Otsikko

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Mafia.jpg
VAROITUS! – Tämä artikkeli on Mafian hallinnassa, joten emme suosittele sinun vandalisoivan tätä...
Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.
Star.svg
Tämä artikkeli on kouluesimerkki siitä, miltä hyvä sivu voi näyttää. Tee näin.
Stones 01.svg
Tämä artikkeli kiinnostaa kiviäkin!

”Standardi "vitsilainaus" tähän”

~Muka_Lainatun nimi

”Standardi "vitsilainaus" tähän”

~Jonka Käyttäjä:Hjassan on muka sanonut

”CMX-sitaatti”

~Käyttäjä:Peelon jäljiltä jota ei ole huomattu.

Epämääräinen ehdottoman ei_hauska mutta kummallinen sitaatti

~Käyttäjä:NPOVn jäljiltä.

”Sitaatti, joka on melkein hauska”

~Teidän Tyräel Haara-Pallila, hän, jonka sydämen paikalla on ankeriaan pyörittämä dynamo.
Questionmark.jpg ONKO SIVISTYKSESSÄSI AUKKO?
Tämän sivun vitsi perustuu siihen, että se on kirjoitettu käsittelemänsä henkilön tai aiheen tyylillä parodisin tavoittein. Mikäli et tajua tätä sivua, johtuu se todennäköisesti siitä, että olet sivistymätön barbaari, joka ei tiedä mistään mitään. Ehkäpä sinun kannattaisi lukea enemmän Wikipediaa.
Joku ihme luokitustagi.
Joku ihme luokitustagi.

Luvun teksti, iso otsikko[muokkaa]

Varoitus: Seuraava kirjoitus saattaa paljastaa yksityiskohtia juonesta, kuten sen, että Milla Magia ei onnistu ryöväämään Roope Ankan ensilanttia.
Satunnainen, aiheeseen liittymätön kuva
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Aiheesta.

Jotain alatyylistä kommentointia ja epämääräisiä puujalkavitsejä, jotka on saatu lukemalla "Kilon poliisia ja muita unohtuneita tekohauskoja puujalkavitsejä". Pano, pano, seksi. Muutama ammattihumoristien höpinöistä ilman lähteitä hankittuja ja tiivistettyjä sekametelijuttuja, jota voidaan kontekstistaan pois revittynä käyttää tehokkaana anestesialääkkeenä. Paska. Muutama vitsi, jonka ainoastaan kirjoittajan luokka tai kaveripiiri tunnistaa. Vittupillu tuhma sananmuunnos homo.

Joku viittaus jonkun aiheeseen liittyvän tai liittymättömän homoseksuaalisesta suhtautumisesta. Paska, kakka, kusi, olut. Viittaus kirjoittajan omaan artikkeliin, joka ei ole hauska, mutta johon hän haluaa epätoivoisesti linkkejä. Argumenttivirhe ja jumalanpilkkaa. yliviivaus tai sensuroitu -kommentoinnilla tehty vitsi, joka loppuu kiinnostavaan asiaan joka selviää vasta linkistä. Alkoholivitsi Epätoivoinen sanaleikki. Orgasmi PENISPENISPENIS!!! tai jokin muu jäänne, jonka joku vandaali on jättänyt sivulle. Tässä on joku vitsi, on ihan oikeasti. PodaxMudaxLidax No oikeasti ei ole, mutta joku on yrittänyt kovasti ja epäonnistunut. Mutta väkinäinen yrityskin on kuitenkin parempi kuin ei mitään. Mutta sinä voisit periaatteessa lisätä sen vitsin tähän mutta et tee sitä, koska huomaat että hikipedia on pelkkä epätoivoisten teinien mukahauska sekoilupaikka. Älä klikkaa! Jos tässä on vitsi, Sinä et ole tehnyt sitä. hevonpaskaa Sinä-vitsi, jossa Sinua loukataan. Jumalanpilkkaa, hihhulinpilkkaa, kreationismipilkkaa, evoluutiopilkkaa, jatketaan listaa kirjoittajan tuottamilla teksteillä. Voimajärjestysviittaus, jota kukaan ei ole huomannut poistaa Hömppäpedian poistamisen jälkeen. faiosfupaoiofjaisdasopdkfsaodasopiopaskdsaidaspdoasdkasodasdasödkasopdkasödkasfigahgisdgks.,gnsiopgakölfmagoasgåäaflas,fsioghsapåfgosagfk9ptgatasägksdgpå9ast0+we8t9afåsakg

Viittaus Paavo Lipposeen tai johonkin muuhun kaksimetriseen paskaan poliitikkoon. Hjassan Hjassan Hjassan Hjassan Hjassan Hjassan Hjassan Hjassan. Viittaus sivulle luulossa että sitä kautta saisi suosiota sivulleen vaikka oikeasti ei saa. Likainen seksistinen vitsi, joka loukkaa naisia. Tai edes jotakuta. Epämääräistä, muka filosofista jorinaa Hyvän olemuksesta, totuudesta, tieteestä, moraalista, etiikasta, laista tai muusta roskasta.

Ristiriitainen väliotsikko[muokkaa]

Top Secret.png
Tämä artikkeli tai osio sisältää huippusalaiseksi luokiteltua tietoa, ja sen tuhoaminen ja levittely voivat johtaa vakaviin seurauksiin!
DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
Mukahauska ja tilanteeseen sopimaton tiesitkö -palkkilaatikko

Epästabiili näkemys ristiriidasta. Lesbovitsi, jonka vandaali on jättänyt ja jota ylläpitäjät eivät ole huomanneet. Vitsejä jotka eivät sovi kokonaisuuteen, mutta jotka ovat siinä koska kukaan ei ole oikeasti jaksanut lukea artikkelia näin pitkälle. Nonsenseä. Vittupillu. kirkkovene. Vuonna kahvi ja pulla, nakki ja muusi, peruna ja kirves, jälkeen nakkisota -vitsi, joka on niiiiin hauska. Planeetan pinta muistuttaa Maan aavikoita ja Kuuta. Siellä on toisinaan hiekkamyrskyjäkin. Planeetan ytimessä on sulaa magmaa, jota toisinaan nousee pintaan mannerlaattojen liitoskohdista. Vulkaaninen toiminta ei kuitenkaan ole kovin aktiivista. Planeetan mineraalivarat ovat rikkaat, ja jotkin tahot ovat jo spekuloineet mahdollisuudella hyödyntää niitä. Planeetan kaasukehä koostuu lähinnä hapesta, typestä ja hiilidioksidista. Happea on kuitenkin niin paljon, että ilmakehä olisi ihmisille myrkyllinen. Tähti on räjähtänyt ja on nyt musta aukko. Tähti imee materiaa, joka sen lähelle tulee. Tähti (tai aukko) on jo syönyt planeettansa. Aukkoon syöksyvä kaasu säteilee voimakkaasti, joten tämän ex-tähden läheisyyteen ei ole mukavaa jäädä. Tätä lukiessa pitäisi tulla hyvä mieli, mutta ei tule, vaan sen sijaan tulee mieleen että voiko hauskaa olla loukkaamatta jotakuta. Selitys siitä miten Corleonen mafiaperhe ja appelsiinit liittyvät asiaan. Tähän väliin on juuri sopiva mainostaa kaverin/veljen/sukulaisen/omaa perustamaa kellaribändiä, esimerkiksi mätäpoliiseja.

Linkkilistan otsikointi[muokkaa]

Viittaus johonkin samantapaiseen artikkeliin[muokkaa]

Lol :DDDDDDDDDDD omg. lol. lol. OMG. Muuta sälää jee, jonka vandaali on jättänyt tänne. Marko on homo. C.S. --Tauno Jäätikkö, nimmari joka ilmestyy sinne minne ei pidä.