Nuoriso-ohjaaja

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli käsittelee ammattia, Nokialaisesta nuoriso-ohjaajasta (sotilastermi korpraali Dunlop), on ehkä oma artikkeli.
Tyypillinen nuoriso-ohjaaja

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajat eli NUjerrettavat VAmmaiset ovat maailmankaikkeuden turhin lajike. Heidän alkukantaiset elämäntapansa ovat syy siihen, miksi nykyajan nuoret ovat niin laiskoja, tyhmiä ja saamattomia. Tupakan kellastuttamat hampaat, biljardipallon kokoiset silmät ja kahville löyhkäävä hengitys ovat tunnusmerkkejä näistä jälkeenjääneistä ihmisparoista, jotka niin kovasti yrittävät kasvattaa teidän lapsistanne yhteiskuntakelpoisia.

Nuoriso-ohjaajan vapaa-aika kuluu ryypätessä, jotta hän voi olla varoittavana esimerkkinä nuorille. Krapula-aamujen heikot hetket vahvistavat heidän halujaan tuhota uusi sukupolvi. Nuoriso-ohjaajat saavat koulutuksensa yleensä olemattomista ammattiopistoista tai kenties Tylypahkasta. Heillä on näet maaginen kosketus nuorten elämäntapoihin, sillä nämä wannabe-teinit eivät vanhene ikinä. Pukeutumisen perusteella ainakaan. Nuoriso-ohjaajia valmistuu kouluista enemmän kuin heitä tiliä on työpaikoissa nostamassa joka selittynee sillä että suuri osa nuoriso-ohjaajista hakeutuu media-assistenteiksi, puhelinmyyjiksi tai teatteriin. Ja lopuksi kerrottakoon, että nuoriso-ohjaajat asuvat mitä todennäköisimmin sisäsiittoisissa kommuuneissa kotikaupunkinsa viemäriverkostossa. Siksi he ovat niin rumia, epämuodostuneita ja tyhmiä.

Infoikoni Tähän artikkeliin tai osioon ei ole merkitty lähteitä tai viitteitä.
Hikipedia kiittää kirjoittajia tieteellisen aiheen popularisoinnista.

Perimmäinen syy nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajien epämuodostuneisuuteen, tyhmyyteen ja alkukantaisiin käyttäytymismalleihin liittynee evoluutioteoriaan. Tai pikemminkin siihen että nuoriso-ohjaajien kohdalla evoluutio on jäänyt puolitiehen. Kehityksen hidastumista on ihmislajissa ollut havaittavissa jo keskiajalta lähtien, mutta Tšernobylin ydinvoimalaonnettomuuden jälkeen voidaan jo puhua suoranaisesta takapakista ihmisen kehityshistoriassa. Kyseisen onnettomuuden voidaan sanoa synnyttäneen varsinaisen nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajien alalajin, joka viralliselta nimeltään on NUjerrettava VAmmainen. Toki selkeää vammaisuutta on ollut havaittavissa jo ennen tätä.

Julkisuudessa käytetty nimi "Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja" on Kansallissosialistisen Saksan ajoilta peräisin oleva nimitys nujerrettaville vammaisille. Nimityksen keksi epäluotettavan lähteen mukaan Reichsjugendführer, valtakunnannuorisojohtaja, Baldur von Schirach. Reichsjugendführer toimi lähinnä markkinoijana Niittylahden kuvankauniisiin maisemiin perustetulle Hitler-Jugendille. Hitler-Jugendina ryhmä tunnettiin ja sillä sitä mainostettiin, vaikka kyse olikin keskitysleiristä.

Hitler-Jugend oli kansallissosialistisen Saksan isojen jehujen happopäissään keksimä, nerokas ratkaisu vaikeasti vammaisille ja yhteiskuntakelvottomille ihmisen irvikuville. Näille kesäleireille oli tarkoitus koota Suomen nujerrettavimmat vammaiset (Suomi oli Saksan lempilapsi toisen maailmansodan aikana, siksi) ja katsoa onko niistä mihinkään. Leireille palkattiin organisoijaksi ja tapahtumavastaavaksi Auschwitzin keskitysleiriltä eläkkeelle jäänyt Josef Mengele. Herra Mengele tarttui ripeästi toimiin ja ensitöikseen järjesti vammaisille asialliset suihkutilat.

Leirikokeilujen loppuarvioinnissa Baldur ja Josef totesivat että heillä oli kokeilun jälkeen jäänyt käteen vain kasa rappioalkoholisoituneita narkkeja, jotka kaiken muun hyvä lisäksi eivät osanneet koskaan kasvaa aikuisiksi. Josef ja Baldur löivät viisaat arjalaiset päänsä yhteen ja päättivät heivata koko ylevän suunnitelman ja suunnata takaisin kotikonnuille.

Niittylahteen jäi siis rakennus täynnänsä puolukassa juoksevia vammaisia, ja Suomen valtio pohti pitkän aikaa mitä niille tehdä, kunnes keksi termille Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja uuden merkityksen, ja päätti ruveta kouluttamaan näitä epäpäteviä ihmisriekaleita isänmaantoivojen kaitsemiseen.

Viime vuosien ajan Niittylahden opistolla ollaan huomattu myös muuttovirtauksia, sillä alueelle on majoittautunut pieni mutta sitkeä joukko, jotka tunnetaan nimityksellä MaVa (vapaasti suomennettuna Maahanmuuttaneet Vammaiset).

Review.png Tätä artikkelia pitäisi hikifoida yleisesti.
Pencil2.jpg Tätä artikkelia on työstänyt lössi kirjoittajia, mutta silti se on tynkä.
Tule, näe ja voita artikkeli laajemmaksi.