Phyllis Schlafly

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Stop hand.png Phyllis Schlafly on julistettu idiootiksi, sillä hän on tyhmempi kuin vasemman jalan saapas.
Saapas valmistelee kunnianloukkauskannetta, koska vertasimme sitä häneen.
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Phyllis Schlafly.


Conservapedia logo.png
Tosikoille ja heille, joita aihe ihan oikeasti kiinnostaa, on ehdottoman luotettavassa Conservapediassa vieläkin hauskempi artikkeli aiheesta Phyllis Schlafly.


”The atomic bomb is a marvelous gift that was given to our country by a wise God.”

~Phyllis "Lets nuke them all to hell" Schlafly
Phyllis Schlafly ja saalistajan hymy.

Phyllis Schlafly (15. elokuuta 1924 - 5. syyskuuta 2016) oli yhdysvaltalainen ihmisoikeusdeaktivisti, prosovinisti, rationaalisuuskriitikko ja uskovainen,[1] jolla oli vaikea sukunimi, mistä tosin on syyttäminen hänen miestään. Schlaflyn suurin saavutus oli synnyttää kuusi lasta, koska se on naisen ainoa tehtävä, mutta me sekulaarit epäamerikkalaiskommarit täällä Hikipediassa emme kerro hänestä siksi, vaan koska hän oli aivan käsittämättömän hauska poliittisfilosofinen ajattelija.[2]

Lapsuus[muokkaa]

Schlafly syntyi nimellä Stewart, jonka säilyttäminen olisi säästänyt paljon vaivaa ja korjaamista tätäkin artikkelia kirjoitettaessa. Hän oli hyvä lapsi, hiljainen, kiltti, leikki nukeilla,[3] pukeutui aina punavalkoiseen mekko-essu-yhdistelmään, piti hiuksiaan kahdella letillä, virtsasi istualtaan, pärjäsi koulussa, muttei matematiikassa ja fysiikassa yhtä hyvin kuin pojat, ei osoittanut kiinnostusta autoihin, hyppi hyppynarulla, piti päiväkirjaa ja oli muutenkin sellainen, kuin ainoalla oikealla tavalla normaali tyttö on. 30-luvun alun suuren laman aikana hänen isänsä jäi työttömäksi ja äitinsä joutui töihin, mikä traumatisoi tyttöparan ja vaikutti hänen myöhempiin mielipiteisiinsä. Lopputulos viimeisteltiin hankkimalla koulutus katolisessa tyttö[4]koulussa. Kaiken kaikkiaan Schlafly eli onnellisen lapsuuden ja oli ihan tyytyväinen ahtaaseen rooliinsa ja siksi kaikkien muidenkin on oltava.

Nuoruus[muokkaa]

Schlafly opiskeli Washington University in St. Louis -yliopistossa. Hän ei koskaan syyttänyt itselleen puhuneita miehiä raiskauksesta, kuten lähes kaikki naiset nykyisin, feministien vallattua kampukset, tekevät. Vuonna 1949 hän avioitui John Fred Schlaflyn kanssa, valmiina heittämään hukkaan kymmenien tuhansien lukukausimaksut ja elämään kotiäitinä kokaten miehelleen ruoan valmiiksi tämän tullessa töistä kotiin ja aina seksiin suostuen. Tähän olisi hänen tarinansa päättynyt, jos eläisimme luonnollisen järjestyksen mukaisessa yhteiskunnassa, mutta koska siitä on luovuttu, oli Jumalalla muita suunnitelmia hänen varalleen.

Poliittinen ura[muokkaa]

Schlaflyn toki olisi tullut pysytellä kunnon aviovaimon tavoin, mutta hänen tahtonsa pelastaa kaikki naiset tasa-arvon ikeestä ajoi hänet raskain mielin uhraamaan oman hyvinvointinsa, jotta muilla olisi hyvä olla. Hän ei onnistunut yrityksistä huolimatta pääsemään kongressiin, mikä saattoi olla kansalaisten voitto, olihan Schlafly omien sanojensa mukaan aina valmis jättämään julkisen elämän tehtävänsä ja velvoitteensa, jos hänen miehestään hän oli ollut liian kauan poissa kotoa. Hän kuitenkin onnistui saamaan näkyvyyttä mielipidevaikuttajana. Hänen menestyksekkäin kampanjansa oli taistelu Equal Rights Amendment -lakimuutosta vastaan 1970-luvulla. Schlafly ei halunnut yhdenvertaisuutta lain edessä, sillä hänestä oli mukavampaa paistaa omenapiirakkaa kotona. Hän sai kotiäidit liikkeelle taistelemaan muiden naisten oikeuksia vastaan. Taistelu oli likaista peliä, oikeastaan rouvashenkilöille sopimatonta, mutta epätoivoiset ajat vaativat epätoivoisia tekoja. Kerrotaan, että Schlaflyn joukot olisivat jopa lahjoneet lainsäätäjiä omenapiirakalla ja hillolla. Kampanja onnistui, koska kukapa voisi vastustaa kunnon konservatiivista vanhanajan kotiruokaa. Sittemmin Schlafly on saanut näkyvyyttä kannattamalla Donald Trumpia, ainoaa miestä, joka voi pelastaa maailman joltakin Schlaflyn päänsisäiseltä salaliitolta. Conservapediassa Schlaflyn ansioksi kerrotaan myös naisten osuuden kasvun pysäyttämisen työelämässä, mikä voitaisiin ansiona kertoa kyseisen paikan lisäksi ehkä jossakin Saudi-Arabian yleisradiossa, mutta Conservapedian näkemys saattaa olla hieman puolueellinen, kun otetaan huomioon, että kyseisen likasangon omistaja Andrew Schlafly on Phyllis Schlaflyn poika.

Näkemykset[muokkaa]

”Menemällä naimisiin nainen on suostunut seksiin, enkä ajattele että sitä voi sitten kutsua raiskaukseksi.”

~Phyllis Schlafly, 2007

Phyllis Schlaflyn linjasta saat hyvän kuvan, kun luet Raamatun, yksinkertaistat sen keskivertoamerikkalaiselle ymmärrettävään muotoon, lisäät pari nykyaikaisempien ilmiöiden vastaista kohtaa ja sovitat lopputuloksen idealisoituun 50-luvun Yhdysvaltain esikaupunki-idylliin. Muista asevarustelurajoitusten vastustus ja ydinaseiden ihanuus! Evoluutioteorian ja koulujen suhteesta ei tarvinne edes mainita.

Viitteet[muokkaa]

  1. Mikä, etenkin yhdysvaltalaisesta puhuttaessa, sisältää kaikki edelliset.
  2. Hauska tosin vain näin etäisenä hahmona; tuskin olisi naurattanut, jos olisimme olleet esim. amerikkalaisnaisia 70-luvulla.
  3. Ei sellaisilla nukeilla, joihin myöhemmin niin ihastui, vaan niillä tavallisilla.
  4. Mikä muukaan?