Orjuus

Hikipediasta
(Ohjattu sivulta Orja)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Stop hand.png Achtung!
Tämä artikkeli sisältää erityisen mautonta huumoria (ihan kuin Hikipedia jotain muutakin sisältäisi hehheh) joka toivottavasti koetaan ärsyttävänä ja loukkaavana.

”Ain' laulain työtäs' tee.”

~Hammurabi

Orjuus on kapitalistien ja muiden laiskojen ja älyttömän rikkaiden ihmisten käyttämä veronkiertokeino. Orjuus on lähtöisin ihmisluontoon sisäänrakennetusta ominaisuudesta, joka mieluummin ottaa hyödyn toisten näkemästä vaivasta. Orjuus (kutsutaan myös työllisyydeksi tai työllistämisohjelmaksi) tarkoittaa, että puuvillaplantaasin isäntä voi nojata taaksepäin, antaa asioiden sujua ja lähteä vaikka opintomatkalle Amerikkaan, jossa orjuudella on pitkät perinteet. Toisten alistaminen omaan tahtoon on varsinainen taidelaji. Se on niin kuin demokratia, paitsi että orjuus toimii jokapäiväisessä elämässä (veronkierrosta puhumattakaan) kymmenen kertaa paremmin. Kukkahattutädeistä on hieman kiusallista, että suurin osa orjista viihtyy orjina.

Historia[muokkaa]

Ennen oli kaikki paremmin...
...sanoo vanhankansan sananlasku.

”Jos orjia ampuisi katapultilla, heillä voisi morsettaa.”

~Todella vanha kansa

Orjuuden historia alkaa muinaisesta Egyptistä, jossa OY Valitun Kansan Torni & Monumentti AB valittiin toimittamaan faaraolle pyramidit. Toimittajan referenssilistalta löytyivät muun muassa Nooan arkki ja Baabelin torni, joten pyramidien hinta ei ollut mikään halpa. Pian faarao havaitsikin, että orjuuttamalla yhtiön juutalaiset työntekijät hän säästäisi sievoisia summia. Ristiriidat pääluottamusmies Mooseksen ja hänen heinäsirkkaparviensa kanssa johtivat lopulta siihen, että faaraon oli purettava sopimus.

Faarao päästi juutalaiset matkoihinsa mutta langetti kirouksen, joka muutti heidät mustiksi. Tämän jälkeen orjia pompoteltiin laivoilla sinne tänne. Ensin heidät vietiin muualle Afrikkaan, jossa heille ei kuitenkaan ollut sijaa majatalossa ja heidän oli siirryttävä laivoilla Eurooppaan. Siellä orjat pistivät pystyyn koko länsimaisen sivistyksen rakentelemalla kunnallistekniikkaa sillä välin, kun eurooppalaiset itse löhöilivät ja höpisivät filosofiaa.

Lopulta viikingit kaappasivat laivat ja veivät nämä orjiksi Amerikkaan. Heti tämän jälkeen Euroopan suuret imperiumit kaatuivat ja maanosa taantui pimeälle keskiajalle, koska kukaan ei enää itse osannut vaihtaa uutta pärettä. Amerikassa valkoihoiset ja intiaanit sitten ostivat orjat hyvään hintaan. Valkoiset hankkivat iloisia N'Ubuntuja, koska eivät itse osanneet tanssia yhtä iloisesti, ja intiaanit hankkivat orjia, koska mustien toteemipaalut olivat huomattavasti korkeampia kuin heidän omansa.

Orjuuden alkuajoista lähtien on huomattu, että orjuuden lopettaminen on typerää. Eurooppalaisten tapauksessa se oli erittäin typerää. Kuten kaikista maailman typerimmistä tempauksista, myös orjuuden lopettamisesta päätettiin demokraattisesti. Niinpä nykyään orjilla ei ole mitään tekemistä, joten ne vetävät huumeita ja hakkaavat kunnollisia työtä tekeviä kaljuja miehiä. Musiikkimakukin on vaihtunut sielukkaasta bluessista tyhjän meluisasti isottelevaan räppiin. Nykyisin EU:lla ja USA:lla on suuria paineita ottaa orjuus takaisin käyttöön, jotta N'Ubuntuista saataisiin taas kunnollisia ja ihmisille hyödyksi olevia eliöitä.

Asevelvollisuus ei ole orjuutta, koska Suomen laki sanoo niin.

Edut[muokkaa]

Orjuudella on muutamia kiistattomia hyötyjä, joita ovat mm.

  • Ilmaiset ateriat
  • Ilmainen liikunta
  • Ilmainen majoitus
  • Ei vaaleja
  • Ei työttömyyttä
  • Ei veroja
  • Ei aivokuolemia TV:n tai Internetin tuijottamisesta
  • Ei ihmisoikeuksia
Bully.jpg Tämä artikkeli on tynkä, joten isommat kiusaavat sitä.
Pidä pienemmän puolta laajentamalla artikkelia.