Oras Tynkkynen

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Oras Tynkkynen.


Stop hand.png Oras Tynkkynen on julistettu idiootiksi, sillä hän on perse ihmiseksi ja vihjeetön kasa tyhjänpäiväistä roskaa,
eikä hänen sanansa ja tekonsa arvolla ole tekemistä niiden asioiden kanssa, joihin ne saattoivat pyrkiä.

Topi Oras Kalevi Tynkkynen eli DJ Muna (s. 25. syyskuuta, 1977 Jyväskylä) on vihreiden tamperelainen lapsinero, kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, konemusiikkiasiantuntija ja kansalaisjärjestöjen ongelmakäyttäjä.

Tynkkynen on saavuttanut tunnustusta jakamalla tiukan tieteellistä ilmastopoliittista asiantuntemustaan. Hänestä tehtiin vuonna 2007 Vanhasen II hallituksen ilmastopoliittinen superasiantuntija vankasti koulutetulta fil. yo -pohjalta. Ilmastoasiantuntija Tynkkynen onnistui vaativassa tehtävässä vieläpä kartuttamaan asiantuntemustaan, ja vuonna 2009, vajaan 11 vuoden opiskelun jälkeen, hän valmistui filosofian maisteriksi. Hallituksen ilmastopoliittisen asiantuntijan gradu käsittelee ylipainoisten representaatioita TV-sarjoissa. Tynkkysen näkö on normaali, mutta hän käyttää silmälaseja korostaakseen asiantuntijuuttaan.

Alkujaan Tynkkynen pääsi eduskuntaan vuonna 2004, kun Satu Hassi eksyi Euroopan parlamenttiin eikä löytänyt enää ulos. Tuuraajaedustajana Tynkkynen keskittyi vihreän yleishyvän aloitteisiin ja jatkoi samoilla linjoilla tultuaan valituksi ihan oikeaksi kansanedustajaksi tamperelaisten ravebilettäjien äänillä. Tynkkynen on eduskunnassa pelastanut maailmaa tehtailemalla ekologisena lähituotantona aloitteita muovikassiverosta. Absolutisti[1] Tynkkynen on kerännyt tällä aloitteellaan ylleen pussikaljoittelijoiden vihat – ryhmä, jonka vaikutusvaltaa Tampereen seudulla ei tule aliarvioida. Tynkkynen on myös johtanut vihreiden liikenteenestopoliittista työryhmää. Vuonna 2015 Tynkkynen katsoi antaneensa kaiken poliittisen osaamisensa ja vähän päälle, joten hän häipyi eduskunnasta.

Tynkkynen on avoimesti homoseksuaali ilman, että tällä olisi ollut mitään vaikutusta hänen poliittiseen uskottavuuteensa, jota ei toistaiseksi ole havaittu. Homotyypiltään Tynkkynen on twink.

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.

Viitteet[muokkaa]

  1. Harva uskaltaa kuvitellakaan, millainen Tynkkynen olisi kännissä, kun se selvänäkin on tämmöinen.