Paneminen

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Adult neon trans.gif Tämä artikkeli on luokiteltu K18-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, muista tyhjentää sivuhistoria!
Puolustusvoimat suorittaa kovapano-sammuntoja

~Kouvolan Sanomat

Paneminen on silmien edessä paisuneen penisluun työntämisen yrittämistä puristavaan loveen ja siemennesteiden laukaisemista reisille ensimmäisen edestakaisen liikkeen jälkeen. Paneminen koskettaa tyypillisesti kahta tai useampaa osapuolta. Ennen panemista verrytellään esileikillä, joka on parhaimmillaan aggressiivista riitelyä ja tappelua, jota edeltää miehen yksinäinen pornon katsominen ja jaloviinan juominen. Jälkileikissä kerrotaan partnerille, ettei olisikaan halunnut harrastaa seksiä. Paneminen kestää tyypillisesti siihen asti kunnes mies laukeaa ja nainen teeskentelee orgasmin.

Paneminen tulee ihmisille ajankohtaiseksi syntymän jälkeen. Joskus paneminen tapahtuu eri sukupuolta olevien henkilöiden välillä, mutta yhä useammin kaksi saman sukupuolen edustajaa saattavat panna toisiaan. Vain jälkimmäinen toiminta tuottaa ihmisille jälkikasvua. Homoseksiä paheksutaan sen takia, että kukaan ei jaksa kuunnella vikiseviä kakaroita vaan mieluummin grillataan keskiolutta ja juodaan makkaraa.

Paneminen on erittäin suosittu vapaa-ajan harrastus. Jopa 99,9 % kuolleista ihmisistä on joskus eläessään kyseiseen paheeseen sortunut. Kristinusko ei tuomitse eri sukupuolta edustavien henkilöiden välistä seksiä, mutta esimerkiksi poikarakkauteen sen katsotaan tyypillisesti suhtautuvan maltillisen vandalistisesti.

HUOM: Tämän artikkelin on tarkoitus olla seksuaalisesti kiihottava. Jos et kiihottunut, olet saavuttanut aseksuaalisen valaistumisen asteen, onneksi olkoon.