Passi

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
"Paperinne täsmäävät, tervetuloa maahan. Seuraava, kiitos."

Passi on henkilötietosi sisältävä lappu, johon liitetään kuva, joka ei näytä sinulta itseltäsi. Se on näppärä lappu, jonka avulla livahdetaan baareihin ja saadaan Alkosta viinaa. Se on myös näppärä siltä kannalta, että jos se varastetaan, tämä varas voi tehdä kokolailla kaikenlaisia asioita nimissäsi. Hän voi toimia huomaamatta, koska ei näytä siltä pärstältä, joka on passikuvassasi.

Passintarkastus[muokkaa]

Passintarkistus on tilanne, jossa sinua verrataan siihen kuvaan, joka ei näytä itseltäsi. Lisäksi passintarkstuksessa kysytään, että onko sinulla yhteyksiä terroristeihin tai muihin elementteihin, jotka mahdollisesti haluavat vahingoittaa tai varastaa yhteiskunnan omistusoikeutta tai arvoja. Ja onko tavoitteenasi romauttaa paikallinen yhteiskuntarakenne.

Tämä onkin erittäin ovela kysymys, koska heti kun passintarkastaja kuulee vastauksen "Kyllä", he tietävät ryhtyä toimenpiteisiin ripeästi ja viivyttelemättä. Tämä ovela kysyminen siis varmistaa maan turvallisuuden.

Lisäksi, jos passikuvasi näyttää itseltäsi, passintarkastajat tietävät, että on syytä huolestua. Passihan on selvästi väärennös. Sillä aidosta passista, jonka passikuva näyttää passin omistajalta, ei ole koskaan kuultu.

Jukka Poika IMG 8056 C.jpg Sinä olet hippi ja tämä artikkeli on tynkä, koska tässä laatikossa lukee niin.
Laajentamalla artikkelia saat laatikon ehkä katoamaan
.