Porkkana

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
”Pappien keksintöä koko vaakasuora asento, he eivät jostakin syystä halua, että ihminen edes kuoltuaan muistuttaisi porkkanaa.”
~Pentti Saarikoski

Porkkana on oranssi peniksen näköinen vihannes, jota lumiukot käyttävät nenänään. On olemassa porkkanoita ja epäporkkanoita. Jos asia ei ole porkkana, on se epäporkkana. Jotkut ihmiset ovat tavanneet myös syödä porkkanoita. Joidenkin tiedetään syöneen myös epäporkkanoita. Tämä on kuitenkin vaarallista, koska epäporkkanoita on monenlaisia. Porkkanaa syödessä tulee aina muistaa, että maan pinnalla näkyvä vihreä osa tulisi syödä, sillä useimmat ihmiset ovat tyhmyyksissään menneet ja syöneet porkkanan juuren, joka tunnetusti on herkullinen myrkyllinen. Jos kuitenkin joku laittaa sinut vahingossa syömään porkkanaa, sinun pitää välittömästi imaista tomaatista mehut, koska tomaattihan on tunnetusti maailman terveellisin hedelmä.

Porkkanoiden kasvua tutkimalla on havaittu, että ne kasvavat paremmin, kun niille soittaa lauluja. Niiden lempilaulu on Popsi, popsi porkkanaa, jota ne laulelevatkin aamuöisin keskitorilla.

Vuonna 1965 porkkanoita käytettiin masturboimisen lisäksi myös terrorisointiin ja raiskaukseen. Viimeisin vaihtoehto on tällä hetkellä vielä kielletty, joten ellet ole natsi, sinun täytyy välittömästi pestä suusi saippualla.

Vanhan kansanperinteen mukaan porkkana parantaa näköä. Tämä legenda on kuitenkin todettu vääräksi vuonna 2011 tehdyssä tutkimuksessa. Tutkijat totesivat, ettei porkkanan pitäminen silmien edessä auta parantaamaan näköä ja tästä syystä he suosittelevatkin käyttämään silmälaseja kuten normaalisti. Myös silmälasien korvaaminen porkkanalla voi näyttää esteettisesti huonolta. Tutkimuksen tuloksista huolimatta, porkkanoiden taianomainen näkökyvynparannuskyky, joka siis todettiin huuhaaksi, pysyy yhä tiukasti kiinni tavallisten kansalaisten uskomuksissa.

Alexstubb.JPG Tämä artikkeli on minitynkä. Kirjoita artikkelille kunnon alku, koska
A) tämä malline on hauskempi ja pitempi kuin itse artikkeli,
B) nyt artikkelin ainoana sisältönä on pohtia, miksi tuo tyyppi on kuvassa (hupia tietysti sekin).