Pekka Kana

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Pekka Kana
Pekkakana.jpg
Koko nimi: Pekka Alvari Kana
Syntymäaika: 4. tammikuuta1997
Syntymäpaikka: Kanala
Uskontokunta: Kanaismi
Kuolintapa: Salamurhaajan luoti
Hiusten väri: Ei hiuksia
Saavutukset: Eläinten polittiikkaan vaikuttaminen
Miksi mainitaan
Hikipediassa:
Kuuluisa eläinpoliitikko
Pilkkanimet: Päätön Kana

Pekka Kana (s. 1997, k. 2012) on suomalainen eläinpolitiikkaan ja maailman pelastamiseen kantaa ottanut miespuolinen kana, eli kukko. Pekka syntyi onnelliseen kanaperheeseen vuonna 1997. Hänen äitinsä on nimettömänä julkisuudessa pysytellyt kana, mutta hänen isästään ei ole tietoa. Pekka osallistui jo nuorena aktiivisesti alueensa nuorisokanalatoimintaan ja otti radikaalisti kantaa nyky-yhteiskunnan ongelmiin.

Pekka passitetaan hourulaan[muokkaa]

Valitettavasti vuoden 1998 alkupuolella Pekka tuomittiin oikeuden päätöksellä mielellisesti epävakaaksi ja hänet passitettiin laitoshoitoon. Ensimmäisen varsinaisen esiintymisensä julkisuudessa Pekka teki karattuaan mielisairaalasta ja esiinnytyyään julkisuudessa moottorisahamurhaajana. MIB:n agenttien toimitettua hänet takaisin mielisairaalaan hän pysyi kiltisti hoidossa aina vuoteen 2003 asti, jolloin hänet vapautettiin hoidosta ja hän alkoi esiintyä julkisuudessa maailmanparantajana ja johtamaan omaa kanalaa.

Kanalaidyllin tuho[muokkaa]

Myöhemmin hullu tiedemies ja venäläinen aivomanipulaattori Juri Varisovits kidnappasi hänen kanansa. Pekka lähti pelastusoperaatioon, ja onnistui kuin onnituikin pelatsamaan kanat. Ikävä kyllä Varisovits ei ollutkaan mennyttä, vaan palasi, kidnappasi kanat uudestaan ja vapautti robotti- ja klooniarmeijansa. Pekka tosin voitti tälläkin kertaa.

Kuolema[muokkaa]

Pekka kuoli vuonna 2012 salamurhaajan ammuttua hänet kanalansa katolta auringonnousun aikaan, kun hän oli noussut sinne herättämään tienoita. Juri Varisovits vangittiin, mutta myöhemmin hänet vapautettiin todisteiden puutteessa.