Punaviherstalinismi

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Star.svg
Tämä artikkeli on kouluesimerkki siitä, miltä hyvä sivu voi näyttää. Tee näin.

”Punaviherstalinismipunaviherstalinismipunaviherstalinismipunaviherstalinismi!”

~keskiverto suomalaisbloggaaja
Stalin punaisessa ja vihreässä suunnittelemassa kaiken tuhoamista.

Punaviherstalinismi on lihaksi tullut ideologia, jossa kiteytyy kaikki, mikä yhteiskunnassa on vialla, huonosti, rappiolla ja muutenkin monikulttuurisesti. Punaviherstalinismi yhdistetään usein mokutusraiskausislamiin.

Historia[muokkaa]

Punaviherstalinismin keksi, kuten ideologian nimestä voidaan päätellä, Neuvostoliiton diktaattori Josif Stalin, joka oli Venäjän Euroopan puoleiseen osaan raja-alueelta saapunut maahanmuuttaja, os. Džugašvili. Stalinin punaisuus on yleisesti tunnettua ja käy välittömästi ilmi mistä tahansa Sosialististen neuvostotasavaltojen liiton valtiollisesta tiedotusjulkaisusta vuosien 1924—53 välisenä aikana. Stalin on vastuussa kymmenien miljoonien ihmisten kuolemasta, ja vaikka suuri osa niistä olikin ryssiä, on hän silti vailla mitään epäselvyyttä ihmiskunnan historian pahin rikollinen. Lisäksi hän hyökkäsi Suomen kimppuun täysin samalla tavalla kuin punaviherstalinistikommarimokuttajat ovat tällä hetkellä hyökänneet maahan kirjaimellisesti alistaakseen sen kommunistiseen diktatuuriin.

Punavihreys on kokonaisuudessaan Stalinin keksintöä, totalitaarinen tyrannia, joka tuhoaa kaiken elämän ja kaikki arvot. Jokainen poliittisesti vasemmalla oleva henkilö on Stalinin suora ja konkreettinen biologinen jälkeläinen, myönsipä hän sitä tai ei. Tämä on todistettu kaikissa ikinä tehdyissä tutkimuksissa, joita taistolaiset änkyrät eivät ole saastuttaneet.

Stalinin ajatusmaailma on täydellisen yhtenevä punaisuuden, vihreyden ja punavihreyden kanssa. Esimerkkejä:

 • Stalin asetti säännönmukaisesti abstraktit luontoarvot talouden realististen tarpeiden edelle, eikä onnistunut kuivattamaan edes Araljärveä.
 • Stalin vastusti ankarasti jokien valjastamista energiantuotannon tarpeisiin. Yleensäkin Stalin suhtautui kriittisesti kaikkiin pyrkimyksiin kasvattaa energiantuotantoa, sillä hän kantoi syvästi huolta luonnon tilasta.
 • Stalin vastusti maansa asevarustelua sekä joukkotuhoaseita.
 • Stalin ei tosin ollut ituhippi, mutta Hitler oli, ja Hitler on melkein yhtä paha kuin Stalin.
 • Stalinin oikeudenkäyttö oli pahamaineisen lepsua. Samoin kuin Stalin, nykyiset punaviherstalinistit haluavat päästää rikolliset ja lintsarit päänsilityksellä, vaikka järki sanoo, että moiset kuuluisi karkottaa kauas erinäisten vuorijonojen taakse.
 • Stalin suosi ja ihannoi estottomasti islamia. Hän kunnosti Kaukasuksella lukuisia moskeijoita eikä tehnyt ensimmäistäkään elettä venäläistääkseen Neuvostoliiton alueella asuneita muslimiväestöryhmiä. Suosiminen oli niin räikeää, että tšetšeeneille ja Krimin tataareille jopa järjestettiin neuvostoveronmaksajan rahoilla suuria huviretkiä.

Oireita[muokkaa]

Punaviherstalinismi on absoluuttisen pahuutensa vuoksi piiloteltu ideologia, ja monet punaviherstalinistit ovat niin vilpillisiä, että eivät kysyttäessä sellaisiksi tunnustaudu. Tämä ihmiskunnan vastainen ideologia tulee kuitenkin esiin eräinä vastenmielisinä oireina, joiden perusteella punaviherstalinistin voi tunnistaa ja merkitä myöhempiä toimenpiteitä varten. Oireisiin kuuluvat:

 • nuoruuden ja naispuolisuuden yhdistelmä
 • kyvyttömyys saavuttaa seksuaalinen kiihotustila nimettyjä naispoliitikkoja koskevista raiskausfantasioista
 • kyvyttömyys olla oikeassa; halu olla oikeassa
 • häikäilemätön kiihkokommunistinen sensuuri: jättää tietoisen stalinistisesti käyttämättä sosiaalipummimaahanmuuttajaturvapaikkashoppailijan ja raiskarimugaben kaltaisia neutraaleja termejä
 • häikäilemätön, törkeä kiimakommarilainen sensuuri: parkuu täysin aiheettomasti älyllisesti epärehellistä "huolestuneisuutta" normaaliin demokraattiseen debattiin oleellisesti kuuluvista tappouhkauksista
 • sylkäisemättömyys sanan islam mainitsemisen jälkeen

Termin käyttö[muokkaa]

Wikipedia-logo-v2-en.svg
Bruuu-hhuuu-hu-uttokansantulo! Wikipedian niin kutsutut "asiantuntijat" eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta (vielä) yhtään mitään!

Termi punaviherstalinismi ilmaisee jokaiselle sivistyneelle ihmiselle, että aatteen kannattajat ovat väärässä. Koska punaviherstalinisteilla on usein muodollista sivistystä humanatsistisista pseudotieteistä, jotka pitäisi lakkauttaa heti, johtuen siitä, että he ovat valloittaneet, soluttaneet ja kaapanneet yliopistot omiksi kaaderikouluikseen, on selvää, että aatteen kannattajat eli väärässä olevat eivät itse termiä punaviherstalinismi käytä. Tästä seuraa, että termiä käyttävät henkilöt ovat oikeassa.

Käyttö prognostiikassa[muokkaa]

Punaviherstalinismia voidaan terminä käyttää tehokkaana indikaattorina retorisessa prognostiikassa. Mikäli punaviherstalinismi esiintyy bloggauksen tms. tekstin alussa, 93 prosentin todennäköisyydellä samassa tekstissä esiintyvät sen edetessä myös kaikki seuraavista termeistä, käsitteistä ja fraaseista: Eurostoliitto, feminatsi, Halme, Tony, HelsinginSanomatonihankirjaimellisestiPravda, ituhippi, kukkahattutäti, mokuttaja, Neuvostoliitto, pakkoruotsi, sensuuri sensuuri sensuuri, taistolainen, (vainottu) toisinajattelija, herätys, viimeiset hetket, lopputulee ja Muutos2011.

Termin esiintymisfrekvenssin tutkimuksella on myös puhtaasti kliinisiä sovelluksia. Mikäli henkilö käyttää monologissa[1] termiä punaviherstalinisti useammin kuin neljä kertaa minuuttia kohti, hänellä on 85 prosentin todennäköisyydellä konservatiivinen persoonallisuushäiriö.

Samalla tavalla käytettyjä termejä[muokkaa]

Katso myös[muokkaa]

 • Lisätietoa ei kannata etsiä Wikipediasta, Hikipediasta, Yleisradiosta, Helsingin Sanomista tai ylipäänsä mistään muualta kuin sertifioitujen suomalaisten kokopäivätoimisten bloginpitäjien[2] tieteellisistä analyyseistä, sillä kaikki muu suomeksi saatavilla oleva aineisto on punaviherstalinistimokuttajien suodattamaa ja vääristelemää hinkukiimaraivopääkommunistista propagandaa.

Viitteet[muokkaa]

 1. Termiä ei ole vielä ikinä dokumentoitu käytettävän dialogissa.
 2. so. mistä tahansa edellämainitusta tai muualtakin vähintään kertaalleen bännitty instant-marttyyri