Päivi Räsänen

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
”Vaimot, suostukaa miehenne tahtoon niin kuin Herran tahtoon”
~Ef. 5:22
”eikä miestä luotu naisen takia vaan nainen miehen takia”
~1. Kor. 11:9
Päivi Räsänen valmistautumassa "kakkosen" homoiltaan 2010.[1]

Päivi "Ajatelkaa nyt herraisä lapsia!!!" Räsänen o.s. Mengele (s. 19. joulukuuta 1959, joskin hänen elämänsä alkoi n. yhdeksän kuukautta aiemmin) on Kristillisteokraattien ensimmäinen naispuolinen paavi, väsymättömän uuttera tapainturmeluksen vastustaja, perheen puolustaja ja koko opposition hallituksen rasittavin siveyden sipuli.

Sisällysluettelo

[muokkaa] Yleistä

Hikiquote notext.png Hikisitaateissa on kokoelma sitaatteja Päivi Räsäsestä.

Vuodesta 2004 KD:n ekumeenisena matriarkkana toiminut Räsänen on ärhäkkä kristillinen tahtopoliitikko, joka puoluetoveriensa tavoin perustaa poliittisen linjansa syvässä istuviin ennakkoluuloihinsa, joita tosin haluaa kutsua arvoiksi, joskus jopa perusarvoiksi. Räsäsen syvän vakaumuksen mukaan jokaisella ihmisellä on luovuttamaton ihmisarvo, mistä ei kuitenkaan voi johtaa tasa-arvoa. Jotkut asiat on nimittäin säätänyt kauan sitten meitä korkeampi äly – tarkalleen ilmaisten muutamien tuhansien vuosien takaisia juutalaispaimentolaisia viihdyttäneiden fantasiakirjailijoiden äly.

Räsäsen poliittiseen ohjelmaan kuuluu sosiaali- ja terveyspalvelumenojen huomattava kasvattaminen nykyiseltä tasolta (tämä tarkoittaa verojen korottamista, mutta kristillisteokraattien koodikielellä siihen viitataan huolenpitoa painottavilla ilmaisuilla) sekä lasten ja nuorten pahoinvoinnin lievittäminen (tarkoittaa lähinnä pakollista uskonnonopetusta). Toisaalta kristillisdemokraatit haluavat myös pysäyttää yhteiskuntamme keskeisen arvopohjan rapauttamisen. Ko. ilmauksella viitataan tasa-arvoon, yksilöllisyyteen ja vapauteen. Näin ollen Räsäsen johdolla kristillisdemokraatit pyrkivät kaventamaan sekä kansalaisten taloudellista että henkilökohtaista vapautta. Tämä kuitenkin passaa, jos sen voi perustella arvopohjaisesti ja järkevästi, kuten esimerkiksi siten, että vastustajat haluavat rikkoa avioliittosi, romuttaa perheesi ja aiheuttaa Israelin valtion tuhon.

Vuonna 2009 Päivi Räsänen herätti suurta kohua ilmoittamalla blogissaan olevansa ateisti. Myöhemmin paljastui, että kyse oli saatanan aiheuttamasta kirjoitusvirheestä – Räsäsen tarkoituksena oli tunnustautua teistiksi.

Kesällä 2010 Räsänen osasi yhdistää blogissaan homoja kaasuttaneet uusnatsit arvoliberalismin vastustajiksi, mikä on eittämätön merkki hänen poliittisen käsityskykynsä tarkentumisesta. Ääriryhmien väkivallan erääksi ehkäisemiskeinoksi Räsänen esitti uskonnollisesti ja seksuaalisesti erilaisille ihmisille tyytymistä muita vähempään. Kun Räsäsen blogikirjoitusta kritisoitiin, hän naulitsi itsensä ristille ja valitteli, että ihmiset olivat tehneet hänen näkemyksistään eksegeettisesti virheellisiä tulkintoja pelkästään hänen itse julkisuuteen ilmaisemiinsa näkemyksiin tukeutuen. Räsäsen mukaan on valitettavaa, että hänen mielipiteitään on esitelty julkisessa keskustelussa vain hänen omien mielipiteenilmaisujensa suorien sitaattien kautta, jolloin väärinymmärryksen vaara on ilmeinen. Räsänen on kuitenkin ilmoittanut antavansa anteeksi.

Vuonna 2011 Kristillisteokraatit pääsivät hallitukseen, kun tunnustelijapääministeri Kataisella oli pahoja unia Vasemmistoliiton ulosmarssista. Vaikka Räsänen suhtautuu kielteisesti esiaviolliseen tunnusteluun, lähti hän silti mukaan polyamoriseen hallitusyhteistyöhön. Räsäsestä tuli sisäministeri, mutta hän sai hallitusohjelmaan läpi tavoitteita muiltakin alueilta. Räsänen esim. vaati selvitystä siitä, voisiko julkisella sektorilla toimiva lääkäri kieltäytyä tekemästä työhönsä kuuluvia toimenpiteitä, jos ei varsinaisesti hotsita ja niin, myös arvot.

Poliisiasioista vastaavana ministerinä Räsänen pitänee huolen siitä, ettei pride-marssien kaltaisia vaarallisia provokaatioita tulla enää järjestämään.

[muokkaa] Poliittisia kantoja

DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
Kirkkoministeri Päivi Räsänen ei edusta kirkon virallista kantaa, eikä merkitse kirkkoasioissa muutenkaan mitenkään? Muun väittäminen on virhe ja erehdys!

[muokkaa] Homojen rekisteröity parisuhde

Ei käy. Miehen ja naisen välinen ”jännite” puuttuu.[2]

[muokkaa] Heterojen avoliitto

Ei käy. Tuhlausta; naimisiin, kun kerran olette heteroita.

[muokkaa] Homojen avioliitto

Ei ainakaan käy. Tässä se lumipallovaikutus todistettiin. Samantekevää jos Päve aikoinaan väitti tämän eroa rekisteröityyn parisuhteeseen näennäiseksi; vaikka perhe ollaan jo rikottu, niin tässähän elämäntavalle, johon yhteiskunnan ei pidä asettua kannustamaan, tulisi lisää oikeuksia.

[muokkaa] Poliittiset virkanimitykset

Päivi Räsänen on vastustanut voimakkaasti poliittisia virkanimityksiä. Vuonna 2012 Räsänen nimitti sisäministeriön kansliapäälliköksi seitsenvuotiseen pestiin Päivi Nergin, joka sattui pääsemään varasijalle vuoden 2007 eduskuntavaaleissa Räsäsen johtaman puolueen listalla. Kun Nerg vielä ohitti kaikki ko. hallintoalasta kokemusta omaavat hakijat, alkoi syyttely poliittisesta virkanimityksestä. Räsänen itse kielsi valkean ääressä kolmasti, että kyse olisi poliittisesta virkanimityksestä. Räsänen korostaa, että Nerg sai pestin, koska kuuluu samaan viidesläiseen hihhuliporukkaan kuin ministeri ja koska tällä on sama etunimikin. Kyse on puhtaasti uskonnollisesta, ei poliittisesta virkanimityksestä, Räsänen korostaa.[3]

[muokkaa] Maahanmuutto

Räsäsen mielestä maahanmuuttoa tulisi monissa suhteissa suitsia. Hän on huomauttanut, että kuitenkin uskonnollisperusteinen so. vainottujen kristittyjen suurempi maahanmuutto olisi suotavaa.[4] Olemmehan me kristitty kansa, ja kulttuurimme on perustunut kristinuskolle, jota ilman ei siksi hyvinvointiyhteiskuntaa ja demokratiaa ole, eikä kaikkien ihmisten ihmisarvoa, sillä se on Jeesuksen ilmoitus. Tähän Räsäsen usko, kristityn usko perustuu, hän on vakuuttanut vilpittömänä.

[muokkaa] Kirjallisia julkaisuja

Päivi Räsänen on kirjoittanut useita teoksia, joissa esittelee uskomustensa ylivertaisuutta. Hänen julkaisuihinsa kuuluvat:

HikiNews
Hikinewsissä on uutinen
 • Jumala loi naisen (1991)
 • Jumala loi miehen (1992)
 • Mitäs siihen sanotte, hinttarit? (1993)
 • Jumala loi lehtokurpan (1993)
 • Keinotekoinen elintoimintojen pitkittäminen: vastaus kärsimyksen ongelmaan (1993)
 • Jumala loi koleran (1994)
 • Jumala loi polion (1995)
 • Ja ebolan (1996)
 • Ja loipa vielä malariankin (1997)
 • Kutsuttu mölinään: kirjoituksia perseestä ja ihmisarvosta (2007)
 • Vuonna 2007 julkaistu teos Päivien kahleista – uskosta ja arjesta sovitettiin seuraavana vuonna ensi-iltansa saaneeksi elokuvaksi nimellä Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta.
 • Kaasua, edustaja Tynkkynen! (2010)
 • Kauppojen sunnuntaiaukiolo – Mooseksen jäljillä, kuolemanrangaistuksen puolesta (2011)

[muokkaa] Viitteet

 1. Tämänlaisen ja tämäntasoisen kuvavitsin on annettu jäädä artikkeliin, koska se on tehty Päivi Räsäsestä.
 2. http://www.lyrs.fi/arkisto/tekstit/rasanen_paivi_001.html
 3. http://yle.fi/uutiset/rasanen_torjuu_vaitteet_poliittisesta_nimityksesta/6285078
 4. http://www.iltalehti.fi/vaalit/2010040311412711_vl.shtml


Stop hand.png Päivi Räsänen on julistettu idiootiksi, sillä hän on tyhmempi kuin vasemman jalan saapas.
Saapas valmistelee kunnianloukkauskannetta, koska vertasimme sitä häneen.
edeltäjä:
Anne Holmlund
Suomen sisäänpäinkääntyneisyysministeri
2011
seuraaja:
-
Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.
Henkilökohtaiset työkalut
Nimiavaruustiedot

Muuttujat
Toiminnot
Valikko
tärkeitä
foorumi
Työkalut