PerusKreikkalaiset

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

”Kyllä Kreikan kansa tietää!”

~PerusKreikkalaisten puheenjohtaja vaalivoiton jälkeen 2012

”Tänään on tilipäivä”

~PerusKreikkalaisten puheenjohtaja vaalivoiton jälkeen 2012
PerusKreikkalaisia lapsia menossa lastenjuhliin

PerusKreikkalaiset (kreik. Βασικές ελληνικά) on kreikkalaisten ihmisten perustama puolue. Perussuomalaiset ovat PerusKreikkalaisten suomalainen sisarpuolue. PerusKreikkalaiset eli Perkut ovat tällä hetkellä Kreikan ylivoimaisesti suurin puolue. Puolueen tarkoituksena on järjestää vuoden kaikille viikoille lakkoja Kreikan jokaisessa kaupungissa.

Puolue haluaa irtautua eurosta, koska näkee oman uuden valuutan olevan parempi vaihtoehto köyhille kreikkalaisille. Vanhaa hikistä drakmaa ei enää haluta ottaa mukaan kuvioihin, koska drakmat on juhlittu jo antiikin aikoina loppuun. Uuden rahan nimeksi tulee juhlaraha, jotta sitä tulee riittämään jatkossa ainaisen juhlimisen tarpeisiin. Juhlarahan arvoa ei mitata millään lailla, koska rahaa pitää olla riittävästi. Kreikkalaisethan juhlivat aina, vaikka ei olisi mitään syytäkään juhlia. Uuden juhlarahan ansiosta, juhlat voivat jatkua hämärään tulevaisuuteen asti!

Perkut pyörittävät Rodoksella suurta Juhlakanavaa, kreikaksi kanavan nimi on PartosKanallios (Εορταστική κανάλι). Kanavalla näytetään 24/7 suorana kreikkalaisia juhlia erittäin huonoa ja vanhaa VHS tekniikkaa käyttäen. Ohjelmien välissä ei ole mainoskatkoja, vaan ohjelma vaihtuu suoraan vauhdista ilman mitään lopputekstejä saatikka alkutekstejä. Juhlissa tanssitaan Zorbasia ja istutaan pöytien ääressä juomassa kreikkalaisia juomia ja syödään kreikkalaisia ruokia.

Mikä on peruskreikkalainen?[muokkaa]

PerusKreikkalainen mies arkipuvussaan

PerusKreikkalaisia äänestävät peruskreikkalaiset kreikkalaiset. Peruskreikkalaisen tunnistaa selkeimmin kulmikkaasta nenästään ja kovasta viittoilusta puheen aikana. Peruskreikkalaiset juovat Mythos olutta ja syövät kreikkalaista jogurttia.

Peruskreikkalaiset haluavat vaalia peruskreikkalaista elämäntapaa. Elämäntapa pitää sisällään kreikkalaisen lakkoilun, kreikkalaisen istuskelun työpaikalla, kreikkalaisen juhlimisen, kreikkalaisen huutamisen, kreikkalaisen mellakoimisen, kreikkalaisen päälle puhumisen ja kreikkalaisen jalkapallon seuraamisen.

Peruskreikkalainen puolue saikin vuoden 2012 parlamenttivaaleissa suuren suosion, koska se lupasi kreikkalaisille edellä mainittujen kreikkalaisten elämäntapojen säilymisen. Voittonsa kunniaksi puolue järjesti kansanjuhlan Ateenan olympiastadionilla. Juhlat maksoivat 20 000 000 €uroa, joka otettiin laskulle. Kaikkien yhteensattumien jälkeen, laskua ei maksettu ja juhlarahastoja ostaneet sijoittajat joutuivat alas kirjaamaan suuria summia. Juhlat jäivät maksamatta, koska kukaan puolueen edustaja ei myöntänyt sitä, että juhlia olisi ylipäätänsä järjestettykään.

Erot Persuihin[muokkaa]

Ateenan Kaupungintalon korjaustyömaa. Rahoittajana EU

Perkut ja persut eroavat vain yhdessä asiassa toisistaan. Perkut haluavat pysyä EU:ssa, koska näkevät EU:n tuovan vaurautta ja rikkautta kreikkalaisille. Perkkujen tavoitteenahan oli vaaleissa taata jokaiselle kreikkalaiselle oma pieni "maatila" (siirtolapuutarha), jonka ansiosta jokainen kreikkalainen voi nostaa täydet maataloustuet korkoineen. Ei yhtään huono diili!

Katso myös[muokkaa]