Peikko

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Peikko (Roolipelaajille peikko on "trolli" tai "ogre" [Älä sekoita: Muumipeikko]) on örkkiä muistuttava, mutta isoluisempi ja ÄO:ltaan pienempi olio. Peikot ovat usein raskaalla nuijalla aseistautuneita. Peikot tykkäävät hutkia. Peikot ovat pahoja. Peikot eivät kysele, vaan toimivat. Peikon toiminnan jäljet ovat samankaltaiset kuin unissaan hortoilevan puskutraktorilauman. Peikkoja on luonnehdittu hyvin perustein älyn jättiläisiksi.

On todettu, että peikot viihtyvät (suursurprise)metsässä. Kun metsät kuitenkin vittumaisesti kaadetaan ympäriltä, on peikkojenkin täytynyt häippästä entisestä peikkometsästä ns. big cityyn. Siellä peikot ovat tutustuneet aivan uusiin ruokalajeihin, kuten hassikseen ja muoviputkiin. Jos siis, arvon lukija, kuulet talosi paskakaivosta örinää (enemmän kuin yleiseen käsitykseen kuuluu...) niin ethän suotta mene hosumaan haulikollasi ruokailevia peikkoja.

Kuuluisia peikkoja (tai ainakin melkein)[muokkaa]

Rodut
Aave - Demoni - Elementaali - Enkeli - Epäkuollut - Haltia - Hiisi - Hirviö - Hobitti - Ihminen - Isojalka - Jumala - Kääpiö - Leivänpaahdin - Lohikäärme - Luuranko - Maajussi - Menninkäinen - Mummo - Mutantti - Muumi - n00b - Peikko - Piru - Puliukko - Teini Ikäiset Mutantti Ninja Kilpi Konnat - Vetehinen - WoWittaja - Örkki
Female-UN.jpg Sinä olet lesbo ja tämä artikkeli on tynkä, koska tässä laatikossa lukee niin.
Laajentamalla artikkelia saat laatikon ehkä katoamaan
.