Naurunappula

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Naurunappula-miitti

Naurunappula, tunnetaan myös nimillä Nauris, NN ja Poninappula on huumorisivusto Riemurasian tavoin, mutta sisältö jätetään tarkastamatta, ja näinollen jonne voi floodata mediaa sinne niin paljon kuin haluaa.

Naurunappulasta laudoille eksyneen herrasmiehen tunnistaa yleensä kuvasta, jonka alalaidassa näkyy Naurunappulan logo, tai nettiosoite. Nimestään huolimatta Naurunappulalta on yllättävän vaikea saada irti nauruja, varsinkin kuvista; Naurunappulan monien käyttäjien mukaan "kommentit ovat hauskempia kuin kuvat". 37,2 % kuvista koostuu poneista, loput ovatkin vain huonoja. Nämä muut osat materiaaleista ovatkin Riemurasiasta tai muualta internetin syövereistä kopioitu. Käyttäjäkunta on varsin kirjava, mutta se koostuu suurelta osin jonneista ja turri- ja animefaneista, elämäänsä kyllästyneistä moderaattoreista ja Epic-nimisestä neekeristä. Kokoajan pienenevistä ryhmistä mainittakoon Paint-piirtäjien joukko, joka oli ennen melko suuri omakeksimiä puujalka- ja alapäävitsejä postaava ryhmä. Naurunappulaa käyttävien keski-iästäkin käydään kiivasta väittelyä, onko se 12 vuotta vai peräti 14 vuotta.

Ponit[muokkaa]

Ponit ovat Naurunappulan aliyhteisö, kuten turrit, anime tai Paint. Se aukeaa vain tietylle kohderyhmälle joten sillä on vihaajia. Ponit (tai bronyt) ja ponikuvat perustuvat My Little Pony: Friendship is Magic-nimiseen piirettyyn. 2011 alkuvuodesta ilmeisesti 4chanista yllättäen levinnyt ponihuuma levisi Naurunappulaan. Jotkut vanhat käyttäjät vaihtoivat entisen käyttäjänimensä johonkin kyseisen piirretyn hahmon nimeksi. Aluksi useat käyttäjät epäilivät bronyjen olevan vain joidenkin vanhojen käyttäjien tuplatunnuksia. Tämä ei kuitenkaan pitänyt paikkaansa. Kuten muutkin alalajit Naurunappulassa, bronytkin ovat saaneet paljon vihaajia, lähes koko Naurunappulan väen. Vihaajakanavilla on kuitenkin paljon vähemmän jäseniä mitä muilla alalajeille tarkoitetuissa vihakanavissa on. Huhujen mukaan kaikki ponikuvat ovat miinuksella. Tämä ei kuitenkaan ponikuvien lähettäjiä haittaa, sillä päivittäin tulee vähintäänkin 40 uutta ponikuvaa Naurunappulaan. Mielenkiintoista onkin miksi ponifloodaukselle ei ole kyetty tekemään mitään, ottaen huomioon että moni muu floodaaja on saanut ikuiset banaanit vähemmästäkin.

Hotocaust[muokkaa]

Vuoden 2016 maaliskuussa tapahtui Naurunappulassa ylläpidon ja sen salaisen poliisin toimesta laajamittainen poliittinen puhdistus. Uhreiksi joutuivat niin ääri-oikeisto (hommahomot) kuin ääri-vasemmistokin (suvakit). Valtaosa likvidoitiin ja pieni osa sai pienemmän tuomion. Puhdistus sai huomattavasti vastarintaa, ja sitä syytettiin ennen kaikkea summittaiseksi ja ihmisoikeuksien vastaiseksi. Myös aiemmin kritiikkiä on nostanut näennäisen sattumanvarainen medioiden poistaminen, jotka olivat pääsääntöisesti täysin poliittisia, vaikka virallinen syy oli usein "sopimaton sisältö" tai "viihdearvoton sisältö". Puhdistus on kuitenkin herättänyt myös varovaista kannatusta valtakun... sivuston tulevaisuudesta huolestuneiden keskuudessa. On esiintynyt myös huhuja käyttäjän Hotolobster-osallisuudesta puhdistuksen suunnitteluun.

Tunnettuja puhdistuksen uhreja:

  • LOTR Tunnettu oikeistolaisista mielipiteistä sekä hämmentäviä kuvia selventävistä kommenteista.
  • oooo Tunnettu raudankovasta inttämistaidosta jonka edessä suurinosa murtuu.
  • Ned Tunnettu erittäin radikaalista suhtautumisesta oikeistoon ja jokaisen käyttäjän mustalistaamisesta.
  • Rienaaja Tunnettu rasistisena provokaattorina ja trollina.

Kuuluisia Nappulalaisia[muokkaa]

  • Chk Naurunappulan ylijumala ja admin. Pitää palvelimet pystyssä hyödyntämällä hamstereita juoksupyörissä. Tuntomerkkejä - tavataan sontsan alta Bahamalta Burger King -naamari päässään.
  • Turppi Käyttäjä, jonka mielestä huumeet pelastavat maailman. Masturboi useammin kuin kaksi kertaa päivässä. Tuntomerkkejä - manlet.
  • antimateria börh divided by infinity, Kissanappulan Kuningatar. Tuntomerkkejä - :3

Linkkejä[muokkaa]

Internet-sivustoja
Hauskat: Sieni.us - Habbo - Suomi24 - YouTube - Korsoraattori - Skientologiankirkko.fi - Taitopelit - Kuvalaudat
Tylsät: Runescape - Travian - Ilmainen sanakirja - Google - Riemurasia - Adressit.com - Huuto.net - Pulju.net - Punk in Finland - Naurunappula
Epäilyttävät: Facebook - Vauva.fi - Alastonsuomi - IRC-Galleria - 4chan - Outlook - Demi - eBay - Hommaforum - Vunet - Reddit - Twitter
Wikisivustot eli vapaat ohjelmistot: Wikipedia ja sen sisarprojektit - Hikipedia - Se toinen Hikipedia - MediaWiki - Haaparantawiki