Plutokratiatm

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun


Tiger woods nike.jpg
Mcworship.JPG

Plutokratiatm on valtiomuoto, joka on usean suuryrityksen tuottamissa tutkimuksissa todettu maailman parhaimmaksi ja helposti käyttöönotettavaksi hallintomuodoksi. Plutokratiantm lukuisista eduista tärkeimpiä ovat mm. helppous, suorasukaisuus ja täystyöllisyys. Plutokratiassatm sinun ei tarvitse huolehtia muiden valtiomuotojen heikkouksista, kuten ammattiyhdistyssadismista, mielenosoituksista, lakoista ja muista yhteiskuntarauhaa rajoittavista tekijöistä.

Plutokratia ja kansalaiset[muokkaa]

Logo capitalone.gif
Microsoft windows logo.png

Plutokratiassatm elävät kansalaiset ovat tutkimuksien mukaan onnellisempia kuin yhdenkään muun valtiomuodon alueella elävät kansalaiset. Kaikki tarpeet tyydytetään ja vähäosaisista (vähimmäisvaatimuksena luottokortti) pidetään huolta. Sponsorisopimusten myötä katukuva piristyy ja tylsänharmaat betoniseinät muuttuvat kokonaisvaltaisiksi yksiköiksi, jotka tuottavat omistajilleen sievoisia tuottoja – tietenkin kestävän kehityksen arvot unoh huomioonottaen.

Cokecapital.png
ADCig.jpg

Plutokratia ja talous[muokkaa]

Plutokratiatm myös keventää valtion hallintoa, sillä monimutkaisen byrokratian sijaan päätökset voidaan tehdä suoraan johtokunnassa, josta ne siirretään yhti valtion käytännön työn hoitaville alihankkijoille. Yksi plutokratiantm iloisimmista puolista on täysi yksityistäminen, jolloin poliisista ja koululaitoksesta alkaen kaikki hoidetaan omakustannushintaan. Tämä vähentää veronkeruun tarpeen lähes nollaan (paitsi tietysti johdon palkat ja optiot, jotka on katettava – ymmärräthän).

Plutokratiantm positiivisiin vaikutuksiin kuuluu myös (suoja)tullien ja tukiaisten poistaminen, jolloin tavaraa todella tuodaan ja tuotetaan vain siellä, jossa se kannattaa. Voitto tästä toiminnasta siirtyy suoraan plutokratiantm (suurimpien) kannattajien taskuun.

SonyAd.jpg

Tilaa omaan valtioosi jo tänään[muokkaa]

Striped apple logo.png

Plutokratiatm on viimeistä huutoa Pariisin ensi kevään muodissa, tilaa ilmainen esite numerosta 0700 - WTO WTO (43,5 €/min. + paikallisverkkomaksu). Jos tilaat nyt, saat Maailmanpankilta ilmaisen arviointikäynnin puoleen hintaan. Plutokratian toimituskulut riippuvat hallintojärjestelmän vakauttamiseen vaadittavan veren määrästä. Ei palautusoikeutta. Muutamat ihmisoikeusloukkaukset saattavat sisältyä asennukseen. Plutokratia on Yhdistyneet Ylikansalliset Yritykset Inc.:n (3YI) rekisteröity tavaramerkki. Kaikki oikeudet ja toisinajattelijat pidätetään.

Katso ehdottomasti myös[muokkaa]

Capitalismo.jpg
Monopoly money stack.png
European flag.jpg edeltäjä:
Hypokratia
Euroopan hallintomuodot
22012288
seuraaja:
Diktatuuri