Paviaani

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Paviaanin parempi puoli

Paviaani on apinaeläin, joita tapetaan kansan iloksi ja suureksi riemuksi Korkeasaaressa. Paviaanit sopivat tapettaviksi hyvin, sillä ne ovat hauskan näköisiä, jolloin niiden kuolemisesta aiheutuva sääli ja medianäkyvyys nostaa aina Korkeasaaren kävijämääriä. Tämä taas tietää lisää rahaa Korkeasaarelle, joka taas tietää lisää paviaanintappoja, jolloin tarvitaan lisää paviaaneja, jolloin paviaanit saavat lisääntyä, mikä on paviaaneista (ja kaikista nisäkkäistä) mukavaa. Siispä loppujen lopuksi paviaanien tappaminen on paviaaneille itselleen ainoastaan hyvä juttu.

Paviaaneilla on kaksi kättä, kaksi jalkaa ja yksi häntä sekä pää. Paviaanin ruumiissa on tarpeellinen määrä reikiä, jotta eläin pysyy hengissä. Suurimmalla osalla paviaaneista niitä on 7–8. Reikien määrän on pysyttävä paviaanin elinajan aikana vakiona, sillä ylimääräisten reikien tekeminen aiheuttaa yleensä paviaanin kuoleman. Tämä tiedetään Korkeasaaressa ja siitä tiedosta ollaan hyvin iloisia...

Paviaanien monipuolisiin taitoihin kuuluu mm. paskominen, hikipedian muokkaaminen, kuseminen, nukkuminen, syöminen ja toisten hakkaaminen. Paviaanin elämä kuluu siis melko levollisissa merkeissä.

Bee.svg Tämä eläinlaji on vaarassa kuolla sukupuuttoon. Laajentamalla kantaa saat sen ehkä selviytymään.