Adrenokromi

Hikipediasta
(Ohjattu sivulta QAnon)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Adrenokromi.
Adrenokromin kemiallinen kaava

”Psst, kalkkis! Haluatko ostaa millin adrenokromia?”

~10-vuotias lapsi vanhukselle sivukujalla kello 3 aamulla iltapäivällä

Adrenokromi on ihmisistä saatava päihde. Sen tärkein lähde ovat lapset, jotka pyrkivät kaupittelemaan sitä pääasiassa vanhoille mummoille ja papoille. Vanhukset ovat iän mukana tulleen alentuneen ymmärryksensä vuoksi alttiita tällaisille houkutuksille niiden laittomuudesta huolimatta.

Adrenokromilla väitetään olevan nuorentava vaikutus, mikä selittää kenties vanhusten mielenkiinnon siihen. Jos vanhus on jo nuoruudessaan nauttinut adrenokromia, hän on luonnollisesti päässyt sen makuun, ellei jopa jäänyt koukkuun. Tämä yhdessä nuorentavan vaikutuksen ohella lisää aineen menekkiä – mitä pitempi elinikä, sitä pitempi asiakassuhde. Korovan Maitobaarsta saa adrenokromivalmistetta nimellä Moloko Drencrom. Alex ja hänen drugunsa suosittelevat.

Vaikutukset[muokkaa]

Adrenokromin on sanottu muistuttavan vaikutukseltaan metamfetamiinia ja meskaliinia, eli sen käyttäjänä muuttuu niin sanotusti pirivieteriksi psykoosissa. Yliannostus ainetta on tappava. Vieroitusoireisiin lukeutuu muun muassa puheen sammaltaminen.

Potentiaalisia keskustelunavauksia[muokkaa]

Ikäihmisiä voi olla syytä valistaa adrenokromin vaaroista.

  • Kuulehan, (iso)isä/-äiti – tiedätkö sinä mitä on adrenokromi?
  • Onko sinulle koskaan yritetty myydä adrenokromia?
  • Tunnetko ketään, jolle olisi yritetty myydä adrenokromia tai joka olisi sen käyttäjä?
  • Tiedätkö, mitä kaikkea negatiivista adrenokromista aiheutuu sinun ikäisillesi käyttäjille?
  • Ymmärräthän, että olisin hyvin pettynyt sinuun (iso)isänäni/-äitinäni, jos saisin kuulla sinun käyttäneen adrenokromia?

Keskustelun lisäksi voi olla myös syytä tehdä muutoksia arkeen. Iäkästä lähimmäistään voi esimerkiksi vaatia tulemaan bingohallilta suoraan kotiin ja liikkumaan julkisilla liikennevälineillä kävelemisen sijaan, jotta adrenokromia myyvät polvenkorkuiset eivät pääse iholle.

Käyttäjiä[muokkaa]

Seuraavan listan on koonnut erittäin luotettavaksi ja puolueettomaksi havaittu henkilö, joka käyttää (muun muassa tästä aiheesta) viestiessään nimimerkkiä Q.

Viitteet[muokkaa]

  1. Yliannostus aiheutti hänelle sydänkohtauksen, eikä seitsemättä sydäntä oltu vielä ehditty etsiä varastoon odottamaan siirtoa.
  2. Muista listan henkilöistä poiketen heidän ei ole tarpeen ostaa ainetta, sillä heillä on niin sanotusti "kotikemiat kohdillaan".

Aiheesta muualla[muokkaa]