, että hän haluaa virittää paljon lakeja jotka rajoittavat abortteja, homojen avioliittoa, pornografiaa, adoptointia, syntyvyydensäännöstelyä ja tiedettä.

Näiden lisäksi Santorum tunnetaan siitä että hän on perseestä. Itse asiassa Santorum on perseestä myös sellaisilla tavoilla, jotka eivät ole täysin vertauskuvallisia, vaan enemmänkin määritelmällisiä.[2] Ei siis ole täysin väärin sanoa, että Santorumia ei verrata paskankaltaiseksi, vaan pikemminkin Santorum on määrittynyt tai määritelty paskan essenssiksi.

Viitteet[muokkaa]

  1. https://www.google.fi/search?q=rick+santorum+sweater+vest&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjq2vmV35vNAhUEXRQKHUQHBtoQ_AUICCgB&biw=1366&bih=659
  2. [1]