Rami Sipilä

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Wikipedia-logo-v2-en.svg
Bruuu-hhuuu-hu-uttokansantulo! Wikipedian niin kutsutut "asiantuntijat" eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta (vielä) yhtään mitään!
Ramin rippikuva.

Rami "\n" Sipilä on urjalainen lasinpuhaltaja ja perussuomalainen kunnallispoliitikko. Sivutoimenaan hän suunnittelee pakettimatkoja Puolaan Auschwitzin museoon[1]. Hänet valittiin vuoden 2008 kunnallisvaaleissa massiivisella äänivyöryllä[2] varavaltuutetuksi.

Sipilä tiedostaa uusien massamediakanavien mahdollisuudet, ja onkin saanut näkyvyyttä etenkin Facebook-aktiivisuudellaan[3]. Hänen terävä yhteiskuntakritiikkinsä onkin synnyttänyt lukuisia naamakirjaryhmiä, joilla tämä ajatusten Tarpianjoki saa näkemyksensä suuren yleisön kuuluviin. Esimerkkinä mainittakoon:

Lienee sanomattakin selvää, että Helsingin Sanomien ja Aamulehden kaltaiset julkaisut ovat antaneet persujen nuorelle lupaukselle näkyvyyttä oikeassa mittakaavassa.[8]

Rami Sipilä Hikipediassa?[muokkaa]

”Toivon sydämmestäni että krakovan läheisyydessä olevalla upeella leirillä laitettas uunit lämpiin sua ja kaikkia muita isänmaan pettureita varten! sieg heil.”

~Sipilä uhoilee[9] Fecebookissa

”Vitun neekeri, loppui se uhoaminen. Tarjoan ilmaisen junamatkan puuhamaahan

~Sipilän mahdollinen käyttäjätunnus uhoilee Hikipediassa

Viitteet[muokkaa]