Poika

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Stereotyyppinen näkemys pojasta.
Täten annetaan pojille papukaijamerkki hienosta työstä ja mallikasta kehitystä murrosiässä seuraavasta ihmisrodun säilyttämisestä ja naisten esimerkillisestä käyttämisestä apuna.

Poika on olento, joka ei ole tyttö. Suurimmat erot tyttöihin ovat, että pojilta puuttuu vagina ja he useimmiten näyttävät kännisiltä rekkakuskeilta heti syntyessään. Lyhenne poika tulee sanoista Perin Outo Ilmiö Kaukaa Avaruudesta.

Pojilla tulee orgasmissa enemmän mömmöä kuin tytöillä. Tästä johtuen tytöt luonnollisesti masturboisivat enemmän. Heidän ei tosin tarvitse, sillä pojat ovat aina valppaina auttamaan tyttöjen seksiin liittyvissä ongelmissa.

Kehitys[muokkaa]

Nykyajan poika on ennen 13 vuoden ikää ihan siedettävä otus. Sitten se helvetti alkaa. Tyypillistä 13 vuoden iän saavuttaneelle teinipojalle ovat hirvittävät ihovauriot ja tarve päristellä ruohonleikkurilla. Kovaäänisten pärinälaitteiden yleistyminen on snobivanhempien asennevamma: omalle pojalle pitää olla muita hienompi ruohonleikkuri, mutta naapurin pojalla onkin nopea kaksipyöräinen ruohonleikkuri, joka ei tosin leikkaa ruohoa, vaan ainoa syy sen valmistukseen on ruumiinvammojen aikaansaanti. Teinipojat tunnistaa lisäksi tupakanpoltosta ja kovasta vittuilusta. Heiltä puuttuu ylipäätään itsesuojeluvaisto. Hieman epäselväksi jää, onko tämä vittuilun syy vai seuraus. Onkin joko itsesuojeluvaiston puutteen vuoksi hyvä, tai vaihtoehtoisesti nimen omaan sen luonnollista seurausta, että tytöt osaavat sitten avioliitossa kuin taikaiskusta kouluttaa pojista edes hieman sivistyneempiä kansalaisia heidän kurastettuaan teinivuosina pään täyteen pelkillä pepemeemeillä.

Katso myös[muokkaa]

Bee.svg Tämä eläinlaji on vaarassa kuolla sukupuuttoon. Laajentamalla kantaa saat sen ehkä selviytymään.