Nyhtöpossu

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Nyhtöpossu on suomalainen mies, joka kerran vuodessa kirmaa Thaimaahan, yleensä Pattayalle suorittamaan seksuaaliset tarpeensa. Paino sanalla suorittaa, koska sitähän se on maksullisten tyttöystävien kanssa.

Tuntomerkit[muokkaa]

Nyhtöpossun tuntee kropan mallista, vaatetuksesta, käyttäytymisestä, hiustyylistä sekä tietenkin hajusta.

Nyhtöpossun pömppömaha röllöttää miehekkäästi reisitaskushortsien päällä, taskuissa on seven elevenistä ostetut kortsut ja liukkarit, sekä taskumatilinen paikallista viskiä. Paitana tyylikäs Singha-paita, johon etumukselle hieman ruoantähteitä valunut.

Hiukset ovat yleensä tyyliä kojak, Pelle Hermanni tai Juice Leskinen. Variaatioita kuitenkin löytyy laidasta laitaan, tunnusomaista on ikinuorekkuus.

Nyhtöpossun tuoksu leijailee aina walkkarilta beach-roadille saakka; unohtumaton tuoksujen sinfonia halpaa whiskyä, olutta, erilaisia eritteitä ihmiskehosta.

Vitsien kertojana nyhtöpossu on omaa luokkaansa. Läppä lentää kuin tigerwoodsin golfpallo, jutut kuitenkin rajoittuvat navan ja polvien välisiin elimiin. Unohtamatta hyviä keuhkoja.

Nyhtöpossun harrastus on haukkua suomalaisia naisia, joita hän ei valitettavasti tätä nykyä enääselvennä saa seurakseen. Sitä nyhtöpossu suuresti ihmetteleekin miksi näin, koska Pattayallakin tytöt huutelevat perään Seexyy määän, bai miiii!!! Siksi nyhtöpossu on tullut siihen tulokseen, että suomalaisista naisista ei ole mihinkään.