Olavi Mäenpää

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Stop hand.png Olavi Mäenpää on julistettu idiootiksi, sillä hän ei ole osallistunut julkiseen elämään,
kuten vapaan kansalaisen velvollisuuksiin kuuluu.
Jättäisitkö sinä ilveksesi tämän miehen hoiviin?
”Hyväksyn väkivallan näitä meillä majailevia sosiaaliturvaa väärinkäyttäviä roskajoukkoja vastaan. Jos minua tulisi vastaan tällainen mugabe, en epäilisi kuohita häntä!!”
~Olavi Mäenpää
”Siis minähän viittasin siihen, miten vihreiden valtuutettu Roda Hassan oli antanut henkilökohtaisen bussikorttinsa lapsensa käyttöön. Minä käytän värikästä poliittista kieltä vain...”
~Olavi Mäenpää hetkeä myöhemmin
”Myös Olavi Mäenpää kommentoi: Me mustalaisruhtinaat emme tunnusta Jumalaa vaan Marxismi-Leninismin saatanallisuutta, terveisin Olavi Mäenpää Mustalaisruhtinas ja Saatanan kätyri Marxismi-Leninismin hengessä ( Pidätelkää nenäänne)”
~"Olavi Mäenpää" Totaalisessa sodassa
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Olavi Mäenpää.
Olavi "Turun mustalaisruhtinas" Mäenpää (s. 26. marraskuuta 1950, Tyrvää) on yksityisetsivä, eläinsuojeluvaltuutettu, ÄIJÄ JOLLA LOISTAVAT MIELIPITEET \nn/, riidankylväjä, rotan- ja karvanaama, natsi, jatsariukko ja turkulainen. Parhaimmista piirteistä pahimpiin. Hän on harvoin vieraana älykkäissä keskusteluohjelmissa niihin vaaditun älyn puuttumisen tähden, keskusteluohjelmissa hirvittävän mentaliteettinsa vuoksi ja ohjelmissa noin niin kuin yleensä pelottavan ulkonäkönsä vuoksi, joka ahdistaa nuorimpia katsojia. Mäenpäätä on pyydetty jatkossakin pitämään partaa, jotta ei säikyttelisi lapsia kasvojensa alaosan pelottavilla piirteillä. Mäenpää on turkulaistunut tyrvääläinen, mutta hän ei ole mistään kotoisin.
Mäenpää on erittäin suosittu Turussa. Erittäin.

Olavi Mäenpään lapsuus oli hyvin köyhää: nuorena oli torpasta lähdettävä työmarkkinoille, tosin huonoin tuloksin, mutta aikaansaapa mies on saanut jo kerätty liki puoli miljoonaa velkaa. Tästä voisi ottaa moni maahanmuuttaja mallia kuinka kotoudutaan ja ollaan Isänmaallisia.

Mäenpää tunnetaan pelottavan pärstäkertoimensa ohella Suomen kansan sinivalkoiset -nimisen, turkulaisen natsipuolueen puheenjohtajana (ja sittemmin Sinivalkoisen Rintaman r.p. puheenjohtajana – vara-pj. on Anu Palosaari). Hänen päämääränsä ovat Suomen täysi eristäminen ulkomaailmasta, jotta vastenmielinen maahanmuutto saataisiin lopetettua. Åboriginaalien kollektiivisen muukalaisvihan suuruuden turvin Mäenpää onkin keikkunut aikansa erinäisissä paikallisvaltuustoissa. Hän on tässä luottamustehtävässä vastustanut erinäisiä aloitteita, muiden niitä kannattaessa, kehittänyt Turun mainetta suvaitsevaisena kulttuurikaupunkina ja haukkunut kaikki muut seudun kunnallispoliitikot (viimeksi mainittu lienee Mäenpään ainoa järkevä teko). Mäenpään ehdottomuudesta kertoo se, että vuoden 2007 eduskuntavaaleissa hän oli valmis tekemään vaaliliiton paikallisten maolaiskommareiden kanssa. Ja miksipä ei; molempien vastaukset asioihin ovat yhtä yliyksinkertaisia ja toimimattomia. Mäenpäällä on ongelma suurpuolueiden mafian (suom. kukaan ei äänestä häntä) kanssa.

Mäenpää on pyrkinyt pätemään myös Turun seurakuntavaaleissa, joissa hän ajoi eritoten sitä, että Turussa alettaisiin painaa Raamattuja, joissa Vanha testamentti olisi korvattu Kalevalalla. Todiste sekä Mäenpään valtavasta nationalismista että hänen juutalaisvastaisuudestaan ja kuitenkin lievästä, erikoisesta kristillisyydestään, joka poikkeaa perinteisten kirkkokuntien opista. Ei ole enää kaukana... niin, arvatkaa mistä.

Eduskuntavaalien alla hupimielessä järjestetyssä kääpiöpuolueiden vaalitentissä Mäenpää suositti Suomen sosiaalipalveluja väärinkäyttävien ulkomaalaisten raiskaajien ja kaikkien sellaisilta näyttävien kuohitsemista kohdattaessa. Eläinsuojeluvaltuutettuna Mäenpää tietää, miten kuohinta suoritetaan mahdollisimman kivuttomasti, mutta hän on valmis tinkimään menettelystä alempien eläinten, kuten afrikkalaisten, kohdalla. Mäenpää käyttää kaikista mustista afrikkalaisista sanoja "hottentotti" sekä "mugabe", mikä paljastaa hänen heikon maantieteellisen osaamisensa.

Olavi Mäenpää tunnetaan miehenä, joka puhuu asioista joihin on omakohtaisesti syväluotaavasti perehtynyt. Armeja-aikoina Olavin mielenkiinto kohdistui mm.sakkolihaan[1] Myöhemmin hän mitä ilmeisemmin on saanut pillua täysi-ikäisiltäkin, tosin ei ilmaiseksi, mutta laskun hän jätti yhteiskunnalle että voi myöhemmin käyttää tällaista toimintaa hyvänä esimerkkinä maahanmuuttajia vastaan.

Mäenpään liiallinen itsekorostus on johtanut hänet tappelemaan – muiden poliitikkojen estyessä – aatetoveriensa kanssa. Lahtelaisen vastineensa Väinö Kuisman Mäenpää on toimittanut käräjille asti Lehdon havaittua Olavissa vanhan nomadiheimon piirteitä. Sammakkomiestä Mäenpää vihaa vielä enemmän, sillä tämä on erehtynyt väittämään harhaisesti, että olisi olemassa hyviäkin maahanmuuttajia.

Mäenpää on hankkiutunut sittemmin riitoihin myös oikeusministeriön ja Varsinais-Suomen käräjäoikeuden kanssa. Jälkimmäinen korruptoitunut instituutio katsoi helmikuussa 2016 Mäenpään syyllistyneen törkeään väärennykseen vuoden 2012 kuntavaalien ehdokasasetteluun kuuluneen loisteliaasti nimetyn Sinivalkoiset – Sitoutumattomat -valitsijayhdistyksen perustamisasiakirjaa arjalaistaessaan. Oikeus katsoi Mäenpään vaihtaneen asiakirjassa olleiden henkilöiden nimiä toisiksi ja tuomitsi tämän viiden kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Väärennyksillä ei ollut vaikutusta vaalitulokseen. Käräjäoikeus katsoi, että "Mäenpään menettely on loukannut merkittävästi koko vaalijärjestelmän ehdokasasettelun uskottavuutta", mikä on suurin Mäenpään ikinä vaikutusvallalleen saama tunnustus. Mäenpää aikoo valittaa tuomiosta, sillä mistäpä hän ei valittaisi.[2] Ehdollisen vankeutensa Mäenpää aikoo viettää poliittista manifestia uskolliselle sihteerilleen sanellen, ja enää hänen on löydettävä joku, joka sietää hänen kuuntelemistaan.

Olavin Saaga[muokkaa]

Olavi "Ola" Mäenpää, Ei koskaan kakkoseksi jää

Eläinsuojeluvalvoja, Seppo Lehdon palvoja

Nyrkkeilytuomari, Maailman kovin juomari

Kadulla ja kehässä, Aina naama veressä

Nyt on äärivasemalla, Orpon siipien alla

Sinne pesän rakensi tämä pummi, Jonka kotipaikka on ghetto slummi

Olan asenne on yhtä tiukka, Kuin pikku pojan pylly piukka

Ei tytöt Olan ympärillä enää hillu, Mutta yhä paras on pikku pillu

Ruhtinaalla vesi kielessä, Pikkupillut aina mielessä

Vanha raihnas Turun pedofiili, Kohta maistuu vain vanukas ja viili

Liekö enää edes omat hampaat, Ruhtinasta kyykyttää nyt jo lampaat

Kalju ei välitä kylmästä säästä, Hiukset tippuneet on jo päästä

Täysin vitun debiili, Ja varmasti jo seniili

Kuuntelet juopon ääntä käheää, Ei Olavi tunne enää häpeää

Oma akka jätti, Missäköhän mätti

Erektio jäänyt taa, Vain Viagralla onnistaa

Olavikaan ei kertoa arkaile, Vaipat jalassa ei virtsa karkaile

Ei pysy eritteet enään, Tenaan jo kääriytyy Olan alapää

Deliriumit aina päällä, Liikkuu heikolla jäällä

Kohta Mohamed perseraiskaa, Parrasta pusikkoon paiskaa

Mitä pedofiili puuhaa, Missä lie luuhaa

Olavia välttämään kertoja kehottaa, Niin kauan kuin musta parta rehottaa

Tulekoohan saagasta kanne, Olavi kun on varttimanne?

Taru mustalaisruhtinaan tää, Pian jo unohduksiin jää

Viitteet[muokkaa]

  1. Arkistosivu vanhentui, mutta lyhyellä etsinnällä löytyi kopio Suomi24:stä tästä Mäenpään viestistä:
    Jämillä iskettiin neitoja!
    November 4 2007 at 3:58 AM Olavi Mäenpää
    Response to Kaipa...
    Kun olin itse armeijassa , niin jämillä (sory vain kaksi) iskettiin Säkylän tytöt. Taisi siinä parit runsasmuoitoiset 14-kesäisetkin neitsyytensä menettää.
  2. Turkulaisvaltuutettu Olavi Mäenpäälle ehdollista vankeutta törkeästä väärennyksestä. Yle 26.2.2016.
Tails-nazi.PNG Tämä natseihin liittyvä tynkäartikkeli kaipaa rodunpuhdistusta.
Voit auttaa Hikipediaa siivoamalla tämän artikkelin juutalaisten propagandasta ja viemällä sen kesäleirille kasvamaan.