Olli Sademies

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.
Vain yhden Sademiehestä otetun valokuvan valitseminen on vaikea kokemus.

Olli Sademies eli Rain Man (s. joskus rottalinjan aikaan), Helsingin varavaltuutettu, on... no, se on kyllä aika natsi. Yritettiin keksiä muuta, mutta ei siitä mihinkään pääse. Miehen puoluekantaa ei tarvitse oikeastaan edes arvailla.

»Kun afrikkalaiset saapuvat 'pakolaisina' Suomeen, jatkavat he täällä sikiämistään samaan tahtiin, vaikka vähempikin riittäisi. Niinpä, jottei totaalista romahdusta tulisi, on maahanmuuttajien lapsimäärää rajoitettava. Kolme lasta maksimissaan. Se edellyttäisi pakkosterilisaatiota afrikkalaisille miehille, mikä tehokkaimmin hillitsisi heidän vyöryään maahamme ansaitsemaan nussimalla parempaa elintasoa»
(Olli Sademies1 http://www.hs.fi/kaupunki/a1432605105671)

On esitetty, että Sademies kastroitaisiin tai muutoin hormonihoidettaisiin sellaiseen tilaan, jossa hän on kyvykäs ymmärtämään esim. Suomen perustuslain keskeisiä sisältöjä psykoseksuaalisten rauhattomuustilojen sitä häiritsemättä. Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo on ollut myötämielinen ehdotukselle.

Sademies on ammatiltaan poliisi, ja Facebook-touhujensa perusteella ainakin se kirjoitustaitoinen sellainen. Koska poliisitoveri ei päässyt eduskuntaan Sademiehen avustajaksi, tämä on hieman orpo lain sisällön ymmärtämisen suhteen.

»Joku nyt selittää jokamiehenoikeuksista. Pyydän huomioimaan kyse on JOKA MIEHEN oikeuksista, niissä ei mainita naisia. Yhteiskunnassamme naiset vyöryttävät jatkuvasti ja polkevat meidän miesten oikeuksia. Mikä on tehnyt meistä suomalaisista miehistä tossukoita? Onko siis ihme, että Suomen naiset hakeutuvat mieluiten jämerien, naiset kurissa ja herransa nuhteessa pitävien miesten hoteisiin?»
(Olli Sademies2 http://www.hameenkaiku.fi/viikko-hame/kuluttaja-ja-vapaa-aika/23795-perussuomalainen-jokamiehenoikeudet-eivat-kuulu-naisille)

Elokuvasovitus[muokkaa]

Joko Olli Sademiehen kasvokuva tai hänen autistin innollaan rakastama avaimenperä-kastanjetti.

Olli Sademiehen elämä on dramatisoitu kuuluisassa Oscar-palkitussa elokuvassa "Sademies", jossa Dustin Hoffman näyttelee riipaisevan uran syvästi autistisena Olli Sademiehenä. Elokuvassa laitostunut Olli lähtee retkelle veljensä kanssa. Ollin erityiset kyvyt, kuten kyky kertoa tulitikkurasiaa ravistamalla montako tikkua on rasiassa, ovat tärkeässä osassa. Matkan varrella Olli käy myös kasinolla.

Elokuvassa Sademies keskustelee riipaisevasti käsiteanalyysistä. Hän on esimerkiksi järkyttynyt, kuinka putkimies onkin nainen, ja miten hänen äitinsä oli sukunimeltään "Sademies", vaikka olikin nainen. Ja kun hänelle kerrotaan väestönkasvun riskeistä, etenkin maahanmuuttajien kohdalla, hän ratkaisee ongelman muistamalla ulkolukuna joskus vilauksella näkemästään kirjasta, miten ihmiset lisääntyvät sukusolujen kautta, jolloin ongelma voitaisiin ratkaista yksinkertaisesti poistamalla nämä sukusolut kuvioista. Keinoksi matemaattisesti lahjakas autisti keksii sukusoluja tuottavan kudoksen kirurgisen tai kemiallisen poistamisen. Tästä seuraa ihmisten yksilöimätöntä pahastumista, jota ei voida tulkita kehotukseksi muuttaa tyyliä.3Pakkosteriloinnista kirjoittanut Olli Sademies uhkaa hänet erottaneita perussuomalaisia poliisitutkinnalla

Sademies painottaa autismin vahvuuksia, kuten loogista ajattelua, jota hän soveltaa lähtiessään toteuttamaan menestyksekkäästi amerikkalaista unelmaa liikemaailmassa. Päähenkilölle käsikirjoitettuja loogisia prosesseja on kritisoitu epäuskottaviksi ja huolimattomasti laadituiksi, ”on kuin tekijät eivät ymmärtäisi aiheestaan mitään, olipa se aihe päättelykyky, jota nerokas protagonisti ilmentää, tai ne ongelmat, joihin hän kykyään käyttää” (The New York Times).

»Tarjoan ilmaisen bisnesidean: Kehittäkää spray, joka suihkuttaa sian verta päällekäyvän muslimin päälle.

Sianvereen itsensä sotkenut saastaiseksi muuttunut muslimi ei näet koskaan pääse musulmaanien taivaaseen

Vaaraton itsepuolustusväline kaikille naisille, linja-autonkuljettajille, kaupan kassoille, vartijoille ym. yleisön palvelijoille.»
(Olli Sademies4https://www.facebook.com/olli.sademies/posts/1151166461566848?pnref=story)