Peili

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Peili on perinteisesti suorakulmion muotoinen (nykyään tosin muunkin muotoisena saatava) lättänä härpäke, jonka pinnasta voi kauhistella omaa kuvajaistaan. Alunperin peilejä käytettiin dinosaurusten säikyttämiseen (ne pelästyivät omaa kuvaansa), mutta nykyään, dinosaurusten kuoltua joukkosydänkohtauksien seurauksena sukupuuttoon, niiden merkitys on lähinnä näyttää ihmiselle, kuinka ruma tämä oikeasti on. Ripsiä pidentävän mascaran, rasvattoman maidon ja Cosmopolitanin myötä peilin merkitys on kasvanut etenkin naisten ja homojen keskuudessa suuresti.

Peili.

Peilin käyttö ja merkitys

Naiset käyttävät peiliä apuvälineenä esimerkiksi meikkaamisessa, hiustenlaitossa, kulmakarvojen nyppimisessä ja itselleen valehtelemisessa. Peili lisää naisen vartaloon 6kg, kuten kamerakin. Nämä kaksi seikkaa ovat pääsyitä naisten liikalihavuuteen, ei rasvaiset ruuat tai liikkumattomuus, kuten typerät tutkimukset väittävät. Tämä on totta, onhan se on kirjoitettu Kikipediaan.

On tieteellisesti todistettu, että heteronainen kestää enintään kaksi tuntia ilman peiliä. Lesbot pärjäävät luonnostaan huomattavasti pidempään. Jotta naiset eivät kuolisi sukupuuttoon, on peileistä kehitetty myös taskukokoisia versioita, joita naiset kanniskelevat mukanaan kaikkialle.

Erilaiset miehet käyttävät peiliä eri tarkoituksiin. Homot ja hinttarit käyttävät peiliä suunnilleen samoihin tarkoituksiin ja samoissa määrin kuin naisetkin. Nämä samaiset pellet harjoittelevat usein myös iskulauseitaan peilin ääressä ennen homobaareille lähtemistään.

Maskuliiniset ja lihaksikkaat homot siis tosimies-heterot käyttävät peiliä useimmiten lihastensa ja muun kroppansa ihailemiseen. Myös peniksen koon tarkkailu peilin kautta on näille miehille normaalia. Tällaiset adonikset eivät kuitenkaan tarvitse peiliä yhtä paljon kuin naiset tai homot/hinttarit - tai ainakaan he eivät sitä myönnä.

Ne idiootit jotka eivät osaa käyttää itselaukaisinta, ottavat kuvia peilin kautta. Tämä on etenkin hikisten galleria-irkkaaja-teinien yleinen tapa.

Pohojalaaset, kaljamahaiset, hieltä haisevat perusmatit ja -tepot eivät ole peilistä kuulleetkaan. He luottavat siihen, että se sama t-paita, jota he ovat pitäneet viimeiset 25 ja puoli vuotta, näyttää hikilaikuista, kaljan hajusta ja oksennus- sekä kahvitahroista huolimatta yhtä hyvältä kuin kultaisessa nuoruudessa. Ainoat pinnat joista nämä miehet ovat saattaneet kuvajaisensa nähdä, ovat kaljapullot ja muut alkoholipitoisia juomia sisältävät lasiobjektit.

Muuta

Peiliä käytetään myös esimerkiksi poliisin kuulusteluissa. Kuulusteluhuoneessa on seinällä mieletön peili, jonka toinen puoli toimii ikkunana ja toinen peilinä. Eli kun kuulusteltavana oleva tyyppi peilaa itseään, toisella puolella istuskelevat poliisit repeilevät ja ottavat tyypistä kuvia ja pistävät niitä IRC-Galleriaan. Jos ette usko, niin keksikääpä itse parempi syy tällaisen peilin olemassaololle.

Katso myös