Pesukarhu

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Nämä tällaiset helvettiin tältä sivulta!
Maltaantuoksuinen suihkusaippua

”Saako Pesukarhua mäyräkoirissa?”

~Hämmennystä aiheuttava kuluttaja.

No voi voi. Arvatenkin haeskelit sivua siitä taparikollisesta riiviöstä, jonka turkissa loisii useampi eliölaji kuin Johanna Tukiaisen häpykarvoituksessa. Onneksesi löysit itsesi huomattavasti käytännönläheisemmän tiedon lähteeltä. Pesukarhu on saippuatuote, joka usein tietämättömien älykääpiöiden toimesta sekoitetaan sisartuotteeseensa, Karhu-olueeseen. On kuitenkin parasta pitää mielessä, ettei sitä ole tarkoitettu suun ja kurkun huuhteluun, vaan kainalokuoppien ja genitaalialueen hinkkaamiseen.

Pesukarhu on markkinoiden pätevin ja tehokkain suihkusaippua. Siinä missä kilpailevat tuotteet vain rasvoittavat hiuksiasi entisestään ja saavat takamuksesi hilseilemään, Pesukarhu saa aikaan tehokkaan kokovartaloihokuorinnan ja -karvanpoiston ja saa booastasi tuntumaan siltä, kuin se olisi juuri suorittanut nahanluonnin. Kiitos tästä kuuluu vallankumoukselliselle nokkosarsenikkiplutoniumliuokselle. Pullon käyttöohjeissa suositellaan ennen suihkuun menoa pukeutumaan säteilysuojattuun 20 mm paksuiseen kokovartalolateksiasuun, tulppaamaan kaikki mahdolliset ruumiinaukot ja viimeistelemään perintöasiakirjat.

Pesukarhua myydään 6, 12 ja 24 pullon säästöpakkauksissa. Suurempi pakkaus onkin käyttökelpoinen suihkuseurapiirien viikonloppuriennoissa.

Liikakäyttö aiheuttaa pysyvän ripulin, nännien liikakasvua ja suolituberkuloosia.

Katso myös[muokkaa]