Nina Mikkonen

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Nina esittelemässä muotojaan Miss Dinosaur -kisassa

Nina Mikkonen os. Kyylä (s. 1064) on syntyperältään texasilainen dinosaurus, nykyään suomalainen yksinhuoltaja, konservatisti ja linssilude. Vuonna 2009 Mikkonen kuohutti Suomen kansaa ja hikoilutti Jarkko Tonttia mielipiteillään päivähoidosta ja mm. haukkumalla töissä käyvät naiset huonoiksi äideiksi. Mikkonen on myös teilannut mm. yksinhuoltajat, jollaiseksi hän on itse paraikaa hyvää vauhtia siirtymässä koska hänen miehensä Timo-Tea Mikkonen muistuttaa vielä enemmän vihannesta kuin aiemmin. Nähtäväksi myös jää, miten Mikkoska aikoo pesueensa elättää yksinhuoltajakotiäitinä.

Nina Mikkonen ja hänen miehensä esiintyivät vuonna 2009 TV-sarjassa Mikkosten maailma, joka kuitenkin lopetettiin kolmen kuukauden päästä kun kaikki huomasivat, miten täyttä tuubaa koko homma oli. Kaikesta huolimatta, Mikkonen on fanaatikoille tyypilliseen tapaan edelleen sitä mieltä että hän on oikeassa, vaikka kaikki muut ovat hänen kanssaan eri mieltä. Fanaatikoille ominaisesti hän myöskin uskoo, että jos asiaa toistaa tarpeeksi monta kertaa ja kovaan ääneen, muutkin sen uskovat, eikä muita todisteita tarvita.[1]

Nina Ylen Aamu-tv:ssä 17.1.2009 kertomassa totuuksia päivähoidosta.

Mikkonen on kertonut ihannoivansa Sarah Palinia ja Mussolinia. Hän ilmaisi ensin myös ihailevansa Hitleriä, mutta sanoi sitten että on liian vaatimaton kehumaan itseään.

Suomessa kaikkien, varsinkin naispuolisten on oltava Suomen jokuKauko Röyhkää voi brändätä enää vain hipstereille Suomen Morrisseynä, se Ylen joku neljänneshauska mikroateriakoomikko on Suomen Jon Stewart, jokainen kappaleensa itse säveltävä naismuusikko Suomen Kate Bush jne. Näin ollen Nina Mikkonen on Suomen Sarah Palin.


Stop hand.png Nina Mikkonen on julistettu idiootiksi Yhdistyneiden kansakuntien
Ole oma itsesi, ja se riittää” -julistuksen liian kirjaimellisen noudattamisen vuoksi.
Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.

Viitteet[muokkaa]