Prinsessa Victoria

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Ruotsin Kruununprinsessa Victoria (Huomaa jokin muu kuin leuka)

Victoria Ingrid Alice Désirée Ÿvónnè Bernadotte, on Ruotsin kruununprinsessa (synt. 14. heinäkuuta 1977 Tukholmassa). Hän on Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaan ja kuningatar Silvian vanhin lapsi.

Victorian tunnistaa parhaiten jykevästä koukkuleuasta, joka muistuttaa pikemminkin Habsburgin kuin Bernadotten perimästä. Leuallaan prinsessa näppärästi lapioi ruokaa valuttaakseen sen leukaväkäseltä suuhunsa. Victorian tiedetään myös jääneen ainakin kahdesti Lidlin pyörö-oviin kiinni leuastaan sekä ajelleen ainakin kerran paparazzin yli leuallaan. Filmille tallentui vain leuka ja paparazzi sai yli 30 kruunua korvaukseksi murtuneesta leuastaan. Viktorian pelkän leuan arvioidaan painavan 17,5kg ja sitä onkin usein verrattu biisonin rustoiseen kallonrakenteeseen. Leuan uskottiin kestävän täysikasvuisen biisonin putoamisen 3 kilometristä. Kunnes niin tapahtuikin. Biisonin onneksi alla oli Victorian leuka.

Victoria on tullut myös tunnetuksi myöhästelyistään, hänen jäädessään usein leuastaan kiinni jonkun kanssa. Kaarle onkin puolileikkisästi usein sanonut, että hänen tyttärensä ei ole mikään lasileuka ja siksi sopisi nyrkkeilijäksi. Äiti Silvian mielestä nyrkkeily ei jättäisi haittaavia jälkiä Victorian kasvoihin, joten Victorialla on kuningashuoneen tuki sekä kannustus nyrkkeilyuralle. Victorian omasta mielestä nyrkkeily saattaisi vaikuttaa ulkonäköön negatiivisesti, mitä taas kansainvälinen lehdistö ei pidä todennäköisenä. Suomen tasavallan presidentti, leukaisa Tarja Halonen onkin joskus leukaillut prinsessa Victorian kanssa hellästi SETA-kokouksessa. Molemmilla naisilla tiedetään olevan mieheksi pukeutunut nainen miehenään.

Koulutus

Prinsessaa on lapsesta asti kasvatettu tulevaan ammattiinsa, kuningattareksi. Siksi Victoria on shakkia pelatessaan aina kuningatar. Shakin lisäksi prinsessalle opetetaan seksivalistusta Kaarle Kustaan yksityistunneilla, että suvun jatkuminen saadaan varmistettua. Kuningashuone paheksuu avoimesti kondomin käyttöä, eikä kuningashuoneen virallisen tiedotteen mukaan prinsessa Victoriaa ole onnistuttu tekemään tiineeksi suun tai anaalin kautta.

Avioliitto

Victoria kihlasi kuntosaliyrittäjä Daniel Westlingin ja tapahtunut julkistettiin 24. helmikuuta 2009. Ruotsin kuningas suivaantui nynnyn toyboyn muuttumisesta vävyehdokkaaksi siinä määrin, että kulutti seuraavan viikonlopun pakolaisten vastaanottokeskuksessa hyväksymässä maahanmuuttohakemuksia. Siitä huolimatta Victorian päätä ei saatu käännytettyä. Daniel Westling vihittiin Tukholman Suurkirkossa 19. kesäkuuta 2010 Victorian kanssa. Ruotsissa häitä seurasi televisiosta noin 2,9 miljoonaa hurraavaa katsojaa ja Suomessa yli miljoona kateellista katsojaa. Daniel on myöhemmin tunnustanut olevansa homo, mutta tieto ei kiinnostanut Victoriaa.

Ruotsin hovi tiedotti 17. elokuuta 2011, että prinsessa Victoria on raskaana, mutta ei suostunut kommentoimaan onnistuiko raskaaksi saattaminen suun vai anaalin kautta. Hovista vuosi tieto jo marraskuussa että synnytyslääkärit valmistautuvat keisarinleikkaukseen. Lapsen leuan ei uskota mahtuvan ulos halkaisematta prinsessaa ja asiaa ei helpota yhtään se, että prinsessan sukupuolielimet ovat mukautuneet Danielin sukupuolielinten kokoon.

Huomautus

Jos tämä artikkeli vaikuttaa mauttomalta, lapselliselta tai ei täytä edes todellisille ihmisyksilöille oletusarvoisesti kuuluvan kunnioituksen vaatimuksia, suosittelemme miettimään suhdettasi siihen, että henkilöiden yksityiselämistä ja parisuhteista ylipäätään tehdään kansakuntien yleistä viihdettä heidän syntyperänsä perusteella.

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.