Pyhä henki

Hikipediasta
(Ohjattu sivulta Pyhä Henki)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Stop hand.png

Tämä artikkeli on pyhäinhäväistystä ja törkeää jumalanpilkkaa!
Artikkelin keskustelusivulla voi keskustella arvomaailmojen ja kulttuurien kohtaamisesta, mutta rakentavampaa on lähteä ulos riehumaan ja polttamaan Tanskan lippuja.
Artikkelin tekijää pyydetään menemään vessaan ja pysymään siellä pitkään.

Pyhä Henki on jumalan mulkku, jolla Mariaa kiksautettiin. Pyhä Henki koostuu ektoplasmasta. Pyhällä Hengellä on tuhti ominaishaju, jota on joskus sanottu tallin hajuksikin. Se johtuu siitä, että Pyhä Henki harrastaa hevosia sekä jonkin verran myös aaseja. Pyhän Hengen pilkka on sitä, että ihminen sanoo imevänsä Jeesus-aasin kullia, joka on Pyhän Hengen lempiaasi, eikä sitä anteeksi anneta. Tosin näin saa vahingossa ajatella, jolloin se on anteeksiannettavissa. Pyhän Hengen erektio on ollut viimeiset 2000 vuotta heikko, ja siksi Jumalalla on vain yksi poika. Eräät ovat esittäneet silmien ja ihonväriin pohjautuvia epäilyksiä siitä, että pojan isä olikin juutalaispuuseppä Joosef. Tätä tukee se, että Q-lähteen mukaan Jumala on aina ollut tuhkamuna. Pyhä Henki voi joskus syrjäyttää järjen uskovaisten mielissä, mikä johtaa uskonnolliseen kiimaan. Usein käytettynä Pyhä henki vääristää käyttäjänsä todellisuudentajua. Pyhällä Hengellä voidaan tarkoittaa myös purkan aiheuttamaa muutosta paskanhajuisessa hengityksessä.

Pyhä Henki energianlähteenä[muokkaa]

Erityisesti opiskelijat suosivat moottoriajoneuvoissaan Pyhää Henkeä vaihtoehtoisena energianlähteenä. Pyhä Henkeä arvostetaan etenkin sen alhaisen hinnan vuoksi. Kukapa ei luopuisi sielustaan päästäkseen Lappiin?[1]

Katso myös[muokkaa]

Lähteet[muokkaa]

  1. Tai vaikka äitinsä sielusta päästäkseen pois?


P religion.60px.png Tämä uskontoa käsittelevä תּוֹרָה on kerettiläinen tynkä.
Liity valon lapsiin ja levitä sanaa laajentamalla tätä artikkelia. Aamen. ॐ मणि पद्मे हूँ.