Nikolai Burljajev

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Wikipedia-logo-v2-en.svg
Buaahhahhahhahhaa! Wikipedian niin kutsutut asiantuntijat eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta kerta kaikkiaan yhtään mitään!

Nikolai Petrovitš Burljajev (ven. Николай Петрович Бурляев, myös tunnettu nimellä Nikolai Liian-vaikea-ääntää) (s. 3. elokuuta 1946, Moskova) on Neuvostoliitossa syntynyt jumalan lahja elokuvateollisuudelle.

Nikolai aloitti uransa jo lapsena. Hän teki läpimurron ammattitaidottoman ohjaajan Andrei Tarkovskin elokuvasa Ei palautusoikeutta. Nikolai esitti huippukoulutettua lapsisotilasta suuren isänmaallisen sodan aikana. Nikolai ei kuitenkaan ollut kovin omistautunut rooliinsa, sillä hän esimerkiksi kieltäytyi näyttelemästä loppukohtausta, jossa natsit leikkaavat hänen päänsä irti.

Joskus vuoden 1965 tienoilla Nikolai saavutti murrosiän ja hän päätyi näyttelemään kapinoivaa teiniä elokuvassa Andrei Rublevin muisti palailee pätkittäin. Elokuvasta muistetaan heiton I'll be back tavoin maailmanhistoriaan painunut Nikolain repliikki "Isäni oli kauhea julmuri. Hän ei opettanut minulle kellonvalannan taitoa."

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.