R-kioski

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

R-kioski (viralliselta toiminimeltään R-kioski Oy, tunnetaan myös nimellä Ärrä) on ilmoittautumispaikka Big Brother -ohjelmaan. Kioskista voi ilmoittautumisen aikana pelata pelikonetta, jossa hyvin usein menettää kaikki rahansa, mutta ainahan voi koittaa Kenoa! Kehittyneimmistä hyperkiskoista saa myös limsaa. Joskus saattaa käydä niin, että kioskilta voi vuokrata pelejä ja leffoja kaverin nimiin. Jurvalaiset käyvät aukioloajan puitteissa uhraamassa työn tuoksinassa irronneita ruumiinosia. Uhrilahjan avulla pyritään saavuttamaan yhteys ulkomaailmaan tosielämäsarjan kautta.

R-kioskissa myytävistä tuotteista tärkeimpiä ovat ihkusetelit, joita ilman ei ole mahdollista irkata. Ne ovat kalliita, mutta sen arvoisia.

R-kioskilla on syvät juuret suomalaisessa kulttuurissa, sen perusti seinäjokelainen Risto Reipas vuonna 1910. Ensin pulju toimi nimellä Riston Kioski, jossa myytiin enimmäkseen tupakkaa, pornolehtiä, keppanaa ja piimää, mutta myöhemmin sen otti omistukseensa Rautakirja Oy, joka sitten lisäsi hyllyihinsä ihkusetelit, muutaman elokuvan ja yli-hinnoitellut makeiset. 2010-luvulla otti norjalainen Reitan Convenience koko kioskiketjun haltuunsa. Viime vuosien aikana Ärrällä on voinut maksaa laskuja, mutta vaikka veisitkin ne sinne, niin ainut ihminen joka sen laskun näkee, on se Intialainen myyjä, joka on katsellut sinua epäilyttävästi.

Jimbo-bikini-babes.jpg
OLET VOITTAJA!

Onnea!! Olet löytänyt Hikipedian lopun! Mihin haluaisit mennä seuraavaksi?
Tänne? Tuonne? Etelään? Kotiin?
No niin, mene pois, koska tämä artikkeli saattaa olla tynkä.
Huomioi: Kaikki ylläpitäjät, Jeesus ja Buddha pitävät yksimielisesti tästä artikkelista.
Ihan totta. Mieti siis, mitä teet.