Normaali

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Normaali on subjektiivinen käsite, joka tarkoittaa jokaiselle eri asiaa. Siksi sitä ei voi tyhjentävästi määritellä, koska useimmat ovat omasta mielestään normaaleja, ja jokainen joka poikkeaa heistä, on epänormaali. Ainoastaan huonon itsetunnon omaavat, hipsterit ja vaiheessa olevat teinit määrittelevät itsensä epänormaaliksi, mutta yleensä he syyttävät kaikkia muita suvaitsemattomuudesta. Normaalin voi myös määritellä Gaussin kellokäyrällä jota kuvataan normaalijakaumalla. Tällöin on normaalia jakautua niin, että osia on enemmän ja osia vähemmän. Kaikki voivat siis olla normaaleja, oudotkin, kunhan heitä ei ole liikaa.

Vartalo[muokkaa]

  • Naistenlehtien mukaan normaali on isot rinnat, hoikka vyötärö, pyöreät reidet, tiukka takapuoli. Epänormaali on alle 40 kiloa painava 170 senttiä pitkä tai 160 cm pitkä ja yli 55 kiloa.
  • Henry Laasasen, jolla on lihavuusfetissi, mukaan normaalivartaloisella on hieman ylimääräistä, noin 20 kiloa tai niillä main. Lisäksi normaali nainen on pehmyt, tuoksuu pullalle, käyttää päihteitä murto-osan siitä mitä miehensä, lässyttää hänelle kuin vauvalle ja muikistelee. Ahh.
  • Mallitoimiston mukaan normaali painoindeksi on 18. Muuten on ylipainoinen.

Päihteet[muokkaa]

Lista yliampuvista termeistä
Aina - Aukoton - Ei koskaan - Fasisti - Ikuisuus - Ilmainen - Kaikki - Määrittämätön - Normaali - Olematon - Rajaton - Sanoinkuvaamaton - Simppeli - Steriili - Tyhjiö - Täydellinen - Vaikeus - Ääretön
Filosofo.jpg Tämä filosofiaan Platonin peniksen pituuden verran liittyvä yritelmä on kerrassaan esisokraattinen.
Jos et halua uudelleenarvioida ihan
kaikkia arvoja, hilaa artikkeli epäesteettiseltä tasolta eettiselle.