Reisjärvi

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Reisjärven Kommunistinen Tasavalta
Outojuttu.png
lippu
Reisjarven kommunistinen vaakuna.png
vaakuna
Valtiomuoto tasavalta
Presidentti Virtuaalilemmikki
Pääkaupunki Pieni ja turha, ei kannata mainita Hikipediassa
Muita kaupunkeja Hylkiranta, Järvikylä, Kangaskylä, Kalaja, Kinnulanranta, Kiljanranta, Köyhänperä, Lokkiperä, Levonperä, Metsäperä, Räisälänmäki.
Pinta-ala
 – josta sisävesiä
508,56 km²
26,52 km²
Väkiluku (2006)
 – väestötiheys
 – väestönkasvu
2889
6,72 as/ / km²
0,72 %
Viralliset kielet Stadin slangi, Suomen kieli, Nettislangi
Pääuskonnot {{{Pääuskonnot}}}
Valuutta Euro ()
Elinkeinorakenne maatalous 12 %,
palvelut 40 %,
teollisuus 48 % BKT:sta
Itsenäisyys
 
1876
- Kansallissankari
- Kansallisurheilulaji
Mellakkapoliisi
Kuviosammunta
Kansainvälinen
suuntanumero
+
Motto Reikä päässä Reisjärvellä.
Kansallislaulu Reisjärvi hymniReisjärvi on korkeasti kehittynyt ja ylisuuri metropoli, jonka läheisyydessä vaikuttaa merkittävä tuppukylä Helsinki. Reisjärvi tekee yhteisiä viisivuotissuunnitelmia Norjan kanssa ja välttelee yhteyksiään Sieviin. Reisjärvi on jo vuosia tehnyt töitä tukahduttaakseen sieviläisten terroriteot alueilleen ja valtiolla on ollut oma ydinaseohjelma jo vuosia. Reisjärven suurin kansanryhmä on hankkinut puolelleen Che Guevaran Etelä-Amerikasta, joka saapui rahtilaivassa Reisjärven nudistirannalle Salmensuulle. Yleisen luulon mukaan Reisjärven kommunistinen tasavalta ei kuulu EU:hun, koska Reisjärven tärkeimmällä liittolaisella Norjalla on ollut sananvaltaa asiasta päätettäessä. Reisjärven kommunistista tasavaltaa ei ole laskettu pohjoismaaksi vaikka se osallistuu pohjoismaiseen yhteistyöhön. Reisjärvelläkin on havaittu voimistuva Kiina-ilmiö, kun paikallinen kumimattoja valmistava suuryritys Elecster Oyj siirsi toimiaan Kiinaan. Reisjärven Kommunistisen Tasavallan naapurikuntia ovat Haapajärvi, Lesti(järvi), Pihtipudas ja Kinnula. Nämä alueet ovat Suomen valtion alaisuudessa. Vain Sievi on jossain määrin tunnustettu valtio joka on Reisjärven naapuri. Reisjärven Kommunistinen Tasavalta on antanut näistä alueista vain Kinnulalle tukea itsenäisyystaisteluissa lähettämällä alueelle kansalaisopiston ja sille rehtorin vastapalveluksena kuningattarekseen saamansa amatsonin mahtavasta jopa alueellisesta meijerikombinaatista. Reisjärviset vihaavat homoja ja lesboja yli kaiken. Siksi sinne on rakenteilla suuri keskitysleiri homoja varten.


Oldgayflag.jpg Tälle sivulle EI SAA lisätä enää yhtään homouteen liittyvää materiaalia,
jotta Hikipedian palvelimet eivät kaatuisi jatkuvan liikenneruuhkan takia.
Lapset, älkää lukeko tätä kotona. Menkää kaverin luo.

Historiasta nykyhetkeen[muokkaa]


Reisjärvi irtautui muusta Suomesta jo varhain vuonna 1876, mutta on siitä lähtien joutunut useisiin aseellisiin konflikteihin Sievin ja Haapajärven kanssa. Heti itsenäistymisensä jälkeen Reisjärven kommunistinen työväenpuolue kaappasi itselleen hallituspaikat ja hallitsi maata menestyksekkäästi 82 vuotta. Vuonna 1958 päätettiin valita kuitenkin presidentti. Tunnettu sotilasjuntta(, joka kutsuu itseään Mellakkapoliisiksi) päätti presidentiksi Suuren Virtuaalilemmikin. Kismaa hallituksen ja presidentin välille on syntynyt siitä, että Virtuaalilemmikki on useaan otteeseen nähty lomailevan Urjanlinnassa mikä vastaavasti sijaitsee ns. vihollisen mailla. Hallitus on tarjonnut presidentille ilmaista sviittiä Susisaaren hotellista, joka on valtion omistuksessa. Siitä lähtien maata on lähdetty vetämään demokraattisemmalle ja länteen päin suhtautuvalle linjalle, mutta lämpimät suhteet Norjaan on haluttu säilyttää. Maassa järjestystä ja uskollisuutta johtajalle valvoo Mellakkapoliisin ylläpitämä valtionpoliisi. Se pitää kansalaisia tiukassa otteessaan. Nykyisin sisäiset ja etniset kiistat ovat maassa rauhoittuneet, vain sieviläiset ovat onnistuneet rikkomaan tätä rauhallista idylliä. Toisaalta näitä kahta vanhaa vihollista yhdistää yksi asia, viha Suomea kohtaan. Se ei kuitenkaan ole auttanut rauhanneuvotteluissa. Reisjärvi on viime vuosina lähentynyt Kiinan kanssa ja solminut sen kanssa yhteistyö-ja avunanto sopimuksen ja Pohjoismaista Norja on tukenut ratkaisua. Uusin kriisi Sievin ja Reisjärven kommunistisen tasavallan välille syntyi heti 2007 vuoden alussa, kun Sievi sulki Reisjärvelle suuntaavat öljyputket. Maiden presidentit eivät ole kommentoineet tapahtunutta, mutta asiaan toivotaan saaneen ratkaisun maiden välisessä huippukokouksessa. Kaiken kaikkiaan Reisjärvi on aivan mahtavan hyvä paikka. Reisjärven pääkaupunki on tunnetusti Kalaja (ainakin siellä asuvien mielestä), missä ei asu juurikaan viisaita ihmisiä.

Nähtävyydet ja lomakohteet[muokkaa]

Stones 01.svg
Tämä artikkeli kiinnostaa kiviäkin!
 • Reisjärven kirkko
 • Reisjärven kommunistisen tasavallan buddhalainen kirkko
 • Veikon paja (museoitu 2015)
 • ravintola & baari "Susisaari"
 • Ärrän kulma
 • Terkan ranta (beach)
 • The Nuoppari
 • Vinkan parkki
 • Petäjämäki "suosittu laskettelu keskus"
 • "Urheilu kenttä" (hankkeenkesto 2008-2139)
 • Tekopyhä Aivopesula
 • Kesäisin lessufestarit opistolla
 • Va va va valtterin rap kiertue

Hallinto[muokkaa]

Kuva Reisjärven kirkosta, koska täytyyhän tässä artikkelissa jotain kuviakin olla.

Kunnanjuoppo pitää hallussaan kunnan rahoja ja kaljoja ja käyttää niitä ostoksiin, ja pihapiiriin onkin ilmestynyt monenlaista vimpainta. Tosin nurmikko kasvaa silti kesäisin hyvinkin pitkäksi. Maata hallitsee virtuaalilemmikki kätyrinsä mellakkapoliisin kanssa. Maa on jaettu piireihin, jotta valtionpoliisi saisi organisoitua tarkastuksiaan paremmin. Piirien lukumääristä kiistellään mutta yleisimmin niihin luetaan Hylkiranta, Järvikylä, Kangaskylä, Kalaja, Kinnulanranta, Köyhänperä, Lokkiperä viimeinen takahikiä, Levonperä, Metsäperä, Perä, Räisälänmäki ja Virtuaalilemmikin keskuspaikka Leppälahti joka on saanut suurkylän tittelin itselleen. Reisjärven Kommunistisessa Tasavallasa on yksipuoluejärjestelmä. Eduskunta tosin on juuri päättänyt, ettei sen puolueen nimeä saa sanoa ääneen. Ketään loukkaamatta tiettävästi saa sanoa, että se alkaa K:lla ja päättyy E:hen. Siis se oikea, ei nikki. Se ei ole kuitenkaan Kansallissosialistinen puolue. Puoluehan sinänsä on SuperSuPerSuPersujen edustajan mukaan jo kuopattu x-pääministerin ja ja x-puheenjohtajan toimesta. Kuopatussa puolueessa kai voi olla vaan x-puheenjohtaja. Muita kuin x-puoluetta Reisjärvellä ei hyväksytä, joten tulevat kunnallisvaalit tulevat olemaan haasteelliset.