Nukke (lelu)

Hikipedia
Ohjattu sivulta Pussycat Dolls
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Barbie-nukkeja. Ken ja Barbie.
Erittäin suosittu nukke.

Nukke on ihmisen omaksi kuvakseen luoma kulttiesine, joita vanhemmat ostavat lapsilleen seksileluiksi. Nukkeja on useita lajeja:

  • Vahanukke. Esiintyy sosialististen maiden johdossa.
  • Mallinukke. Mallinukkea tavataan vaateliikkeissä. Täällä toistuu riitti, jossa nukke puetaan erilaisiin asukokonaisuuksiin. Tyypillistä on, että nukke on rakenteeltaan ja ruumiinmuodoltaan ihanteellisen sopusuhtainen kuin Leonardon tutkielmissa tai antiikin patsaissa. On epäselvää, mitä mallinukkien pukemisella saavutetaan, sillä suurin osa liikkeiden asiakkaista ja vaatteiden ostajista on persjalkaisia päärynöitä. Eräät mallinuket voidaan herättää henkiin salarituaalien avulla. Näin valmistetaan ammattimallit.
  • Vauvanukke. Suosittu aikuisten lelu, hankitaan yleensä oman henkisen tyhjyyden täytteeksi. Hankinta-aika yleisimmin yhdeksän kuukautta.
  • Barbie-nukke. Tyhjästi hymyilevä voodoo-esine, traditionaalisesti miljoonien nuorten tyttöjen tavoitefiguuri. Aiheuttanut kaikki syömishäiriöt ja pornoistumisen ja sukupuolisyrjinnän.[1]
    • Jihadbarbie. Toinen poliittisesti vaikutusvaltainen nukke vahanuken ohella. Ulkoisesti barbiutunut vihanukke, muttei yhtä ajattelukykyinen. Hymyilee julkisuuden näkyvällä paikalla. Historiallisia esimerkkejä Eva Braun ja Laura Huhtasaari. Heitä erottaa se, että vain jälkimmäisellä on valtaa.
  • Muovisotilas l. varusmies. Valtiollinen tilapäislelu. Nopea pukea ja riisua. Oheistuotteet vanhentuneita, mutta näillä jaksetaan leikkiä vuodesta toiseen.

Viitteet[muokkaa]

  1. Lähde: Kaikki naistutktimus ikinä
Wiki letter w.png Tämä artikkeli on syvältä, koska se on tynkä.
Laajentamalla artikkelia voit nostaa Hikipedian lähemmäs pintaa.