Ragequit

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Historian ehkä tunnetuin ragequit otti paikan Berliinissä 30.4.1945.

Ragequit (vittuuntumispoistuma) tarkoittaa onlinepeleissä kesken pelin lopettamista. Usein tämä johtuu siitä, että kyseinen pelaaja ei ole ollut menestyvä tässä pelissä tai on vain ollut vihainen muille pelaajille, minkä takia hän ei ole jaksanut enää jatkaa peliä heidän kanssaan.

Syyt[muokkaa]

Miten niin N00b? Minähän olen koko ajan voitokas!!!!!

Useimmat syyt sotapeleissä (kuten Modern Warfare 3)ovat:

  • Vastustajan joukkueen pelaajat käyttävät niin sanotttuja noobi-aseita jotka saavat muut pelaajat raivostumaan ja lähettämään lievästi epäkohteliaita viestejä.
  • Vastustajan joukkuelaiset camppivät ja saavat myös toiset pelaajat raivostumaan ja lähettämään lievästi epäkohteliaita viestejä.
  • Sinulla on huono päivä etkä oikein jaksa ja vastustajat vielä tappavat sinut koko ajan (kutsutaan myös ownaamiseksi) ja keskeytät pelin tämän takia. Tämä koskee vain pelejä joissa sinulla on killstreak "palkinnot": Vastustajan joukkueen pelaaja on saanut killstreak "palkinnon" jota vastaan inhoat pelata joten päätät ragequitata.
  • Vastustajan pelaajissa on pelaaja, jonka tunnistat ruotsalaiseksi ja kyseinen pelaaja menestyy paremmin kuin sinä joten raivostut ja ragequittaat
  • Pelaat pelimoodia jossa ei ole respawn ominaisuutta(kuten cod sarjoissa search%destroy) ja siinä on ominaisuus jossa voit tappaa omia puolulaisia( kuten cod sarjojen hardcore ominaisuus) ja aina heti pelin alettua oma puolulaisesi tappaa koko joukkueen. Tämä johtaa myös lievästi epäkohteliaisiin viesteihin ja ragequittaamiseen.

Nämä ovat yleisimmät syyt, mutta pelaajat keksivät aina tekosyitä ragequittaaamiseen ja jotkut pelaajat jopa nauttivat ragequittaamisesta ja tekevät sitä niin usein, että osaavat tehdä sen vain muutamien sekuntien sisällä.

Eniten ragequittausta sisältävät pelit[muokkaa]

Eniten ragequittausta sisältävät pelit ovat arvatenkin sotapelit. Niissä jotkut pelaajat eivät vain kestä sitä, ettäjoku toinen tappoi hänet ja kun hän yritti kostaa, hänet tappanut pelaaja tappaa hänet uudestaan. Cod pelisarjan pelit ovat suurimmat ragequittausta sisältävät pelit. Niissä pelaajat eivät kestä sitä, että joku 10-vuotias pelaaja tappaa heidät. Myös urheilupelit, kuten fifa ja nhl sisältävät ragequittausta. Fifassa ragequitataan koska toinen pelaaja on vain taktisesti parempi kuin sinä ja sinä et vain voi kestää sitä koska mielestäsi kukaan ei voi olla sinua parempi joten päätät ragequitata ja antaa vastustajalle myös sinun pisteesi siitä pelistä. NHL:ässä pelaajat ragequittaavat suurimmaksi osaksi samasta syystä, mutta siinä on lisänä se, että jääkiekkoilijat ovat niin helposti raivostuvaa sorttia, että he eivät vain pysty kestämään häviötä ja häviön ja ragequittauksen älkeen saattavat jopa rikkoa heidän pelikonsolinsa syyttäen sitä siitä, että he eivät itse osaa pelata.

Mitä tehdä ragequittauksen jälkeen[muokkaa]

Fuck you, I don't play with you anymore!
Kun olet täysin raivostunut pelille ragequittauksen jälkeen, suosittelen rauhoittavia lääkkeitä (varo!useamman ragequittauksen jälkeen on vaara jäädä rauhoittaviin lääkkeisiin koukkuun). Jos sekään ei auta, suosittelen erilaisten sivujen trollaamista. Naamkirja on loistava mahdollisuus tähän. Jos olet kuitenkin täysin rauhallinen ja muutenkin henkisesti tasapainoinen ihminen, niin painat konsolisi on/off napista ja menet pois. Jos et halua tehdä mitään yllä mainituista, niin saat vapaasti rikkoa konsolisi, mutta älä syytä hikipediaa siitä.

Miten estää muiden pelaajien rageqittaus sinun takiasi[muokkaa]

  • Älä käytä noobi-aseita, joilla tarkoitetaan aseita jotka ovat epäinhimmillisen hyviä äläkä käytä mitään muutakaan noobi-sisältöä sinun aseessasi.
  • Älä myöskään cämpi, koska se luokitellaan noobiksi koska et uskalla pelata. Eikä camppiminen ole sitä paitsi hauskaa ellet halua saada muita pelaajia ragequittaamaan.
  • Jos käytät sekä noobi-aseita sekä noobi-taktiikkaa(camppiminen), sinut leimataan koko loppu iäksesi noobiksi etkä sen jälkeen enää uskalla pelata sitä peliä koska muuten sinut trollataan aina ja saat lievästi epäkohteliaita viestejä.
  • Älä myöskään puhu mikkin mitään ellei sinulla ole kaveria jonka kanssa pelaat tai ellei sinulla ole mitään tärkeää sanottavaa koska sekin saattaa jatkuvalla syöttäällä muuttua toisten pelaajien raivoksi ja täten ragequittaamiseksi.
  • Jos et vieläkään ymmärtänyt miten et saa pelata pelejä ilman että sinut leimataan noobiksi niin tässä ehdotus: älä edes osta mitään peliä koska et ole selvästikkään tarpeeksi järkevä sen pelaamiseksi.


Ja nyt, koska en jaksa kirjoittaa pitempään, ragequittaan...