Nirvana (bändi)

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Njääh, tulitko tänne sivun Nirvana kautta? No tämänhän pitäisi ohjata artikkeliin Nirvana (käsite) koska bändi on jo ihan käsite. No niin kuitenkin, painu haaskaamasta kallista aikaamme, ÄLÄKÄ tee enää sellasita tajunnanvirtaa kuin tämän artikkelin alkuperäinen kirjoittaja teki, ettei meidän pitäisi täällä Kanadassa[1] keksiä koko ajan vain oudompia täsmennyssivuja tylsän roskaksimerkitsemisen sijaan. Jos oikein tekee mieli tehdä HYVÄ artikkeli yhtyeestä, tee se uudelleenohjauksen Nirvana (yhtye) tilalle. Jos et tiedä, miten uudelleenohjaussivuja muokataan, älä edes yritä tehdä artikkelia. Kiitosta.
Nirvana on huonoa massapoppia soittava japanilaisyhtye, joka perustettiin Singaporessa vuonna 1953. == Kurt Cobain == Nirvanan perustajajäsen Kurt Cobain syntyi Kongossa vuonna 1867. Hänen äitinsä oli hullu eläinaktivisti ja isänsä- No, sitä ei tiedetä. Koko lapsuutensa ajan Cobain kärsi vakavista tietokonepeliriippuvuuksista ja alkoi lääkitä itseään Play Station-peleillä. Kitaraa Cobain ei oikeastaan oppinut koskaan soittamaan, kaikki Nirvanan kappaleet olivat vain jonnin joutavaa rämpytystä.
Kurt Cobain kuoli traagisesti vuoden -74 tammikuussa jouduttuaan syömään naapurin mummon keittämää kaurapuuroa. == Muut jäsenet == Nirvanan kaksi muuta jäsentä olivat basisti Krist Novoselic (s. 1906, Kangasala, Suomi) ja yhtyeen nuorin jäsen, rumpali Dave Grohl (s. 1992, Honolulu). Heistä ei tiedetä muuta kuin että Krist viettelee nykyään rauhallisia eläkepäiviä Turussa istuskellen kiikkutuolissa poltellen piippua ja Dave on kotikaupunkinsa nappulaliigan surkein pelaaja.
Disambug.png Tämä on täsmennyssivu, jonne päädyit, kun kaadoit Hikipedian palvelimen. Yritä jotain muuta myöhemmin uudelleen.
  1. Jokainen aktiivinen hikipedisti asuu siellä, missä Hikipedia fyysisesti sijaitsee