Remu Aaltonen

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Remu luimistelee.

”Onhan se varmaan ihan kova jätkä, mut ei oo koskaa osannu laulaa eikä soittaa rumpuja.”

~Ari Koivunen Remu Aaltosesta.

”No ethän sä nyt vittu sieltä voi lähtee”

~Remu Albertille 'Get On'ista

Remu Aaltonen (s. 27. heinäkuuta 1925) on [[|]], taparikollinen ja suomalainen rokkari. Remu rakastaa kovan jätkän leikkimistä ja on leikkinsä lomassa joutunutkin pariin otteeseen vankilaan pakkolomailemaan. Remu muodosti Hurriganes-bändin Bissen ja Albertin kanssa, mutta Bisse ja Albert päättivät molemmat ostaa kiinteistön Helvetti-nimisestä lomaparatiisista. Nykyään Remu muodostaa wnb-Hurriganesin kahden tuntemattoman hämyn kanssa. Remu luulee osaavansa englantia, mutta oikeastaan hän puhuu amerikan-suomea. Hän myös luulee osaavansa soittaa rumpuja, vaikka todellisuudessa hän ei edes tiedä, mitä sana "rumpu" tarkoittaa. Tämä ei ole kuitenkaan estänyt Remua kohoamasta Suomen rockin kuninkaaksi, ja jos Remulle vittuilet, niin kyllä tulee rumpukapulasta äkkiä päähän. Remun opponentti yleensä on väkisin spiidiä takintaskuun tunkeva venäläinen.

Remu joutui joskus aikoja sitten omituiseen sohva-onnettomuuteen, jossa Remu kolhi vähän jokaisen paikkansa olohuoneen sohvaan kääntyessään hakemaan kaukosäädintä. Onnettomuus vei Remulta kokonaan liikkumiskyvyn, ja lääkärit epäilivät, ettei hän enää koskaan liikkuisi. Remu kuitenkin oli jo Juhannuksena keikalla. Onnettomuus jätti kuitenkin Remuun jälkensä ja mies on nykyään onneton käppänä. Älä silti yritä vittuilla, se rumpukapula ei tosiaankaan tunnu kivalta päässä.

Remu on ilmeisesti odotettua rikkaampi mies, sillä hänen ei tarvitse myydä muuton yhteydessä vanhaa kotiaan. Hän voi polttaakin sen. Hänen musikaalisen etevyytensä johdosta myös kultalevyihin pätee sama.

Remulla on paljon fanaattisia kannattajia vuosisatojen varrelta, heidän mielestään Remu ja Remun tekemiset ovat suorituksina ylivertaisia olipa kyseessä esimerkiksi vaikka englannin kielen lausuminen, rumpujen soitto tai erilaiset selittelyt ja takinkäännöt. Remu on myös osallsitunut Euroviisujen Suomen karsintoihin, huhujen mukaan kyseessä oli tuntemattomalla kielellä esitetty musiikkiesitys jonka taustalla liikehti kolme lammasta. Remu ei selvinnyt voittajaksi mutta ei ollut tappiosta pahoillaan.

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.